- Bakanlık
- Sağlık Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Amasya
Konu Sahibi
Biz, üniversite ayrılış bildirgesinde kaç gün staj gösterdiyse o gün üzerinden ödeme yapıyoruz. Gelir İdaresi Başkanlığımızın görüşü de bu yönde...
Yönergeyi inceleyin derim..Staj ücretini okul sözleşmesine göre iş günü üzerinden yapılması daha uygun olur kanısındayım..Normal meslek lisesi...
Kişisel ve gizli bilgileri içeren başka konuları da içerdiğinden görüşü paylaşamıyorum üzgünüm.örnek var mı acaba
Kariyer kapısından gelen stajerlere asgari ücret net üzerinden ödenecek.Normal Üniv-Lise asgari ücretin %30.. 2- Stajer öğrenci başvuru...
Strateji Geliştirme...bu yazıyı inceleyin derim arkadaşlar ben pek bişey anlamadıgım için söylüyorum ne demek istiyor bu![]()
Strateji Geliştirme Başkanlığı, bütçe işlemlerini kendilerinin yürüteceğini belirtmiş. Kariyer Kapısı Platformu kapsamındaki işlemlerin Sağlık...
yani demek istedimiz yazıda asgari ücretin net tutarın tamamı mı ödenecek yoksa %30ü mü ödenecek cogu hastanelerin ne yaptıgıda belli değil...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.