halil_sumer
Misafir
Konu Sahibi
KBS kesenekler halen düşmedi.ne eski kurum kodunda var ne yeni kurum kodunda ulan arkadaş izine çıkacağım diye illa bir prüz çıkıyor
Uzman Mutemet' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın kodu
Ahmet Erdoğan' Alıntı:Uzman Mutemet' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın kodu
benim ödeme emirlerinde kod...
Uzman Mutemet' Alıntı:Ahmet Erdoğan' Alıntı:...Uzman Mutemet' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın kodu
fuatcolak' Alıntı:arkadaşlar şimdi bu kurum kodları değişti acaba kesenek onayladığımız şifreler filan değişecekmi çünkü ordada çeşitli numaralar var saymanlık-kurum kodu gibi numaralar...
Uzman Mutemet' Alıntı:fuatcolak' Alıntı:arkadaşlar şimdi bu kurum kodları değişti acaba kesenek onayladığımız şifreler filan değişecekmi çünkü ordada çeşitli numaralar var saymanlık-kurum kodu...
(3 saat Önce)Ahmet Erdoğan Yazdı:' Alıntı:(3 saat Önce)Uzman Mutemet Yazdı:' Alıntı:benim yanlış 7.4.00 dan çıkmış bunu muhasebe fonksiyen kodları yanlış tanımlamı 7.4.0.0. halk sağlığın...
Site Admin
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.