- Bakanlık
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Van/Tuşba
Konu Sahibi
Yasin bey bir kere kaydetmek zorundasınız. Daha sonraski aylarda beyannameyi açarken yeniden aç diyerek eski ayı geri alıyoruz gelen ekranda sadece...
Hocam ben bunu ilk defa gördüm.. Farklı Kaydette...Yasin hocam bu exceli doldurup farklı kaydetten text olarak kaydedince yükleme yapıyor
Hocam "Metin (Sekmeyle ayrılmış)" seçeneği ile kaydettim yüklemeyi...Hocam ben bunu ilk defa gördüm.. Farklı Kaydette txt seçeneği yok..
Aynen kabul etti bende de o şekildeHocam "Metin (Sekmeyle ayrılmış)" seçeneği ile kaydettim yüklemeyi kabul etti bende.
Menderes Hocam aynı hatayı bende aldım. Bu...Buraya kadar geldik de gönderdikten sonra muhtasar beyanneme gönderebilirsiniz diye hata verdi
Bu defa, Gelir İdaresi Başkanlığınca “EK8-Vergi Kimlik Numarası ile Sosyal Güvenlik Kurumu İşyeri Sicil...
Elektronik ortamda verilmesi gereken “EK-8:Vergi Kimlik Numarası ile Sosyal Güvenlik Kurumu İşyeri Sicil Numarasının Eşleştirilmesine...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.