Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer bir sabah uyandığınızda Mutemetlere Flash Zam mesajınımızın gerçek olduğunu ünvan olduğumuz zam aldığımız haberini almak istiyorsanız.Bu çok uzak bir hayal değil.Tek yapılması...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Dediğinize %100 katılıyorum.Bunun için örgütlenmeliyiz ve sendikalarımıza mutemet ücreti konusunda devamlı baskı yapmalıyız.Çünkü herkesin yükünü mutemetler çekiyor ama bunun karşılığında çalışan...
Memursen ve kamusenden randevu benden kolaylıkla alırım.Maliye bakanlığınıda zorlarım.Yeterki bu millet burada toplansın ama toplanacağına pek kanaat getiresimde yok...Anca kıyıda köşeden suya...
Mutemetlere resmi ünvan verilmeli. Sayman gibi.. Bak o zaman istenmeyen bu meslek nasıl kapışılıyor..
Bu örgütlenme resmi ayağı açısından rahatsız edici ve durdurucu bir yetkiye sahipler. Ama...
Ben forumun ayakta kalmasının bu kadar cebime çok dokanacağını bilseydim bu işe girmezdim. Reklamlara tıklama sayısı çok az. Böyle giderse forumu kapatmak gerekecek. Biz boşuna uğraşıyoruz millet...
Hocam ne yapalım bu işi bir arkadaş vardı ilk o başlattı sonra bana devretti bizim meslek namkör meslek ben yapamadım dedi.
ben 4 sene dayandım.
ama siz de 5000 üye devir aldınız hitler aldı...
Şaka bir yana Emek veren arkadaşlarımız da çok. Herkes kararınca bir şeyler paylaşıyor ve güzel bir ortam yaratıyoruz. Buda paradan daha çok haz veriyor.
Dayanabildiğimiz yere kadar gideriz hep...