Üye Misafir 25 Haziran 2015 #11 Abartmıyorum inanın size az daha maaş programcısını arayıp malmısınız Arkadaşım sendika yardımı hiç 60 tl olurmu deyip fırça basacaktım.jeton duşmeseydi herkese kişi borcu açacaktım İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Abartmıyorum inanın size az daha maaş programcısını arayıp malmısınız Arkadaşım sendika yardımı hiç 60 tl olurmu deyip fırça basacaktım.jeton duşmeseydi herkese kişi borcu açacaktım İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
kenanyılmaz Mutemet Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1,587 Puan 78 Konu Sahibi 25 Haziran 2015 #12 Uzman Mutemet' Alıntı: Abartmıyorum inanın size az daha maaş programcısını arayıp malmısınız Arkadaşım sendika yardımı hiç 60 tl olurmu deyip fırça basacaktım.jeton duşmeseydi herkese kişi borcu... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Uzman Mutemet' Alıntı: Abartmıyorum inanın size az daha maaş programcısını arayıp malmısınız Arkadaşım sendika yardımı hiç 60 tl olurmu deyip fırça basacaktım.jeton duşmeseydi herkese kişi borcu... Genişletmek için tıkla ... İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.