- Bakanlık
Adalet Bakanlığı
- Çalıştığınız İl/İlçe
- Bursa
Konu Sahibi
Cuma günü SGK ödedim mal müdürlüğünden bugün baktım ekrana ödenmişmi diye kurumuzun borç...
Cuma günü SGK ödedim mal müdürlüğünden bugün baktım ekrana ödenmişmi diye kurumuzun borç kaydı görünüyor diyor ve faiz tutar 0.00 yazıyor bu sorun...
SGK'nın gönderilen paraları keseneklere aktarması uzun sürebilir. Hatta bu durum bazen aylarca borç olarak kalabiliyor.
Siz keseneklerinizin...
Nasıl teyit edebilirim mysde emanet yok bu bildirgelerle ilgili silinmiş gözüküyor bu ay eşleştirmeleri yaparken biraz zorlandım orda bi hata...
Tşk ettim bu ay çıkına kadar bekliyim o zaman korktum...Emanetten Silinmişse gönderilmiş anlamına geliyor. Silinmesi teyit için yeterli
Ama ilk defa böyle bşy başıma geldi mys...Malmüdürlüğünden ödeme pikürünü alın üst yazı ile SGK'ya bildirin.Silme işlemi yaparlar.
...Toplam rakam tuttuysa Malmüdürlüğü tek bir ödeme pükürü yapıyor bunu SGK ya veriyorsunuz onlar buna göre borç kayıtlarını siliyorlar.
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.