elçin acar Misafir Konu Sahibi 17 Ekim 2018 15:55 #1 arkadaşlar tunceliden izmire naklen tayin oldum. eşim çalışmıyor, beraber geldik. ne kadar yolluk alabilirim bir zahmet hesaplar mısınız?
arkadaşlar tunceliden izmire naklen tayin oldum. eşim çalışmıyor, beraber geldik. ne kadar yolluk alabilirim bir zahmet hesaplar mısınız?
halil_sumer Misafir Konu Sahibi 17 Ekim 2018 16:04 #2 Burası sadece maaş mutemetlerinin üye olduğu bir platformdur.Üyeliğiniz kısa sürede silinecektir.
Mehmet AKDEMİR Site Yöneticisi Yönetici Katılım 10 Mart 2018 10:39 Mesajlar 7,237 Çözümler 308 Puan 2,263 Yaş 47 Konum Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Bakanlık Adalet Bakanlığı Çalıştığınız İl/İlçe Van/Tuşba 17 Ekim 2018 16:11 #3 elçin acar' Alıntı: arkadaşlar tunceliden izmire naklen tayin oldum. eşim çalışmıyor, beraber geldik. ne kadar yolluk alabilirim bir zahmet hesaplar mısınız? Genişletmek için tıkla ... ... Ücretsiz Üye Ol İçeriğin tamamını görüntülemek için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir.
elçin acar' Alıntı: arkadaşlar tunceliden izmire naklen tayin oldum. eşim çalışmıyor, beraber geldik. ne kadar yolluk alabilirim bir zahmet hesaplar mısınız? Genişletmek için tıkla ... ... Ücretsiz Üye Ol İçeriğin tamamını görüntülemek için ücretsiz üye olmanız gerekmektedir.