Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mutemet Arşivittnet ve telefon ödemelerinin mysde manuel ödemesi hakkında
Abonelik tanımlaması yapılamayan, e-faturası sisteme yansımamış ve fatura seçilip "ekle" butonu ile de kaydedilemeyen veya diğer çeşitli sebeplerle Aboneliğe Bağlı Ödemeler modülünden ödenemeyen...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.
Sinan bey bu yazınızı okudum ancak benim sormaya çalıştığım husus tanımlama işinin nasıl yapılacağıydı.Ayrıca HYS- Ödeme Belgesi uygulamasından manuel yapılabilir demişsiniz HYS sistemi üzerinden...
Kusura bakmayın burcu hanım hys olarak çıkmış. yukarıdaki iban numaralını kullanarak MYS den manuel olarak ödeyebilirsiniz. Tanımlama konusunda abonelik ekle kısmından yapılıyor fakat şu anda...
arkadaşlar mys sisteminden telefon ve internet abaneliği tanımlatamıyorum tanımlatsan bile kaydediyor fakat kaydedilmiş aboneliklerde gözükmüyor ve ödeme yapamıyorum sizce sıkıntı ne olabilir
e-fatura tanımlansa bile şimdilik ilgili fatura elektronik olarak sisteme gelmiyor. ödeme yapmak için sorgulayınca borcu yoktur diyor.faturaları fiziki olarak bulup manuel ödeme yapmak gerekiyor...