Konu Sahibi
O nasıl oluyor, anlamadım.50 kişi fiili hizmet 750 kişi yıpranma payı
O nasıl oluyor, anlamadım.
Fiili hizmetten yararlananların hepsi yıpranma alır, yıpranmadan yararlanan herkes fiili hizmet zammı alır.
Şöyle...
Mehmet hocam benim bildiğim anladığım şu..Röntgenciler Şua izni kullananlar fiili hizmet alıyor diğer sağlık personeli yıpranma payından...
Röntgen Teknisyen-Teknikerleri 90 Gün Fiili Hizmet Zammından faydalanır.
Yeni çıkan yasa ile geriye kalan personeller (unvanları bildirilmiş...
Mehmet hocam bu çok ayrıntılı anlaşılır olmuş elinize sağlık sizi bayağı uğraştırdım hakkınızı helal edin.kafamdaki bütün sorunlar çözülmüş...
Nazan hanım biyologlar listede yok diye vermiyoruz.doğru dimi.Listede olmayan birine nasıl fiili hizmet yapacaksınız ....
evet vermiyorsunuz ama sgk ya üst yazı yazın verilmesi için onay isteyin...Nazan hanım biyologlar listede yok diye vermiyoruz.doğru dimi.
Halil bey ben SGK yı aradım öyle bir yazı...evet vermiyorsunuz ama sgk ya üst yazı yazın verilmesi için onay isteyin gerekçenizi belirtin
Halil bey ben SGK yı aradım öyle bir yazı yazmıyorsunuz dedi.biz zaten genelge yayınladık onu okuyun diyor.siz zaten yazdıysanız hepimizi kapsar diye...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.