Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca aynı hakem kurulu kararında teknik hizmetler sınıfının ek ödemelerini düzenleyen 52.madde ve avukatlarının ek ödemelerini düzenleyen 54.madde ve bazı unvanlarda artış yapılan 65.madde ek...
KBSden sağlık personellerin bölge tazminatlarını güncelleme yapacaktım az daha kuyuya düşüyorduk
209 sayılı kanunun 5ci maddesinin 2ci fıkrasını biliyordum ama hariç deyince jetonumuz düştü...
Eminim çünkü toplu sözleşmede maddenin orjinal haline bakarsanız 209 sayılı kanunun 5.maddesinin ikinci fıkrası kapsamında yer alanlar hariç ibaresi bulunuyor kısaca ek ödemeden yararlanan...
bende gece okudum. %11 malulük yaşlılık ve ölüm oranının 12 olduğunu gördüm ocak dönemlerinden itibaren. başka değişiklik var mı şimdi ayrıntılı bakacağım.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/12/20251219-1.htm
5510 sayılı kanunun 81 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin birinci cümlesin Malüllük Yaşlılık Primi İşveren %11 den %12...