Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen öyle Haydar bey sayıştayın bu bulgusu, rektörlükten gelen bu yazıya istinaden bu dilekçe ile kendinizi garantiye almış olursunuz artık sorumluluk yönetiminize ait olur
Merhaba o kişiyi fhz kapsamında ki işlerde çalışmamış gibi değerlendirmiş olursunuz o kişiye fhz yapmamış olup bildirge de vermezseniz ceza gelmez, ama olurda personel farkeder sorar yapılması...
Aleyküm selam mevzuata göre benim bildiğim zaten personel fiili hizmet zammı kapsamındaki işlerde çalıştığı müddetçe fiili hizmet zammı yapılır diye biliyorum personel diyelim ki memuriyet hayatı...
Özür dilerim yukarıdaki evrakı ekledikten sonra özlük dosyasını incelediğimde aşağıdaki evrakı gördüm.Personel dairesi önce doğru şekilde 2001-2008 yılları arasındaki gün sayısını bize göndermiş...
Hocam ilgili kanun maddelerini ekleyip açıklayıcı bir yazıyla onayı göndermesi gereken daireye yazın onayı vermeyeceklerse neye istinaden vermediklerini de açıklayıcı şekilde yazmalarını isteyin...
personel daire başkanlığı hitaptan ekteki bilgileri göndermiş orada 5 yılı geçiyor.Sorun 1994 ten 2008 e kadar olan kısmı mahkeme kararı ile ödemiştik. personel dairesi bu yıllar arasını 90 gün...
Evet yanlış anlaşılmış..
fgelget hocamın dediği doğru.
Azami sınır:
5 yıl = 1800 gün
570 gün < 1800 gün
Dolayısıyla azami sınır henüz dolmamış.
Bu durumda:
“5 yıl geçti artık FHZ uygulanmaz”...
Üniversitede 10 yıldır 5434 sayılı kanuna göre bir personelimize fhz yapıyorum. Sayıştay kanunu yanlış yorumlamış sanırım en fazla 5 yıl verilebileceğini ( aslında en fazla 5 yılı prim gün...
1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplamda bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun...
1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplada bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun...