Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplamda bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun için farklarda ön yüzden şef yapıp değiştirsem olurmu.?
2- 05.01.2026 tarihinde istifa eden...
1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplada bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun için farklarda ön yüzden şef yapıp değiştirsem olurmu.?
2- 05.01.2026 tarihinde istifa eden...
Kurumumuzda bundan önceki aylarda önce önce ekders personeli ekdersleri hesaplatıyor ve istisna uygulanıyor. ayın 8 gibi bende maaşları hesaplatıp kalan istisna uygulanarak istisna kalmıyordu.Bende Gelir vergisi İstisna raporunu (istisna kalmıyordu) döküp döner sermaye arkadaşa veriyordum...
2025 yılı içersisinde 7 ay ücresiz izin alan personelimize 7 Ay GSSP yapmıştım. 1 yıl daha ücresiz izin alıyor. GSS yi 5 ay mı yapacağım. Yoksa 1 yıl mı?
10 unda askere giden bende de var. Farklarda maaşı hesaplanmayan yaptım.fark vermedim. 9 günlük farkını manuel hys den mi yapacağım prim gönderirken sorun çıkarmı