haydarcetin kullanıcısının son içeriği

1. Çözüm Bekliyor 14 Günlük Maaş Farkı Ünvan Değişikliği Ve Istifa

1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplamda bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun için farklarda ön yüzden şef yapıp değiştirsem olurmu.? 2- 05.01.2026 tarihinde istifa eden...
  2. Editörün Seçimi 2026 Ocak Dönemi 14 Günlük Maaş Farkı Kbs Duyurusu

1- 18 aralıkta şef olan birisine manuel şeflik farkını gün hesabıyla aralık ayında vermiştim. Fark hesaplada bilgisayar işletmeni olarak çıkıyor. 14 günlük farkını şef olarak mı vermeliyim.Bunun için farklarda ön yüzden şef yapıp değiştirsem olurmu.? 2- 05.01.2026 tarihinde istifa eden...
  3. Konu Çözüldü Kbs 81 İlave Ücret Kimlere Verilir? Üniversite Mühendisleri Dahil Mi?

KBS deki ilave ücret (81) bu ücret kimlere veriliyor. Üniversitede görev yapan mühendise verilirmi?
  4. Konu Çözüldü Kbs Eğitim Öğretim Ödeneğini 4 Katı Hesaplıyor

Dün hesaplattığımda 3 katı idi. Bugün hesaplattığımda eğitim öğretim ödeneğini 4 katı olarak hesapladı. 3 katı olmayacakmı
  5. Tartışma 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Hizmetli (Ş) lerin ÖHT KBS de 44 olarak değişmemiş.Acaba istisnadan bizmi 54 yapacağız.
  6. Çözümlendi | Kilitli Vergi Istisnası Ve Matrah Ekleme

Kurumumuzda bundan önceki aylarda önce önce ekders personeli ekdersleri hesaplatıyor ve istisna uygulanıyor. ayın 8 gibi bende maaşları hesaplatıp kalan istisna uygulanarak istisna kalmıyordu.Bende Gelir vergisi İstisna raporunu (istisna kalmıyordu) döküp döner sermaye arkadaşa veriyordum...
  7. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

ozaman şu sonuç çıkıyor gssp yi 1 yıla tamamlayan da var yeni ücretsiz izinde tekrar 1 yıl gssp ödeyen de var.
  8. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

ozaman bende 5 ay GSS ödeyip 1 yıla tamamlayayım.sonra gssp kesmeyeyim
  9. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

bücretsiz izinden döndü bir müddet çalıştı.tekrar ücretsiz izin alıyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli 2. Kez Ücretsiz Alan 5510 Na Tabi Personelin Gss

2025 yılı içersisinde 7 ay ücresiz izin alan personelimize 7 Ay GSSP yapmıştım. 1 yıl daha ücresiz izin alıyor. GSS yi 5 ay mı yapacağım. Yoksa 1 yıl mı?
  11. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

bodro girişindeki tutarları 30 a bölüp 9 ile çarpıp çıkan tutarları bodro girişine mi giriverdiniz
  12. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

10 unda askere giden bende de var. Farklarda maaşı hesaplanmayan yaptım.fark vermedim. 9 günlük farkını manuel hys den mi yapacağım prim gönderirken sorun çıkarmı
Geri
Üst Alt