Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşalr konuyla bağlantılı olarak bu +%10 öht ler 1 ocak itibariyle geçerli , aslında 1 ocak -14 ocak için katsayı farkından ayrı olarak 14 günlük %10 öht farkıda vermek gerekmiyor mu personele...
zaten brüt damga vergisi üzerinden hesaplanıyor. brüt kalemler yarım olduğundan kesinti de yarım olmuş oluyor. sistemde bununla ilgili eksiklik varsa çağrı açarak bildirebilirsiniz
Merhabalar,
Yarı zamanlı maaş hakkında , sendika ödeneği yarım yatarken sendika kesintisinin tam olması hakkında mevzuat açısından bir sorun var mı arkadaşlar, neye göre tam kesinti oluyor...
Ben her sene Temmuz da 1 kere , Aralıkta ise 2. kere keserim. Aralık raporunu da bu şekilde kesince temmuzda kesmiş oluyorum , aslında ocak zammı 1 , temmuz zammı 2 olmak üzere 2 kere zamlanmış...
merkezden ilave puan yerine cetveli güncelliyorlar. tekrardan değişiklik yapmanıza gerek kalmayacaktır muhtemelen.
örneğin 100 puan +10 ile 110 olacaksa ister siz istisnadan 110 yapın ister maliye...
hepsine manuel ekledim sonrasında cetveli saat 17 ye doğru güncellediler . ) pzt öğlene kadar maaşları göndermem lazım ,ilaveleri silip cetvelden tekrar seçmek büyük zaman kaybı olacak , bu...
Slm üstadlar ,
+10 öht ilavesini merkezden eklemediler, 500 tane personel var , cetvellerde yeni halleri de yok tek tekte ekleyemiyorum , çağrı açtım vs dönen olmadı :) ne önerirsiniz ...
Burasını anlamadım , maaş unsurlarından eski sözleşme ücretinin girince bu seferde tam ay maaşını eski sözleşmeden hesaplar. kıst +tam ay ödeme yapılacak , başka bir yer mi var acaba