Volkan Çirkin kullanıcısının son içeriği

1. Volkan Çirkin

Çözüm Bekliyor 14 Günlük Maaş Farkında Şefin Özel Hizmet Tazminatı Farkı

Arkadaşalr konuyla bağlantılı olarak bu +%10 öht ler 1 ocak itibariyle geçerli , aslında 1 ocak -14 ocak için katsayı farkından ayrı olarak 14 günlük %10 öht farkıda vermek gerekmiyor mu personele , 14 günlük katsayıya yansıyorsa farkında verilmesi gerekmez mi
  2. Volkan Çirkin

Konu Çözüldü Yarı Zamanlı Maaş Alan Personelden Sendika Aidatı Tam Mı Kesilir? Hukuki Dayanağı Var Mı?

Peki hocam aidat tam kesiliyorsa 4688 e göre ödeneğin yarım yatması hakkında bir karar var mı?
  3. Volkan Çirkin

Konu Çözüldü Yarı Zamanlı Maaş Alan Personelden Sendika Aidatı Tam Mı Kesilir? Hukuki Dayanağı Var Mı?

Merhabalar, Yarı zamanlı maaş hakkında , sendika ödeneği yarım yatarken sendika kesintisinin tam olması hakkında mevzuat açısından bir sorun var mı arkadaşlar, neye göre tam kesinti oluyor mesela , personel baya ısrarcı oldu , ödenek yarım yatarken kesinti tam kesiliyor diyor. Bir şey bulamadım
  4. Volkan Çirkin

Tartışma Ön Mali Kontrol Formları

Hocam kendi klasörünüz içinde döküm almıyor musunuz?
  5. Volkan Çirkin

Konu Çözüldü 657 Memur 7 Günü Aşan Rapor Kesintisi Tahsil Süresi

Ben her sene Temmuz da 1 kere , Aralıkta ise 2. kere keserim. Aralık raporunu da bu şekilde kesince temmuzda kesmiş oluyorum , aslında ocak zammı 1 , temmuz zammı 2 olmak üzere 2 kere zamlanmış öht den düşüyor :D aman duymasınlar :) zaten bunun hesabını yapacak kişi işi biliyordur , Müdür Bey...
  6. Volkan Çirkin

Tartışma Ön Mali Kontrol Formları

öeb ekine ıslak imzalı tüm kbs çıktılarını koyuyor musunuz sizler ?
  7. Volkan Çirkin

Konu Çözüldü Özel Hizmet Tazminatı Güncellemesi Hk.

hepsine manuel ekledim sonrasında cetveli saat 17 ye doğru güncellediler . ) pzt öğlene kadar maaşları göndermem lazım ,ilaveleri silip cetvelden tekrar seçmek büyük zaman kaybı olacak , bu şekilde göndericem artık inşallah sorun çıkmaz.
  8. Volkan Çirkin

Tartışma 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Üstad listede araştırmacı Ö - 140 dan 135 e düşmüş görünüyor , doğru mu?
  9. Volkan Çirkin

Konu Çözüldü Özel Hizmet Tazminatı Güncellemesi Hk.

Slm üstadlar , +10 öht ilavesini merkezden eklemediler, 500 tane personel var , cetvellerde yeni halleri de yok tek tekte ekleyemiyorum , çağrı açtım vs dönen olmadı :) ne önerirsiniz , bilmediğim başka bir yol vardır diye son çağre buraya yazıyorum
  10. Volkan Çirkin

Tartışma 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Arkadaşlar, bizde önce herkese 10 eklediler , sonra şef ve şube müdürü hariç kalanları geri eski haline getirdiler.
  11. Volkan Çirkin

Konu Çözüldü Aralık Ayında Başlayan 4/B Sözleşmeli Kıst Maaş Hesaplamasında Brüt Hatası

tamam hocam kafa gitmiş ya benim 1 ocaktan sonra kıst günler olduğu için yeni ücret olacak zaten , katsayı ödemiycez doğru kusura bakmayın
  12. Volkan Çirkin

Konu Çözüldü Aralık Ayında Başlayan 4/B Sözleşmeli Kıst Maaş Hesaplamasında Brüt Hatası

Evet orayı yaptım , düzelmedi. 26290,13 yazdım ,10 günlük kıst için 8.480,60 çıkması gerekirken yine 10.058,09 olarak hesaplamış.
  13. Volkan Çirkin

Burasını anlamadım , maaş unsurlarından eski sözleşme ücretinin girince bu seferde tam ay maaşını eski sözleşmeden hesaplar. kıst +tam ay ödeme yapılacak , başka bir yer mi var acaba
  14. Volkan Çirkin

Sistemsel Sorunlar 129 Kod- Sgk Hatası Hk

Arkadaşlar bu sistemsel sorun değil, soyadı değişikliği yapan personelde bu hata çıkıyor, çözümü ise kişi ğrofiline girip tescil bilgisi ekle diyerek ilk soyadını ekliyoruz.
Geri
Üst Alt