Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Kurumumuzdan Sağlık Bakanlığına naklen atanarak ayrılan bir personelimiz olmuştu. Sağlık Bakanlığı personel hizmetleri bu arkadaşa derece kademesinin yanlış olduğunu söylemiş ve ortaokulda hazırlık okuduğu için 1 derece eklemişler. yani şöyle bizde göreve başlama 2018 de...
Merhaba arkadaşlar,
Sgk dan ipc geldi , 15 gün içinde ödemek istiyoruz . Ödenekte 03.04.80 kodundan geldi. , Herhangi Bir Hizmet Tertibi ile İlişkilendirilemeyen İlama Bağlı Borçlar ödeme kaleminden ödeme emri oluşturdum (ek1) . Bu ödeme emrinde para emanet hesaba düşecek doğru mu? , emanetten...
Arkadaşlar toplu sözleşme 55. madde de özel hizmet tazminatlarına 15 ile 20 puan ekleme yapılan unvanlar yazıyordu. Toplu sözleşmede 55. madde diye birşey yok. 15 dk dır yukardan aşşağı kaydırarak 55. maddeyi arıyorum , şaşı oldum yav. Nerede bu madde?
1720444081
hakem kurulu kararındaymış pardon :)
Evet anladım bnm başıma gelen olayın aynısı , 10 bin lira bildirdin mys de 15 çıktı , şimdi de emanetteki paran borç a yetmiyor doğru mu anladım? ben bunu nasıl çözdüm orası anlatayım. İlk yaptığım ödeme emrinden emanet e düşenlerin hepsini maliye den sgk ya gönderttim. 6 tane bildiri vardı para...
Merhaba arkadaşlar, İstanbul İl Müdürlüğümüzde Memur unvanlı personel denetime çıkıyor. Araç yetersiz olduğu için bazıları kendi imkanları ile denetleyeceği yere ulaşım sağlıyorlar. Metro , Metrobus vb.. kullanarak. bu kişilere yolluk ödemesi yapılabilir mi? gündelik verilmeyeceğini biliyordum...
arkadaşlar merhaba,
şubat ayında 17 gün kıst bildirge girdiğim kişiye , şubat için 7 gün daha maaş ödemesi yaptım , bildirgesini girince 803 hatası veriyor, - geçmişe dönük maaşa ait bildirim giriyorum - bu hatadan kurtulmanın yolu var mı ? başka ne seçebiliriz?
Hocam bu genelge de aylık yazıyor , sgk nın siteside bu genelgeye göre aylık faiz hesaplamış ancak bildirge borcu mys de ger gün değişiyor, aylık uygulanmıyor da günlük uygulanıyor, 7 tane bildirge girdim , 6 tanesini kapattığım halde ertesi gün 10,12 lira borçları çıktı. bakın ekteki borçlar...
Arkadaşlar hayırlı günler dilerim,
Sgk ile her zaman olduğu gibi yine başım belada :)
Mahkeme Kararı ile geçmişe dönük maaş ödedim , 2023/1 e ait prim tutarı 3252,60 (faizsiz) , mys de borç gözüktü ve görüenen borç a faiz işlemiş tabiki , şuanki güncel borç 4267,38 (faizli) lakin bu faiz...