Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu sistemsel sorun değil, soyadı değişikliği yapan personelde bu hata çıkıyor, çözümü ise kişi ğrofiline girip tescil bilgisi ekle diyerek ilk soyadını ekliyoruz.
Hocam başka sözleşmelilerde var, onlarla aynı tarifeden devam o zaman. Özellikle tavan ücret diye belirttikleri için durum farklı gibi gelmişti. Gerçi öncekilerde tavan ücretmiydi hatırlmıyorum. 22748 gibi bişeydi diğerleri, bu da aynı olacak o zaman
Arkadaşlar Sözleşmeli Büro Personeli ataması yapıldı , atama onayında brüt aylık ücret tavanından ödeme yapılması söylenmiş . güncel Brüt aylık ücret tavanı ne kadar, 2 saattir google da arıyorum bulamadım , sır gibi bir şey galiba bu .
Merhaba arkadaşlar,
Kurumumuzdan Sağlık Bakanlığına naklen atanarak ayrılan bir personelimiz olmuştu. Sağlık Bakanlığı personel hizmetleri bu arkadaşa derece kademesinin yanlış olduğunu söylemiş ve ortaokulda hazırlık okuduğu için 1 derece eklemişler. yani şöyle bizde göreve başlama 2018 de...
Merhaba arkadaşlar,
Sgk dan ipc geldi , 15 gün içinde ödemek istiyoruz . Ödenekte 03.04.80 kodundan geldi. , Herhangi Bir Hizmet Tertibi ile İlişkilendirilemeyen İlama Bağlı Borçlar ödeme kaleminden ödeme emri oluşturdum (ek1) . Bu ödeme emrinde para emanet hesaba düşecek doğru mu? , emanetten...
Arkadaşlar toplu sözleşme 55. madde de özel hizmet tazminatlarına 15 ile 20 puan ekleme yapılan unvanlar yazıyordu. Toplu sözleşmede 55. madde diye birşey yok. 15 dk dır yukardan aşşağı kaydırarak 55. maddeyi arıyorum , şaşı oldum yav. Nerede bu madde?
1720444081
hakem kurulu kararındaymış pardon :)
Evet anladım bnm başıma gelen olayın aynısı , 10 bin lira bildirdin mys de 15 çıktı , şimdi de emanetteki paran borç a yetmiyor doğru mu anladım? ben bunu nasıl çözdüm orası anlatayım. İlk yaptığım ödeme emrinden emanet e düşenlerin hepsini maliye den sgk ya gönderttim. 6 tane bildiri vardı para...
Merhaba arkadaşlar, İstanbul İl Müdürlüğümüzde Memur unvanlı personel denetime çıkıyor. Araç yetersiz olduğu için bazıları kendi imkanları ile denetleyeceği yere ulaşım sağlıyorlar. Metro , Metrobus vb.. kullanarak. bu kişilere yolluk ödemesi yapılabilir mi? gündelik verilmeyeceğini biliyordum...