Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşalr konuyla bağlantılı olarak bu +%10 öht ler 1 ocak itibariyle geçerli , aslında 1 ocak -14 ocak için katsayı farkından ayrı olarak 14 günlük %10 öht farkıda vermek gerekmiyor mu personele , 14 günlük katsayıya yansıyorsa farkında verilmesi gerekmez mi
Merhabalar,
Yarı zamanlı maaş hakkında , sendika ödeneği yarım yatarken sendika kesintisinin tam olması hakkında mevzuat açısından bir sorun var mı arkadaşlar, neye göre tam kesinti oluyor mesela , personel baya ısrarcı oldu , ödenek yarım yatarken kesinti tam kesiliyor diyor. Bir şey bulamadım
Ben her sene Temmuz da 1 kere , Aralıkta ise 2. kere keserim. Aralık raporunu da bu şekilde kesince temmuzda kesmiş oluyorum , aslında ocak zammı 1 , temmuz zammı 2 olmak üzere 2 kere zamlanmış öht den düşüyor :D aman duymasınlar :) zaten bunun hesabını yapacak kişi işi biliyordur , Müdür Bey...
hepsine manuel ekledim sonrasında cetveli saat 17 ye doğru güncellediler . ) pzt öğlene kadar maaşları göndermem lazım ,ilaveleri silip cetvelden tekrar seçmek büyük zaman kaybı olacak , bu şekilde göndericem artık inşallah sorun çıkmaz.
Slm üstadlar ,
+10 öht ilavesini merkezden eklemediler, 500 tane personel var , cetvellerde yeni halleri de yok tek tekte ekleyemiyorum , çağrı açtım vs dönen olmadı :) ne önerirsiniz , bilmediğim başka bir yol vardır diye son çağre buraya yazıyorum
Burasını anlamadım , maaş unsurlarından eski sözleşme ücretinin girince bu seferde tam ay maaşını eski sözleşmeden hesaplar. kıst +tam ay ödeme yapılacak , başka bir yer mi var acaba
Arkadaşlar bu sistemsel sorun değil, soyadı değişikliği yapan personelde bu hata çıkıyor, çözümü ise kişi ğrofiline girip tescil bilgisi ekle diyerek ilk soyadını ekliyoruz.