Aurora kullanıcısının son içeriği

1. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

ben de açıkcası bilmiyorum tarayıp yüklüyorum sisteme.Belki boyutu büyük gelmiştir. Küçültüp tekrar denediniz mi?
  2. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

ben de öyle düşündüm ve seçtim ama gerçekleştirme görevlisi emin olamayınca diğer yazdığım cevaptaki gibi yapalım dedi.
  3. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

Teşekkür ederim. Farklı bir alt tür ( Sınıflandırmaya Girmeyen Eğitim Amaçlı Diğer Transferler ) seçerek hazırladım bi sorun olmadan ödenir ve pansiyon hesabına geçerse buraya yazarım.
  4. Sistemsel Sorunlar Mys V2 Transfer Ödeme Alt Türü

Merhabalar Mys v2 Sisteminde Bütçeden gelen ödeneğin pansiyon hesabına aktarımını yapacağım ancak ödeme alt türü "eğitim amaçlı transfer seçeneği açılmadığı için" bütçe tertibi de çıkmıyor daha doğrusu hane halkı ve işletmelere yapılan transfer olarak seçiyorum ama başka ödeme alt türleri...
  5. Çözümlendi | Kilitli Tüketime Verme Onay Sorunu

Sonunda Hallettim. Bi yardımı dokunur belki diye buraya da yazmak istedim. Önce son bir kez sildim ve tekrar girdim. Daha sonra ambar stoklarını güncelledim ve öyle onayladım. iki malzeme hariç diğer tüm malzemeleri çıkmış diğer iki malzeme için tekrar tüketim çıkış fişi oluşturdum ve öyle...
  6. Çözümlendi | Kilitli Tüketime Verme Onay Sorunu

İyi çalışmalar. TKYS tüketim malzemesi çıkışı yapacağım talep oluşturup gönderiyorum ancak onay aşamasında ekte gönderdiğim belgede belirtilen şekilde sorun çıkıyor. mevcut ürün listesine göre çıkış yapıyorum ama sürekli uyarı veriyor. bu sorunu nasıl düzelebilirim? 1671784810 önce uyarı...
  7. Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Faturasının Sehven Pansiyon Bütçesinden Ödenmesi

peki son bir soru ilk defa başıma böyle bir şey geliyor pansiyon hesabı vkn'sine ödeme emri nasıl hazırlanır. O konuda da yardımcı olursanız çok mutlu olurum:)
  8. Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Faturasının Sehven Pansiyon Bütçesinden Ödenmesi

bilgi için teşekkür ederim. Şimdi yazı yazdım muhasebe müdürlüğüne umarım sorun olmaz ancak emanetlerden çıkış işlemini okullar yapabiliyor mu? onu anlamadım.
  9. Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Faturasının Sehven Pansiyon Bütçesinden Ödenmesi

İyi çalışmalar Ekim ayında okulumuz pansiyonuna gelen doğalgaz faturasını yanlışlıkla pansiyon bütçesinden ödemişim ödeme tamamlandı ama bu durumu düzeltmek için ne yapılabilir? yardımcı olur musunuz?
  10. Çözümlendi | Kilitli Okul Kantinleri Abonelikleri

iyi çalışmalar okullarda faaliyet gösteren kantinlerin su, ısınma ve elektrik giderleri nasıl hesaplanır yardımcı olur musunuz? ekte bir form var ama anlamadım açıkcası.
  11. Çözümlendi | Kilitli Telefon Faturalarında Damga Vergisi Kesintisi.

teşekkür ederim şimdiye kadar böyle yapılmış o yüzden bu ay da aynı şekilde gitti ama önümüzdeki ay tekrar söylicem bir de bu konuyla ilgili dayanak gösterebileceğim bi kanun ya da yönerge vb. var mıdır? ki. 1665492487 onun da kafasına takılmış bu konu ödeme emri belgesini mys'den güncellemiş...
  12. Çözümlendi | Kilitli Telefon Faturalarında Damga Vergisi Kesintisi.

İyi günler. Bugün ilk kez telefon faturası ödemesi yaptım daha önce yapılmış ödemelerin belgelerine bakarak yaptım ve bir şey dikkatimi çekti. Damga vergisi hesaplanırken kesinti, KDV dahil olan tutar üzerinden yapılmış ben de Müdür başyardımcısına kdv dahil ediyor muyuz eminmisiniz? diye...
  13. Çözümlendi | Kilitli Manuel Bordro Girişinde 666 Khk Ödemesini Sistemin Kabul Etmemesi

yok 2022 yılına ait iki personel göreve başladı geçen ay ancak kıst maaşlarını yapmayı unuttum manuel olarak giriyorum ve sorun çıkıyor. 1659816454 sorunu şöyle çözdüm bilgi girişini işe başlama olarak seçip terfi kısmından gün sayısını girdim ve hesapladı bakalım başka sorun çıkacak mı...
  14. Çözümlendi | Kilitli Manuel Bordro Girişinde 666 Khk Ödemesini Sistemin Kabul Etmemesi

İyi akşamlar KBS'de manuel bordro girişinden iki personelimize kıst maaş yapıyorum ancak sistem ÖEB dökme esnasında şöyle bi uyarı veriyor. "ORA-01403: no data found ORA-06512: at "SAY2022I.VERILEEMRI", line 780 ORA-06512: at "SAY2022I.MAASHESAPLA_ODEMEEMRI", line 374 ORA-06512: at line 1" bu...
Geri
Üst Alt