Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu söylediğiniz iyi oldu şimdiye kadar böyle birşey yapmamıştık gerçi nezaman ne kadar ücret aldığını da bilmiyorduk bundan sonra buna göre işlem yapalım teşekkürler tuğrul bey hakkkınızı helal edin
peki aklıma gelmişken bir soru daha sorsam bu personelimiz tarım bakanlığı personeli aynı zamanda zirai konularla ilgili davalarda bilirkişi olarak görev yapıyor adalet bakanlığınca kendisine ödenen bilirkişi ücretleri sebebiyle de bu işlemi yapmalımıyız yani ücreti sebebiyle kbs ye işleme gibi...
kusura bakmayın dün yoğunluktan bakma şansım olmadı tuğrul bey sorduğum kişi kamu personeli anladığım kadarıyla gelir ve damga vergisi kesilecek çok teşekkür ediyorum sağolun
Kooperatiflerin genel kurullarında bakanlık temsilcisi olarak görev yapan gözlemcilere ödenen ücretlerden gelir vergisi kesintisi yapılır mı yapılırsa dayanağı nedir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Öncelikle Kolay Gelsin Tüm Arkadaşlara,
Sorum şu; İlçe Müdürlüğümüz Ankara Kızılcahamam İlçesinde (Taşra), Personelimiz Ankara Kahramankazan İlçesinde (Taşra) ikamet ediyor, Ankara merkeze tayini çıktı bu personelimize yolluk ödenir mi ödenirse nasıl ödenir.
Arkadaşlar kolay gelsin Tarım Bakanlığı taşrada personel işlerinde çalışıyorum kadrolu bir işçimiz var bizde şoför unvanı ile çalışıyor ayrıca Basit Usul Vergi Mükellefi olmak ve başka işler yapmak istiyor baktım iş kanununa yapamayacağına ait bi hüküm yok sözleşmede de yazmıyor ama emin olmak...
Merhabalar, malumunuz üzre MYS de son düzenleme ile yapmış olduğumuz maaşlardaki ödeme emri ile malmüdürlüğüne gönderilen sgk tutarları ile e-bildirge v2 den verdiğimiz bildirgeleri eşleştiriyoruz.
bu güne kadar bir sıkıntı olmadı ancak malum 2021/12 dönem (15.12.2021-14.01.2022) dönemini...
Herkese merhaba,
2019 Yılında Engelli kadrosundan sürekli işçi olarak ataması yapılan personelimizin raporunda engel oranı %49 olarak yazıyordu, gelir vergisi indirimi olarak 3.dereceden kesinti yapmaya başlayarak maaşını ödedik 2020 yılına geldiğinde yeni bir rapor ibraz etti ve engel oranı %71...
Kamu kurumu için kullandığımız hizmet araçlarında sigorta poliçesi yaptırmak için teklif aldığımızda çalıştığım kurumda NET PRİM yerine Ödenecek prim üzerinden teklif alıyorlar ve alınan teklif sigorta bedeli olduğu için yine aynı tutardan ödeme yapıyorlar ihalelerde teklifler kdv hariç alınması...
Doğru biliyorsunuz raporun son gününden sonraki 10 gün içerisinde çalıştı derseniz sgk ödeme yapmıyor çalışmadı onayı yaparsanız ödeme çıkarıyor, bunların haricinde 10 gün içerisinde hiç onay yapmazsanız da bundan sonra sizin onay yapmanızı beklemeden işçinin mağdur olmaması için ödeme yapıyor
Arkadaşlar Kolay gelsin sitede arattım lakin 696 KHK İle ilgili biraz bilgi buldum benim konum biraz farklı
Personelimize kavgaya karışması ve kavga ettiği kişinin evine girmesi sebebiyle toplamda 5 yıl gibi bir ceza Yargıtay tarafından onanmış mahkemeye yeni delil sunularak düzeltme kararı...
Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için de teşekkür ediyorum lakin sizin de dediğiniz gibi personel maaş aldığında raporu uzun sa bunu beklemeden bildirgede belirtmeli ve rapor bitince de e-vizite sisteminden çalışmadı olarak onaylamalı lakin arkadaş maaşı 11.08.2020...