batuhanalib kullanıcısının son içeriği

1. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 1 yıl ara verip üniversiteye başlayan çocuk, üniversiteye başladıktan sonra agiden yararlanır mı?

Peki hocam burda mesela çocuk liseden mezun olmuş ve 2 ay bi staj görmüş meslek lisesinden dolayı bunu hangi kapsamda değerlendirmek gerekiyor
  2. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli 1 yıl ara verip üniversiteye başlayan çocuk, üniversiteye başladıktan sonra agiden yararlanır mı?

Liseyi bitirdikten sonra 1 yıl ara verip üniversiteye başlayan çocuk, üniversiteye başladıktan sonra agiden yararlanır mı? Şimdiden teşekkürler. Ayrıca üniversite bittikten sonra çocuk ve agi 25 yaşına kadar nasıl verilir(erkek çocuk)
  3. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Giyecek Yardımı gelir vergisi

Teşekkür ederim hocam açıklayıcı oldu
  4. batuhanalib

Bizde iki dönem halinde geldi . De zaten o ay gelip de giyim yardimi almayan personeller icin sordum ben bu soruyu
  5. batuhanalib

İyi günler kolay gelsin . Giyecek yardımlarında 6. ayda gelen yazıya istinaden giyecek yardımı ödenmeyen personelleri giyecek yardımı ödemek istiyorum . yazının geldiği dönemde gelir vergisi %15 di ama şuan %20 oldu benim bu personellerden kesmem gereken gelir vergisi oranı kaç olmalıdır ?
  6. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli posta pulu alımı damga vergisi

Teşekkür ederim hocam
  7. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli İşçi E Bildirge Kullanıcı Değişikliği

İşçilerin e bildirgelerini girerken kullanıcı değiştiğinden değişiklik yapmak istiyorum nereden yapılır ?
  8. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli posta pulu alımı damga vergisi

kolay gelsin herkese . PTT den posta pulu alımı yapılırken damga vergisi kesilir mi ?
  9. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emekli Personel Çocuk Yardımı

Hocam eşi yararlaniyor yapılmıyormus esi farkli kurumda çalışıyor bu arada . O zaman yapılması gereken benim kbs destek cagrisi olusturmam dogru mudur
  10. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Emekli Personel Çocuk Yardımı

İyi günler kolay gelsin herkese . Kurumumuzdan yaklaşık 3 ay önce emekli olan personel emekli maaşından çocuk yardımı alamadığını ve çocukları eşinin üstüne geçirerek eşinin çocuk yardımından faydalanması için bi talepte bulundu . Bu personelimize nasıl yardımcı olabilirim ?
  11. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Maaş Hesaplaması

Teşekkür ederim hocam 1601663766 Evet gordu hocam teşekkür ederim
  12. batuhanalib

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Maaş Hesaplaması

Kolay gelsin herkese . Açıktan dönen kişinin 1/3 maaşının hesaplaması nasıl yapılır veya elinde program olan var mı ?
Geri
Üst Alt