bayram ali çelik kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Yanlış Kesilen E Fatura Iade

firma yanlış e fatura kesmiştir iade edin diyor mys de öle bir buton yok nerden iade edebiliriz
  2. Çözümlendi | Kilitli 4B Rapor Çalışmadığına Dair Bildirim

4b rapor onaylarında e viziteden onayladıktan sonra raporu aynı zamanda e bildirgeden gönderirken sigortaları istiharat süresinde çalışmamıştır kutucuğunu işaretlememize gerek var mı
  3. Mutemet Arşivi Kamu Idarelerinin Idari Para Cezaları Için 7326 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılandırma Başvurusu

evet geldi kaydını da yaptırdım yapılandırmaya girin dedin ancak sistemlerimden göremiyorum
  4. Mutemet Arşivi Kamu Idarelerinin Idari Para Cezaları Için 7326 Sayılı Kanun Kapsamında Yapılandırma Başvurusu

4b rapor onayı yapılmadığı için gelen para cezasının yapılandırılırsa indirimli ödeniyormuş nerden yapılandırabilirim e bildirge de yok
  5. Çözümlendi | Kilitli 4B personelin kbs de ek ödeme eklenmesi

evet burdan giriyorum ek ödeme oranına 130 yazıyorum kaydet dedikten sonra 0 yazıyor maas unsurlarına ek ödeme atıyor ama orda da sıfır yazıyor
  6. Çözümlendi | Kilitli 4B personelin kbs de ek ödeme eklenmesi

evet ordan giriyorum mühendis olduğu için oran 130 yazıyorum kaydet dedikten sonra 0 yazıyor
  7. Çözümlendi | Kilitli 4B personelin kbs de ek ödeme eklenmesi

4b li personele ek ödeme oranı eklemem lazım istisnadan giriyorum oranı kaydet deyince 0 yazıyor maaş unsurlarına da 0 olarak aktarıyor ne yapmam lazım
  8. Çözümlendi | Kilitli Geldiği kurumdan Dönersermaye alan bir personelin ek ödeme kesintisi ne zaman sona erer

Geldiği kurumdan Dönersermaye alan bir personelin ek ödeme kesintisi ne zaman sonra erer tam kanunu bulamadım ancak yeni dönersermaye alana kadar devam eder deniyor ben ise yeni yılda kesintiye devam edilmiycek diye düşünmüştüm bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  9. Çözümlendi | Kilitli 4B Rapor karşılığında verilen iş görmezlik ödeneği

4B personel için yatırılan iş görmezlik ödeneği nasıl hesaplanıyor ?
  10. Çözümlendi | Kilitli Eşi Kısa Çalışma Ödeneği alan memur aile yardımından faydalanabilir mi?

Eşi Kısa Çalışma Ödeneği alan memur aile yardımından faydalanabilir mi?
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Heyet Raporu

heyet raporu alan 4b personeli için ne işlem yapmam gerekir
  12. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

geldiği kurum yaptı bende manuel yaparak halletim
  13. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

14 günlük fark bilgi girişi ekranında zaten kesinti diye bir kısım yok
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

Evet ettim en son maaşınıda ben yaptım bereket emeklilik yazıyor
Geri
Üst Alt