ERKİN CAN YALÇIN kullanıcısının son içeriği

1. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

5434 lerde bes kesintisi olmaz.
  2. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 2020 yılı lojman kira kesintisi

2019 yılı için yayımlanan genelgede 15/01/2019 tarihinden itibaren ibaresi bulunmakta (bu nedenle 14 günlük fark olmaz) ve 27/12/2019 tarihinde yayımlanmış. bir kaç gün içerisinde yenisi yayımlanır..
  3. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5434 GERİYE DÖNÜK AİLE YARDIMI VE AGİ İADE İŞLEMİ

kolay gelsin..geriye dönük fazla ödenen aile yardımı ve agi iade işelmi için bordrosu olan varsa yardmcı olabilrimi...
  4. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli mys damga vergisi konusunda

mys duyurular kısmında belirtilen türde damga vergisi seçilerek kesinti yapılacak.
  5. ERKİN CAN YALÇIN

Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMESİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (12) Mükerrer Asgari Geçim İndirimi Hakkında

mükerrer ödem söz konusu değil ancak duyuru ilgili olarak muhasebe müdürlüğüne bilgi vermek gerekirmi.
  6. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Pandemik İnfluenza Faaliyet Planı

herkese iyi çalışmalar diliyorum. mutemetik ile ilgisi pek olmayan ancak idari işleri de yerine getirme görevimden dolayı farklı ve yabancı olduğum bir konu hakkında yardıma ihtiyacım bulunmakta.aranızda sağlık bakanlığı ve diğer kurumlar olması münasebeti ile sizlerin yardım bekliyorum...
  7. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin işlemleri

15/07/2019 tarihinden itibaren 5434 bakmakla yükümlüsü bulunan bir personel ücretsiz izne ayrılacak. kbs ve sgk ile ilgili işlemler neler olmalı..
  8. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5434 personel için geçmişe dönük terfi fark bordrosu

Merhabalar; 5434 sayılı kanuna tabi Denetimli Serbestlik Müdürümüz için geçmişe yönelik yapılan derece kademe hesaplaması sonucunda 14/11/2016 tarihinden itibaren 1/1 derece kademesine düşürülmesine karar verilmiştir. Bu tarihten itibaren almış olduğu maaşlarındaki terfi farkının hesaplanarak...
  9. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli Memur doğum sonrası yarı zamanlı çalışma

13/04/2016 tarih ve 29683 sayılı resmi gazete yayınlanan kamu personeli genel tebliğini kontrol etmeniz yeterli
  10. ERKİN CAN YALÇIN

Çözümlendi | Kilitli 5510 SONRASI GEÇMİŞE DÖNÜK HATALI DERECE/KADEME ÖDEMESİ

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR.5510 SONRASI BİR PERSONELE 2014-2016 YILLARI ARASI GÖSTERGE FARKI ÖDEMESİ YAPACAĞIM BORDROSU OLAN BANA YARDIMCI OLABİLRİMİ..
Geri
Üst Alt