Ferhad ERYILMAZ kullanıcısının son içeriği

1. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

E-Yolluk Süreci Duyuru- 03.07.2026 Harcama Yönetim Sisteminin (HYS) yeni versiyonunun kullanılmaya başlanmasından itibaren yolluk işlemleri modülü kullanılmaktadır. Ancak uygulamada süreç...
  2. Konu Çözüldü E-Devlet Yolluk Bildiriminde Birim Amiri Tanımlaması

Tanımlama yok zaten. Biriminizde kayıtlı tüm personel ilk üç karakter girildiğinde çıkar. Bizde çıkıyor
  3. Konu Çözüldü %2 Barajı Altında Kalan Sendika Üyelerine Ödenecek Toplu Sözleşme Ikramiyesi Için Geriye Dönük Ödeme Bordrosu

Sendika aidatı damga vergisi matrahı üzerinden kesiliyor ve toplu sözleşme ikramiyesi de damga vergisi matrahına dahil olduğu için böyle bir fark düzenlenmiş sanırım.
  4. Çözümlendi | Kilitli Yaş Haddinden Emekli Olanların 14 Günlük Maaş Farkı

Kayıtlarımda şöyle bir yazı var ama imzacı yok.
  5. Programlar Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre)

Kendimce çalışmanız üzerinde biraz oynama yaptım. Formül içinde tek tek rakamları değişmekten daha iyi gibi. Kontrol ederseniz sevinirim.,
  6. Programlar Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre)

Aslında üç dilimi de aynı satırda görebileceğim bir çalışmaya ihtiyacım var. Yılda bir kez yüksek meblağda döner sermaye ödeyen birimler var. Vergi geçişlerini görmek ve teyit etmek için lazım
  7. Programlar Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre)

Hesaplama sanki ayni anda üç vergi dilimini içerdiğinde hatalı hesaplama yapıyor. Misal süregelen 0 ve aylık matrah 500.000 olsun. 190.000*0.15=28.500 210.000*0.20=42.000 100.000*0.27=27.000 Toplam. =97.500. Sizin program ise 112.200 hesaplıyor. Hatalı bir işlem yapmista olabilirim.
  8. Editörün Seçimi Sürekli İşçi İlave Tediye Ödemesi 22 Mayıs 2026

Nakit talebi karşılandı görünüyor. kurum hesabına ne zaman düşer bakacağız artık
  9. Editörün Seçimi Sürekli İşçi İlave Tediye Ödemesi 22 Mayıs 2026

Resmi gazete zaten 14:30 da yayımlandı. Ödenek talebi, imzacılar şu bu derken bugün onaylandı ve saat 9 gibi hazine sürecine girdi
  10. Editörün Seçimi Sürekli İşçi İlave Tediye Ödemesi 22 Mayıs 2026

Aynı gün içinde nakit talepleri karşılanabiliyor mu?
  11. Çözümlendi | Kilitli Görevlendirme Tarihinden Önce Gidilen Yerde Konaklama Ve Gündelik Ödenir Mi?

https://denetim.ticaret.gov.tr/haberler/100-soruda-harcirah-rehberi-yayinlandi dosya boyutu fazla olduğundan yükleyemedim. Bu lınkteki dosya hem sayıştay hemde maliye görüşleri ile kıyaslamış
Geri
Üst Alt