gumus kullanıcısının son içeriği

1. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

Sağlık Bakanlığı Araştırmacı kadrosunda görev yapanlar için bir değişiklik yaptınız mı?125+30 puan ilave edilmesine gerektiğine dair görüşler var
  2. Mutemet Arşivi Devlet Memurlarının Yarım Zamanlı Çalışma Hakkının Kullanımına İlişkin Yönetmelik (07/2025)

Merhaba , yarı zamanlı çalışan memur için HİTAP üzerinden herhangi bir işlem yapıyor muyuz? Araştırdım ama bir bilgiye ulaşamadım.
  3. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

@fatihmehmetdağ 65. maddeye istinaden vhki, memur gibi GİH kadrolarından bulunanların ÖHT puanlarına 10 puan eklenmiş
  4. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

bölge tazminatı ve özel hizmet tazminatı hangi maddede yazarmısınız , bir de benim anladığım kadarıyla ek taban aylık memuriyet taban aylık ödemesi dahil edilmeyenlere verildi.
  5. Mutemet Arşivi 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

sağlık personeline hangi ek puan eklenecek
  6. Çözümlendi | Kilitli Malulen Emeklilik Sonrası Tekrar Memur Olarak Atanan Personelin Sgk Statüsü Hakkında

Merhaba , 1998 yılında göreve başlayan sonrasında 2014 yılında emekli (Kara Kuvvetleri Komutanlığı-Malul) olan personelimiz 2024 yılında Kurumumuzda 657 sayılı Kanunu tabi olarak göreve başladı. 1-SGK statüsü 5434 olarak devam mı edecek? 2-Kesenekleri normal memurdan yapılan kesinti gibi mi...
  7. Çözümlendi | Kilitli Maaş Bordro Girişi Ve Kümülatif Vergi Matrahı

Her ay terfiden kaynaklı geçmişe dönük fark ödememiz oluyor, her defasında bunu kontrol etmek zor olacak. Kbs nin böyle bir eksiği olmaması gerekiyor. Önceki aydan bir kaç kontrol yaptım hepsi aynı.
  8. Çözümlendi | Kilitli Maaş Bordro Girişi Ve Kümülatif Vergi Matrahı

Ayın 15 i itibariyle ödeme yapıldı .Matrahı kümülatife eklemiyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli Maaş Bordro Girişi Ve Kümülatif Vergi Matrahı

Merhaba, bir personelimizin geçmişe yönelik terfi ödemesi için KBS Maaş Bordro Girişi ekranından giriş yaptım, vergi matrahını kontrol ettiğimde ek bordroya ait vergi matrahını personelin kümülatif vergi matrahına eklemediğini farkettim. Kümülatif vergi matrahı girdiğim bordroya ait matrah...
  10. Mutemet Arşivi Giyecek Yardımı 'Gezici' Personel Hakkında.

Giyecek Yardımı yönetmeli 1 sayılı cetvelde hemşire, ebe, sağlık memuru unvanında bulunan personel için 'gezici' adı altında bir ayrım bulunmaktadır. Özellikle İl Sağlık mutemetleri de cevaplayabilirlerse sevinirim. İlçe sağlık müdürlükleri ve toplum sağlığı merkezlerinde bu unvanda çalışan...
  11. Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Ödeme Tarihi Ve Dönemi

Çok teşekkür ederim.
Geri
Üst Alt