Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
657 kadrolu 5510 a tabi memur 23 Aralık 2020 tarihinde istifa dilekçesi veriyor ve rapor alıyor daha sonrasında da yıllık iznini kullanıyor. Ocak 2021 maaşını da alıyor ve 15 ocak 2021 tarihinde İstifa oluru geliyor Olurda 23.12.2020 tarihi(mesai bitimi) itibariyle görevinden ayrılmasını...
v
Varlık İşlem Fişini(TİF) hangi aşamada harcama ile ilişkilendiriyoruz harcama onaya göndermeden öncemi onaylandıktan sonra mı? yoksa ödeme emrini oluşturduktan sonra mı?
Varlık işlem fişi hatası: HATA_EKTEKI_VARLIK_ISLEM_FISINE_ULASILAMADI hatası alıyorum ne yapmam lazım. hangi aşama da vif i harcama ile ilişkilendiriyoruz
arkadaşlar bende 2019 da ilk taşınır alımını yaptım. Vif i mys ye gönderdim harcama ve ödeme emri oluşturdum ve vifi harcama ile ilişkilendirdim ama benim ödeme emri sistem tarafından reddedilmiş mal müdürlüğü öyle diyor , ödeme emri durum detayında ise şöyle yazıyor: " Varlık işlem fişi hatası...
Mehmet hocam Genel bütçeli kurumdan Belediyeye geçen memurun nakil işlemi yeni kbs maaş bilgi girişi ekranında 1 yıldan fazla süredir naklen geçme(mavi renkli ) olarak görünüyor ve ekrandan silinmiyor ne yapmak lazım
Harcama Talimatını ve ödeme emrini MYS de nasıl oluşturacağız Mal ve hizmet alımı Taşıma gideri(Tarifesi Belli olanları) mı seçeceğiz , diğer hizmet alımını mı seçeceğiz bide Yolluk Başlığı altında seyahat kartı alımı var ordan seçince 3.5 ödeme kalemini kullanabiliyor muyuz
Bildirimleri üst yazı yada teslim tesellüm ile teslim etmedim. o yüzden zamanında teslim ettiğimi ispatlayamam ama her koşulda saymanlığın bunu zamanında ödemesi gerekmiyor mu? SGK saymanlığa borcu rücu eder mi?
Kesenek Bildirimini vaktinde yaptığım halde , saymanlık ödemeyi geç yapmış (kesenek son ödeme tarihi: 08.02.2018, fiili ödenme tarihi : 13.02.2018) SGK da kuruma borç çıkartıyor geç ödendiği için, bu durumda ne yapmak lazım bu borcu kim ödeyecek
Maaş Döneminden sonra nakil memur geldi ve geldiği yerden ilgili ayın maaşını almadan geldi. münferit tam maaş yaptım keseneğini nasıl yapacağım kbs emsan veri oluşturmadı yardım eder misiniz
2014 ün 5. ayından 2016 nın 9. ayına kadar bizim müdürlükte çalıştı, şu an başka müdürlükte çalışıyor. ve kbs de düzeltilmiş yeni maaşında. bana bununla ilgili bir program varsa gönderebilirmisiniz kesenek emsanı da çıkarabilecek ismailaltundag@gmail.com
5510 sonrası kadrolu memur(hizmet tazminat oranı 48- iş.güç. zam. puanı500) ünvanında çalışan personel 4 yıllık fakülte bitiriyor ve Dilekçe ekinde diploma ile müracat ederek Bilgisayar işletmeni(öz.Hiz.Or. 50-iş.güç. zam. puanı2250) olmak için ünvan değişikli talebinde bulunuyor. Genel müdürlük...