Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam son bir soru kişi 2024 kasımda çıktı 2025 marta ayına kadar GSS'nin hepsini 2024 Kasım katsayısına göre mi hesaplayacağız yoksa 2025 yılı katsayı artışını baz alacakmıyız ilgili olduğu aylarda
Dediğim gibi peşin maaş alanlarda bir sonraki maaş döneminde indirim yapılabiliyor. Ama 2 ay geçmişse önceki prim indirimi uygulanmaz. Ayrıca normal memurlarda (4B'de vergi çıkıyor) ekstra bir...
Maaşını peşin alan personellerin 1 ay önceki sigorta primleri sonraki maaşlarına indirim olarak yansıyabiliyor. Örnek olarak personel nisan maaşını 15 nisan da aldıktan sonra sigorta yaptırdıysa...
5.00 yıldız
Hocam Program gayet güzel oluş elinize sağlık gördüğüm bir kaç hatayı söylemek istiyorum belki de ben yapamadım ama yabancı dil tazminatı dilbilgisinden yararlanılmayan personel için fazla...
Kişi borcu programına 30 yazınca hesaplıyor ancak doğrusu nedir maaş unsurlarını 30'a mı 28'emi bölünmesi lazım. Bu kıst maas hesaplamalarda her zaman ayın gün sayısına bölunuyordu bu SGK da mı...
Arkadaşlar Merhaba bir personel Şubat ayinda ucretsiz izne ayrılacak kisi borcu hesaplama programında ay günü olarak 28 sectigimde ve kesenek sisteminde verileri girdiğimde sgk kesintileri yanlış...
merhaba Yusuf bey program çok güzel olmuş elinize sağlık ancak vergi istisna kısmına bir bakma şansınız var mı acaba brüt üzerinden vergi istisnası yapıyor.
hocam memurlara sendikalı oldukları zaman her ay 2025 yılı için Top. Sö. İkramiye adı altında 715.88 TL ödeme yapılmaktadır. Resmi Gazetenin 2 Ağustos 2024 tarih ve 32620 sayılı Vergi Kanunları...
Hocam merhaba kişi borcu programında toplu sözleşme ikramiyesi bulunmuyor herhangi bir yere yazınca da kıst yapıyor bu doğru mudur. yoksa toplu sözleşme ikramiyesini tam mı vermesi gerekiyor