mehmetpetek kullanıcısının son içeriği

1. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Vergi İstisnası

2025-2026 Eğitim Öğretim yılı eylül ayında ücretli ögretmenlerimiz göreve başladı.Öğretmenlerimiz göreve yeni başladıklarından dolayı net asgari ücretin %15 olan 3.315.70 TL vergi istisnasına göre mi işlem yapacağız doğrumudur acaba
  2. mehmetpetek

Editörün Seçimi 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Ödeneği

Bazı görüşler sormuşlar benim anladığımda ödendiği zaman fiilen öğretmenlik yapıyorsa ödenmesi lazım.Sonrasında ücretsiz izine ayrılmış olsa ve dediğiniz gibi göreve başlamış olsada iade alınmaz gibi yorumluyorum.
  3. mehmetpetek

Teşekkürler hocam.Konuyu kapatabilir siniz
  4. mehmetpetek

Hocam ödendikten sonra aynı ay içinde ücretsiz izinine ayrılan personel için işlem yapılır mı
  5. mehmetpetek

Arkadaşlar malum Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmenlere 2025-2026 hazırlık ödeneği 01.09.2025 tarihinden itibaren ödenmeye başlanacak.Fiilen görev yapan öğretmenlere ödenecek,ödedikten sonra ay içinde ücretsiz izinine ayrılan personel için artı birşey yapmak gerekir mi,yurt dışında...
  6. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge İadesi

Vhki kadrosunda 7/1 olarak çalışan personele sehven kbs de cetvellerde Tsk personelleri açılan 1500 Ek Gösterge seçilerek 1 yıla yakın ödeme yapılmıştır.Sonra fark edilerek hesaplaması yapılmış ve personele bilgi verilmiştir.Bu durumda ödeyecek personel için faiz başlangıç tarihi ilk ödendiği...
  7. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Danışmanlık Tedibiri Nasıl Hesaplanır

Benim anladığım sözleşmeli öğretmen emsal olarak değerlendirilecek,ona göre aylık tutar ve ek gösterge tutarı bulunarak ödeme yapılacak
  8. mehmetpetek

Kbs de Ödenekler-Memurlar ödeme kaleminin içine atıyor.Gelen yazıda da belirtiliyor.
  9. mehmetpetek

Danışmanlık Tedbir gorevlendirmesi devam eden personel için kbs den diğer tazminatlar kısmından 49 kodunu seçmeniz yeterli.Hesap şekli personelin maaş kalemlerinden aylık tutar ve ek gösterge tutar toplamlarının % 50'si ödeniyor.Kesinti olarak damga vergisi kesiliyor.Mys den geçmişe dönük ödeme...
  10. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzine Ayrılan Personel Kişi Borcu

Teşekkürler hocam.Kolay gelsin.Konuyu kapatabilir siniz hocam.
  11. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzine Ayrılan Personel Kişi Borcu

5434 tabi personelimiz hacca gitmek üzere 22.05.2025 mesai bitiminde ücretsiz izine ayrılıyor.23.05.2025-14.06.2025 tarihlerini kişi borcu olarak hesaplayıp iade alacağız.Eline emeğine sağlık kamil kamiloğlu yaptığı programdan yararlanarak kişi borcunu oluşturdum.Kişi için ücretsiz izin için %...
  12. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Ödeme Bilgileri

Süleyman hocam kusura bakmayın.Konuyu tam anlamak adına soruyorum.657 sayılı devlet memurları kanununun yukarıda balirtilen kanunda 3.Lise dengi mesleki öğrenim veren okul mezunları için % 72 diyor.Biz şimdi meslek lisesi mezunu olanlar için yukarıdaki Teknik hizmetler için paylaştığım tablodaki...
  13. mehmetpetek

Hocam 2 yıllık sosyal bilimler ve davranış bölümü mezunu teknisyenin ödemesini 3.maddeye göre yapmışlar doğrumudur
  14. mehmetpetek

Hocam tam olarak teknik bölüm sayılacak 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin listesi var mı acaba
  15. mehmetpetek

3.madde ile 4.madde arasindaki fark eğitimde tam olarak ne anlama geliyor acaba
Geri
Üst Alt