Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süleyman hocam kusura bakmayın.Konuyu tam anlamak adına soruyorum.657 sayılı devlet memurları kanununun yukarıda balirtilen kanunda 3.Lise dengi mesleki öğrenim veren okul mezunları için % 72 diyor.Biz şimdi meslek lisesi mezunu olanlar için yukarıdaki Teknik hizmetler için paylaştığım tablodaki...
Meslek Lisesi mezunu olan personel görevde yükselme ile Teknisyen oluyor ve kadro derecesi olarak 9/1 ile göreve devam ediyor.Daha sonra personel 2020 yılında 4 yıllık Açıköğretim tarih bölümünü bitiriyor.Bu durumda olan personel için lise mezunu iken nasıl yüksek okul mezunu iken aşağıdaki...
Meb'e bağlı okulda öğretmen iken farklı kurum olan üniversiteye atanan personel için neler yapmalıyız.
1-2025 Mart ayı maaşı peşin olarak ödenmiştir.Ayın 7 de ayrılırsa 7-14 Mart arası maaş iadesi almamız gerekir mi
2-Atanan personel 5434 sayılı kanuna tabi olduğu için sgk prim işlemlerinde ne...
A1 hücresi 0 ise B1 hücresi 3.315.70 TL kalan istisna yazılacak.A1 hücresi 5000 TL ise bunun % 15 vergi Matrahı 750 TL B1 hücresi aylık yararlanılması gereken 3.315.70 TL den 750 düşülerek 2.565.70 TL vergi istisnası kalacağı nasıl bir formülle yazılır acaba.
A1 hücresi 0 ise yararlanılacak...
Arkadaşlar kurumumuz personellerinden mtsk da görev alan personellerin ödemesinde ay bazında kalan vergi istisna tutarlarına göre işlem yapılmaktadır.Kurum dışından gelen görevli birkaç personelde sınavlarda görev almaktadır.Bu personeller için gelir vergisi kanununda belirtilen birden fazla...
Kamil KAMİLOĞLU hocam elinize emeğinize sağlık.Çok güzel bir program olmuş.Hocam kişi borcu oluşturdum.Bütün yapılanları anladım.Lakin Emekli keseneği devlet% 11 rakamını tam olarak bulamadım.Personel 26 gün çalıştı.Emekli Keseneği Devlet% 11- 3.520,77 TL tam gönderilen hak edilen kısmı ise...
İsviçre ye göreve giden öğretmenin süresi 31.01.2025 tarihinde görev süresi doldu.04.02.2025 tarihinde uçak ile İstanbula ve buradan da çalıştığı göre yerine döndü.Bu personele yolluk öderken giderken yapmış olduğumuz resmi gazetede yayınlanan yurdışı yolluk tutarlarına göre görevden ayrıldığı...
Hocam bu yazılanlara göre sizin görüşünüz nedir.Çıkartıp vereceklerimiz de sıkıntı yok tamamını alıyoruz.Aynı çıkaracaklarımızın genel müdürlük bazında toplu olanı ve okul bazında olanı var
Hocam yazı 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunun 35 inci maddesi kapsamında mutemetlere verilecek avanslar için kullanılacaktır.Şu anda böyle bir durumumuz yok.Ama ileride olabilir diyerek hesap açtırmamız gerekir mi acaba
Aynen hocam.Azaltmak adına okullardan istemesem kbs den kurum bazında icmal,bordro ve banka listesini çıkarsam ve bunları muhasebe müdürlüğüne göndersem,okullarda çıkaracağı bir nüshayı kendi okullarında ki dosyalarına taksalar.Sıkıntı doğurur mu acaba
Merhabalar arkadaşlar,kbs ekders ödemelerinde muhasebe müdürlüklerine okullardan gelen; ekders icmal,bordro ve banka listelerini ekleyerek gönderiyoruz.Genel müdürlük sayımız fazla olduğundan fazla bir şekilde evrak oluşuyor.Genel müdürlük bazında okullardan evrak istemeden kbs den toplu şekilde...