Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Personel ayın 15 de ücretsiz izinden dönüyor.2026 Ocak ayı maaşları 15 den önce hesaplandığı için personeli hesaplama içine dahil etmiyorum.Muhasebe müdürlüğü göreve başlama yazısı istiyor.Ücretsiz izinde Gssp kesilir de yapmamam gerekir,ayın 15 den sonra münferit yapabilmem için.Bu durumda...
Süleyman hocam 8.Dönem Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 52.maddesine göre sözleşmeli hemşireye eklenecek ek ödeme var mı acaba,birde sözleşmeli büro personelinin için ek ödeme eklenecek mi
Hocam kbs den yapilan kontrollere göre,teknisyen için 10 puan ek ödeme,Yardımcı Hizmetli için 10 puan Öht,Memur için 10 puan Öht,Vhk için 10 puan Öht,Şube Müdürü için 20 puan öht verilmiş.Ama İlçe Milli Eğitim Müdürüne yansıma yapılmamış eklenecek oran var mı acaba
Arkadaşlar personelimiz 5434 sayılı kanuna tabi olması gerekirken 5510 sayılı kanuna tabi olarak ödeme yapılmış.Yıl bazında kesenek sisteminden 5434 olması gerekirken 5510 olarak gönderilen kısımdan girişleri yapıldı.Ödenek istendi ve ödenek geldi.Ödeme yaptıktan sonra ek te belirttiğim kesenek...
2025-2026 Eğitim Öğretim yılı eylül ayında ücretli ögretmenlerimiz göreve başladı.Öğretmenlerimiz göreve yeni başladıklarından dolayı net asgari ücretin %15 olan 3.315.70 TL vergi istisnasına göre mi işlem yapacağız doğrumudur acaba
Bazı görüşler sormuşlar benim anladığımda ödendiği zaman fiilen öğretmenlik yapıyorsa ödenmesi lazım.Sonrasında ücretsiz izine ayrılmış olsa ve dediğiniz gibi göreve başlamış olsada iade alınmaz gibi yorumluyorum.
Arkadaşlar malum Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmenlere 2025-2026 hazırlık ödeneği 01.09.2025 tarihinden itibaren ödenmeye başlanacak.Fiilen görev yapan öğretmenlere ödenecek,ödedikten sonra ay içinde ücretsiz izinine ayrılan personel için artı birşey yapmak gerekir mi,yurt dışında...
Vhki kadrosunda 7/1 olarak çalışan personele sehven kbs de cetvellerde Tsk personelleri açılan 1500 Ek Gösterge seçilerek 1 yıla yakın ödeme yapılmıştır.Sonra fark edilerek hesaplaması yapılmış ve personele bilgi verilmiştir.Bu durumda ödeyecek personel için faiz başlangıç tarihi ilk ödendiği...