Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet hocam harcama yetkilisi rolüyle yaptığım için olmuyormuş.
yalnız önceden harcama yetkilisi rolüyle onay vermeden önce ilişkilendiriliyordu. şimdi harcama yetkilisi ilişkilendiremiyor. teşekkür ederim.
selamlar arkadaşlar
Doğrudan temin yoluyla temizlik malzemesi alacağız. taşınırdan vifi gönderdim, mysden de gerçekleştirme görevlisi ödemeyi harcama yetkilisine gönderdi. VİF listesine gelip ilgili vifi tıklayınca "Bir Harcama İle İlişkilendir" butonuna basmam lazım ama sayfada öyle bir buton...
selamlar arkadaşlar usta öğreticilerin ödemesini yapacam... fotoğraftaki gibi ödeme kalemleri yapıyorum ama bana " İndirim tutarı gelir vergisi tutarından büyük olamaz" uyarısı veriyor.
Gelir vergisi ile Ücretlerde vergi indirimini aynı kaleme yazıyorum ama hâlâ hata veriyor neden olabilir...
https://www.memurlar.net/haber/896734/ucretli-ogretmen-ve-usta-ogretici-karari-resmi-gazetede.html
ücretli öğretmen ve usta öğreticilere tatil döneminde ek ders ödenmesi ile ilgili karar resmi gazetede yayınlandı.
mart ayı ortasında kursu biten usta öğreticilerin çıkış nedenine ne yazalım...
bu seferde şöyle bir sıkıntı çıkıyor.. usta öğretici prim günü hesaplamasında 29 gün çıkmış.... 30 yapmam için fazladan ek ücret yazmalıyım ya ücreti fazla vermeliyim ya da 28 e düşürmek için ücret kesmeliyim... ne yapmam gerektiğini çözemedim açıkçası.
v2 de manuel olarak giriş yapmak istediğimde ( 29 prim gün olanda ) "...... TCK no lu sigortalının gun Sayısını Hatalı Girildi !!! " uyarısı veriyor. sistemsel bir sıkıntı var diye düşünüyorum. şubat ayına manuel olarak deneme amaçlı giriş yapan oldu mu acaba ?
sicil numarasına giriş yaptığımda bizim geçmişten kalan 2 tane icra borcu var onlar çıkıyor... ocak ayında gönderilen sgk primleri çıkar ve eşleştirip ödemeyi gönderirim diye düşündüm ama primler çıkmadı
mâlum en son ayın 23'ünde sgk primlerini de göndermemiz lâzım. eğer mal müdürlüğü göndermeyip biz göndereceksek en azından bilgilendirme yapılması gerekir. muallakta kaldım açıkçası.
arkadaşlar iyi günler;
Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir sekme eklenmiş ve o sekmeye tıklayınca resimdeki ekran çıkıyor.
Bizim bu ekranda bir şey yapmamız gerekiyor mu ?
Bu arada Halk Eğitimde görev yapıyorum ve bu ekrandaki rakamlar usta öğreticilerin sgk primleri.