muallim001 kullanıcısının son içeriği

1. muallim001

Çözümlendi | Kilitli VİF'i Harcama İle İlişkilendir Butonu Yok

evet hocam harcama yetkilisi rolüyle yaptığım için olmuyormuş. yalnız önceden harcama yetkilisi rolüyle onay vermeden önce ilişkilendiriliyordu. şimdi harcama yetkilisi ilişkilendiremiyor. teşekkür ederim.
  2. muallim001

Çözümlendi | Kilitli VİF'i Harcama İle İlişkilendir Butonu Yok

selamlar arkadaşlar Doğrudan temin yoluyla temizlik malzemesi alacağız. taşınırdan vifi gönderdim, mysden de gerçekleştirme görevlisi ödemeyi harcama yetkilisine gönderdi. VİF listesine gelip ilgili vifi tıklayınca "Bir Harcama İle İlişkilendir" butonuna basmam lazım ama sayfada öyle bir buton...
  3. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS İndirim Tutarı Gelir Vergisi Tutarından Büyük Olamaz Hatası

taslaklardan almamıştım elle girmiştim. 1596015801 aynen dediğini yaptım oldu hocam. çok teşekkür ederim.
  4. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS İndirim Tutarı Gelir Vergisi Tutarından Büyük Olamaz Hatası

selamlar arkadaşlar usta öğreticilerin ödemesini yapacam... fotoğraftaki gibi ödeme kalemleri yapıyorum ama bana " İndirim tutarı gelir vergisi tutarından büyük olamaz" uyarısı veriyor. Gelir vergisi ile Ücretlerde vergi indirimini aynı kaleme yazıyorum ama hâlâ hata veriyor neden olabilir...
  5. muallim001

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen ve Usta Öğretici Maaşları Ödenmeye Devam Edecek

https://www.memurlar.net/haber/896734/ucretli-ogretmen-ve-usta-ogretici-karari-resmi-gazetede.html ücretli öğretmen ve usta öğreticilere tatil döneminde ek ders ödenmesi ile ilgili karar resmi gazetede yayınlandı. mart ayı ortasında kursu biten usta öğreticilerin çıkış nedenine ne yazalım...
  6. muallim001

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen ve Usta Öğretici Maaşları Ödenmeye Devam Edecek

mart ayının 19'unda ve sonrasında kursu biten usta öğreticiler var. bunlara çıkış verecekmiyiz acaba ?
  7. muallim001

DUYURU Versiyon & Domain Güncellemesi Yapılmaktadır.

meb bağlantısı giriyor şu an.
  8. muallim001

DUYURU Versiyon & Domain Güncellemesi Yapılmaktadır.

Şu an MEB bağlantısı siteye erişim yasağı vermektedir.
  9. muallim001

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

toplam ücret matrahı 2862,86 TL... uyarı olarak, 30 gün olması için en az 2943 TL olması lazım diyor
  10. muallim001

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

bu seferde şöyle bir sıkıntı çıkıyor.. usta öğretici prim günü hesaplamasında 29 gün çıkmış.... 30 yapmam için fazladan ek ücret yazmalıyım ya ücreti fazla vermeliyim ya da 28 e düşürmek için ücret kesmeliyim... ne yapmam gerektiğini çözemedim açıkçası.
  11. muallim001

v2 de manuel olarak giriş yapmak istediğimde ( 29 prim gün olanda ) "...... TCK no lu sigortalının gun Sayısını Hatalı Girildi !!! " uyarısı veriyor. sistemsel bir sıkıntı var diye düşünüyorum. şubat ayına manuel olarak deneme amaçlı giriş yapan oldu mu acaba ?
  12. muallim001

v2 için önceki dönemden yükle seçeneği gelmiş.. bilmiyorum işinize yarar mı.. bilgi burda dursun
  13. muallim001

Mutemet Arşivi Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir Modül eklenmiştir.

sicil numarasına giriş yaptığımda bizim geçmişten kalan 2 tane icra borcu var onlar çıkıyor... ocak ayında gönderilen sgk primleri çıkar ve eşleştirip ödemeyi gönderirim diye düşündüm ama primler çıkmadı
  14. muallim001

mâlum en son ayın 23'ünde sgk primlerini de göndermemiz lâzım. eğer mal müdürlüğü göndermeyip biz göndereceksek en azından bilgilendirme yapılması gerekir. muallakta kaldım açıkçası.
  15. muallim001

arkadaşlar iyi günler; Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir sekme eklenmiş ve o sekmeye tıklayınca resimdeki ekran çıkıyor. Bizim bu ekranda bir şey yapmamız gerekiyor mu ? Bu arada Halk Eğitimde görev yapıyorum ve bu ekrandaki rakamlar usta öğreticilerin sgk primleri.
Geri
Üst Alt