Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örneğin 5434 Sayılı Kanuna tabi personel 10.06.2024 tarihinde Görevden uzaklaştırlımış, 15 Mayıs 2024 Maaşını almış, 15 Haziran 2024 maaşı onaylandığından alacaktır. Sgk Kesenek Yönünden yapılacak işlemler hakında bilgi alabilir miyiz?
Milli Eğitim Bakanlığı - Bakanlık Müfettiş Yardımcısı olarak çalışmakta iken İl Müdürlüklerine özlük hakları saklı kalmak şartıyla Eğitim Müfettişi olarak atanların zam ve tazminatları nasıl olmalıdır bilgisi olan varmıdır.
Uyguladığımız Oranlar:
Özel Hizmet Tazmiantı : 195
Ek Ödeme (666...
Kolay gelsin arkadaşlar 4-B Sözleşmeli olarak çalışmakta olan Aşcı ve Aşcı Yardımcılarının güncel sözleşme ücretlerini nereden bulabiliriz bilgisi olan varmıdır?
Teşekkürler.
Şeker Fabrikası büyesinden çalışmakta olan ( 5510 / 5534) 657 Devlet Memurları Kanunu 399 Sayılı Sözleşmeli Personel Maaşlarının hesaplamasında kullanılacak bordro varmıdır arkadaşlar.
İyi Çalışmalar.
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda çalışmakta olan Okul Sağlığı Hemşirelerimim fiili hizmet zammı hesaplacak mıdır?
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
5510 Sayılı Kanun Kıst Refah Payı Emsan Textini Ek Mahiyette Katsayı Farkı Bildirimi (Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Gereği) Ocak 2022 Dönemi İçin Gödermek İstediğide
İşlem Yapılırken Hata Oluştu
Hata Kodu : -803
Hatalı Kayıta Ait T.C.Kimlik No :
Alan adı :
Açıklama :
Hatası...
5510 sayılı kanuna tabi kıst maaş alan personel olmamasına rağmen ilgili dönemlere ait katsayı farkı ve refah payı bildirgeleri emanette bekleyen tutar ile eşit çıkmıyor. 17,54 Tl lık fark var nasıl yapabiliriz.
Teşekürler.
Kbs sistemi kapalı olduğundan fark ve münferit maaşlar hesaplanamamış Kadrolu ve 4/B Personele ait SGK Kesenek ve Primler hesaplanamamıştır.
Primler için son gün ayın 23 'ü Kesenekler için son gün ayın 25 'i olduğundan yetişmesi zor görünüyor. Nasıl bir yol izlenecektir.
Arkadaşlar 5510 sayılı kanuna tabı memurlar için kıst maaşlara ait bildirimleri Ek Mahiyette Bir Dönem (Alt Sınır Aylığı) Üzerinden mi yoksa eskisi gibi mi gönderilecek yardımcı olurmusunuz.
Arkadaşlar text dosyaları düzenlenmiş bizde pek tutarı asgari ücretin altında kalan personel yok Mart 2021 dönemi için geçen aylarda olduğu gibi mi giriş yapılacak tam anlamadım yardımcı olur musunuz.
Memur Maaş Hesaplama Robotundan 4/B Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders Hesaplaması yapmak için kullanmak istiyorum ancak 50 kişiden fazla ekleme yaptığımda bordroda sadece 50 kişi için hesaplama yapıyor.Yanlış bir şeyler mi yapıyorum acaba ilginiz için teşekkürler.