numan1967 kullanıcısının son içeriği

1. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi MYS Ödeme Emri Hatası

hocam nasıl halletiniz bizede tarif edermisiniz aynı hata bizdede var
  2. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

işlem yapılmadan ankaradan sildirebilirsin. işlem yapıldıktan sonra silemiyorlar.geçen yıl aynısı bende oldu, ankara emekli sandığını ara yardımcı oluyorlar, yazıyı fakslarsın , hemen siliyorlar
  3. numan1967

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

KURUŞ LAR GİRİLEMİYOR :mad::mad::mad::mad::mad:
  4. numan1967

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük fiili hizmet ödemelerinden ipc gelen kurum varmı

geçmişe dönük fiili hizmet ödemelerinden ipc gelen kurum varmı
  5. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 657/5510 sgk tescile mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle girememe

mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle giremeyen varmı
  6. numan1967

Çözümlendi | Kilitli MYS SGK İş yeri sicil no hatası

evet bendede var aynı sıkıntı. sistemsel olabilir
  7. numan1967

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

01.01.2020 tarihinde bir işçinin aldığı çıplak ücret 98,10 dur.
  8. numan1967

Çözümlendi | Kilitli ATMOS İLE İLGİLİ HATA

komple sistemde hata var sabah 10 dan beri. 24 ten sonra veya sabah 9 dan sonra düzelir diye bekliyorum.
  9. numan1967

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

ben daha önce avanslı maaş yapmadım. erken ödenme durumunda sırasıyla ne işlem yapmam gerekiyor , yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden hazırlığımı yapayım
  10. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli olarak çalışan personel Önlisans Diploma Maaş Durumu

hocam kusura bakmayın uzun zamandır giremedim. il sağlık müdürlüğüyle görüştüm , intibak yapılabiliyormuş kendi alanının üst öğrenimi olmak kaydıyla
  11. numan1967

Çözümlendi | Kilitli 2019 2. dönem İlave tediye ödemeleri

bayram öncesi emeklilere ikramiyeleri verilecek büyük ihtimal 4-d lilerin ikramiyeleride bayram öncesi verilir.
  12. numan1967

Çözümlendi | Kilitli Saymanlık bütçeli personel zamlı maaş ödeme dönemi

Temmuz ayı Zamlı maaşların haberlerde ayın 16 sında yatırılacağı yazıyor. Bununla ilgili resmi bir yazı varımdır. Elinde olan varsa yayınlansa sevinirim
Geri
Üst Alt