Özgen Dülger kullanıcısının son içeriği

1. Özgen Dülger

Çözüm Bekliyor Yarı Zamanlı (Memur) Çalışanlarda 14 Günlük Maaş Fark Ödemesi Yapılıyormu

yarı zamanlı olduğu için 14 günü kabul etmiyor. Gün sayısı sadece 15 olabilir diyor.
  2. Özgen Dülger

Çözüm Bekliyor Yarı Zamanlı (Memur) Çalışanlarda 14 Günlük Maaş Fark Ödemesi Yapılıyormu

657 memur. Ama kesenek olacakmı. Excel bordro hazırladım. keseneklerin doğruluğunu kontrol etmek için bildirim vermeyi denedim. gün sayısı hatası veriyor. yarı zamanlıda gün sayısı 14 yada 15 olabilir. bu durumda da hatalı oluyor.
  3. Özgen Dülger

Yarı zamanlı çalışan bir personelimiz var. Ocak 2026 14 günlük maaş farkı almadığını şimdi fark etmiş. Fark ödenmesini talep ediyor. Kontrol ettiğimizde listede adı yok ödenmemiş. Bu durum KBS hatasımı. Kişiye ödeme yapılabilirmi.
  4. Özgen Dülger

Konu Çözüldü Meb Personelinde Çocuk Yardımı Ödeneği: Geriye Dönük Ödemede 3 Ay Sınırı Uygulanamaz

Konuyla alakalı bir habere denk geldim. Buna dayanarak ödeme yapılabilir mi? Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan başvuranın çocuğu için hak kazandığı aile yardımı (çocuk) ödeneğinin, 2023 Nisan–2025 Mart döneminde eksik ödenen kısmının tamamının geriye dönük olarak ödenmesi talebine...
  5. Özgen Dülger

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personelde Mezuniyet Sonrası İntibak Ve Geriye Dönük İşlemler

Kurumumuzda görev yapan lise mezunu 4b sözleşmeli personel Temmuz 2025 döneminde önlisanstan mezun olmuş ve intibak yapılması için personel birimine dilekçe vermiş. Ama mutemetliğe dilekçe mezuniyet belgesi de ulaşmadığı için eğitim durumu değişmediği için lise olarak ödeme devam etmiş. Şimdi...
  6. Özgen Dülger

Çözümlendi | Kilitli Faiz Başlangıcında Tebliğ Gecikmesi Faiz Muafiyeti Sağlar Mı?

Dediğiniz doğru ama hiç bir belge olmadan kıst maaş yapmak riskli değilmi. Ücretsiz izin veya istifa talebi var. Ama onaylanmama ihtimalide var. Onaylanmazsa yada tarih değişmek durumunda kalırsa sıkıntı yaşamazmıyız.
  7. Özgen Dülger

Çözümlendi | Kilitli Faiz Başlangıcında Tebliğ Gecikmesi Faiz Muafiyeti Sağlar Mı?

Ücretsiz izin istifa vb sebeplerle ay ortasında ayrılan personel için kişi borcu açtığımızda maaşı aldığı günden itibaren faiz hesaplıyoruz. Çünkü muhasebe sisteme kişi borcu açtığında otomatik faiz hesaplıyor. Şimdi burda kişinin kasıt ve kusuru yok tamamen kurumun iş ve işleyişiyle alakalı...
  8. Özgen Dülger

Daha önce kişi alacakları faizi tebliğ tarihinden itibaren başlardı. Ancak son değişiklikle ödemenin ele geçtiği tarihten itibaren başlaması gerekmektedir. Sormak istediğim kişinin kusuru olmadığı halde, gerek onayların geç gelmesi, gerekse iş yoğunluğundan tebliğler gecikebiliyor. Bu durumda...
  9. Özgen Dülger

Çözümlendi | Kilitli Sgk Tarafından Uygulanan İpc'nin Personele Rücu Edilmesinde Faiz Başlangıç Tarihi

Kurumumuza SGK tarafından gönderilen yazıda , 24.07.2023 tarihinde bilgi belge talebi için yazdıkları yazıya süresinde cevap verilmediği bu sebeple İPC uygulandığı belirtilmiştir. Söz konusu İPC faiziyle birlikte toplam 67072,00 TL 15.12.2023 tarihinde Döner sermaye bütçesinden rücu edilmek...
  10. Özgen Dülger

Çözümlendi | Kilitli 657 Memur Fiili Hizmet Süresi Zammı Bildirimi Süresinde Yapılıp Ödeme Gecikirse Emanet Borç Mys’de Nasıl Gönderilir?

Merhaba, 657 memur fiili hizmet bildirim son tarihi 02.03.2026 idi. Bildirimi bu süreç içerisinde yaptık ancak ödemesini bazı sebeplerden dolayı bugün tamamlayabildik. Mys emanetlerden bildirgeyi göndermeye çalıştığımızda emanet borç tutarı karşımıza gelmiyor. Muhtemelen süresi geçtiği için borç...
Geri
Üst Alt