seyfettin melek kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Sehven 15 Inde Maaşı Yatmayan Personele Maaşı Ne Kadar Süre Içinde Ödenmeli

657 sayılı Devlet Memurları Hakkında Kanun'a tabi olarak çalışan personelin maaş ödeme gününde maaşının ödenmemesine ilişkin icra takibi yapılamamakla beraber, idari dava yolu açıktır. Eğer, memurun maaşının ödenmesini sağlama pozisyonunda görev yapan memur şahıslardan kaynaklı bir ihmal söz...
  2. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yoluğu Uçak Ücreti

Memuriyet mahalli veya geçici görev yerinde uçak bulunmuyorsa, aktarmalı nitelik taşıyan yolculuklar için en yakın havaalanına gidiş için kullanılan nakil vasıtasının idarece ödenmesi mümkündür. 6245 sayılı Yasa’nın 6’ncı maddesi uyarınca, harcırahın, gidip gelmeye en uygun ve kullanılması...
  3. Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge İadesi

Fazla veya yersiz ödemeden kaynaklanan alacağın tahakkuk ettirilmesi MADDE 10 – (1) Düzenlenen borç tablosu üzerinde ilgilinin kasıtlı ve kusurlu davranışı sebebiyle yapılan fazla veya yersiz ödemelerin her biri için, ödemenin yapıldığı tarihten hatalı işlemin tespit edildiği tarihe kadar...
  4. Sistemsel Sorunlar Muhtasar Beyanname Vergi Hatası

Yapabileceğin bir şey yok "yasal süreci dışında verilme" seçerek vermen gerekiyor. Ceza gelecek
  5. Çözümlendi | Kilitli Kbs De Gih Sınıfında Cetvellerde Bulunan 4 Sayılı Cetvel (Ek Gösterge Cetveli) Hangi Personele Ait ?

IV sayılı cetvel Cumhurbaşkanlığı idari işler başkanlığı ve TBMM Başkanlığı İdari Teşkilatı personeli içinmiş bilgilerinize
  6. Çözümlendi | Kilitli Kbs De Gih Sınıfında Cetvellerde Bulunan 4 Sayılı Cetvel (Ek Gösterge Cetveli) Hangi Personele Ait ?

Bende uygulamayı öyle yapıyordum ama uzman çavuşluktan gelen bir arakadaşımıza bilgisayar işletmenliğinde terfi yaparken 6. derece 1700 göstergeyi seçmişim ve fazla ödeme yaptım. Şimdi yapılan ödemeyi iade istediğimde ilgili kişi ben uzman çavuşluktan geldim TSK da 1700 ek gösterge alıyordum...
  7. Çözümlendi | Kilitli Kbs De Gih Sınıfında Cetvellerde Bulunan 4 Sayılı Cetvel (Ek Gösterge Cetveli) Hangi Personele Ait ?

Memurlar ve bilgisayar işletmenlerinde 8. dereceden itibaren cetvellerde 4 sayılı cetvel açılıp seçilince ek gösterge veriyor. Ayrıca unvan olarak TSK yazıyor bu kimleri kapsıyor
  8. Çözümlendi | Kilitli Hayat Si̇gortası Yaptıran Personel

Sigortanın Türkiye’de yerleşik ve merkezi Türkiye’de bulunan bir emeklilik veya sigorta şirketi nezdinde akdedilmiş olması şartıyla, söz konusu primler ücretin safi tutarının tespitinde indirim konusu yapılabilecektir. Ancak, indirim konusu yapılacak primlerin toplamının, ödendiği ayda elde...
  9. Çözümlendi | Kilitli Doçent Kadrosuna Atanma

1. yöntem: değişikleri ana ekrandan yapın 2008 sonrası olduğu için kesenekte sıkıntı çıkarmaz.(2008 öncesi olanlara ana ekrandan giriş yapmayın %100 artış vermez) 2. yöntem terfi kısmından yapın gelmeyen değerleri istisna kısmından verin.
Geri
Üst Alt