Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
657 sayılı Devlet Memurları Hakkında Kanun'a tabi olarak çalışan personelin maaş ödeme gününde maaşının ödenmemesine ilişkin icra takibi yapılamamakla beraber, idari dava yolu açıktır. Eğer, memurun maaşının ödenmesini sağlama pozisyonunda görev yapan memur şahıslardan kaynaklı bir ihmal söz...
Memuriyet mahalli veya geçici görev yerinde uçak bulunmuyorsa, aktarmalı nitelik taşıyan
yolculuklar için en yakın havaalanına gidiş için kullanılan nakil vasıtasının idarece ödenmesi
mümkündür. 6245 sayılı Yasa’nın 6’ncı maddesi uyarınca, harcırahın, gidip gelmeye en uygun
ve kullanılması...
Fazla veya yersiz ödemeden kaynaklanan alacağın tahakkuk ettirilmesi
MADDE 10 – (1) Düzenlenen borç tablosu üzerinde ilgilinin kasıtlı ve kusurlu davranışı sebebiyle yapılan fazla veya yersiz ödemelerin her biri için, ödemenin yapıldığı tarihten hatalı işlemin tespit edildiği tarihe kadar...
Bende uygulamayı öyle yapıyordum ama uzman çavuşluktan gelen bir arakadaşımıza bilgisayar işletmenliğinde terfi yaparken 6. derece 1700 göstergeyi seçmişim ve fazla ödeme yaptım. Şimdi yapılan ödemeyi iade istediğimde ilgili kişi ben uzman çavuşluktan geldim TSK da 1700 ek gösterge alıyordum...
Memurlar ve bilgisayar işletmenlerinde 8. dereceden itibaren cetvellerde 4 sayılı cetvel açılıp seçilince ek gösterge veriyor. Ayrıca unvan olarak TSK yazıyor bu kimleri kapsıyor
Sigortanın Türkiye’de yerleşik ve merkezi Türkiye’de bulunan bir emeklilik
veya sigorta şirketi nezdinde akdedilmiş olması şartıyla, söz konusu primler
ücretin safi tutarının tespitinde indirim konusu yapılabilecektir. Ancak, indirim
konusu yapılacak primlerin toplamının, ödendiği ayda elde...
1. yöntem:
değişikleri ana ekrandan yapın 2008 sonrası olduğu için kesenekte sıkıntı çıkarmaz.(2008 öncesi olanlara ana ekrandan giriş yapmayın %100 artış vermez)
2. yöntem terfi kısmından yapın gelmeyen değerleri istisna kısmından verin.