Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece emek yardımı 240 TL yi aşan tutarlar ve sadece bu ödemeyle sınırlı indirim uygulanmakta. yemek yardımı için uygulanacak.
dediğiniz gibi asgari ücretten kullanılan istisna yemek ödenen...
Red ve iade işlemleri için yanlış hatırlamıyorsam hys den emanetler bölümünden yapılıyordu. Yazı ile saymanlıktan kişinin hesabına aktarma durumu sanırım kalkmıştı. Bilgilerinize.
1- KBS den ücretsiz izin koduna alacaksınız
2- Manuel maaş bordrosu düzenleyeceksiniz
3- KBS Maaş bordro girişinden düzenlemiş olduğunuz bordroyu girerek ödemenizi yapıyorsunuz
Manuel hesaplama...
ÖZEL HİZMET TAZMİNATI: En Yüksek Devlet Memuru Aylığı X % TazminatOranı
En Yüksek Devlet Memuru Aylığı eski yıllardaki katsayıya göre hesaplayın.
Hesaplama Usulü
Gerekli Bilgi :
En Yüksek...
Daha önce bu konu yine tartışıldı forumda ama bir çözüme kavuşturulamadan sonlandı. Sık sık da önümüze gelecek gibi duruyor. Bence SGK ile görüşüp olmadı görüş yazısı talep edilsin. Konu ana...
Bu konu çok tartışmaya açık aslında. Bende sizin söylediğiniz gibi bu şekilde uyguluyorum. Her ücretsiz izinde 1 yıl geçmedikçe tamamının gss sini ödeyenlerde var.
Hocam normalde emeklilik oluru geldiği zaman üst yazıda buna değinirler.
Ancak size gelen Emeklilik olur yazısında herhangi bir şey yazmıyorsa şu bilgi işinizi görür diye düşünüyorum.
5434...
Askında açıklamış yazıda:
Faiz tebliğ edildiği gün ödenmediği taktirde hep var. Sadece iyi niyetli ödemelerde faiz tebliğ tarihinde başlıyor. ve bu ancak Aynı gün borcu öderse faiz binmez. Aksi...
Mevcut ay için ise ön sayfadan terfisini girerek ödeyebilirsiniz. Geriye dönük ise terfi kısmından veremezsiniz. Açıktan döndükten sonra normal aldığı derece kademeden 1/3 maaşını yaparsınız. Daha...
KBS de yarım zamanlı çalışma işlem kodu Eylül maaşını yaparken açılmamıştı. ben personel ücretsiz izinden dönmediği için maaşını geç yaptım o sebeple ben önce tam maaş hesaplatıp bordrosunu...
Yarı zamanlı çalışanların KBS de kodu olmadığı için Maaş Bordro Girişinden yapıyoruz. KBS sistemi bunu hem maaş olarak görüyor hemde kıst maaş olarak görüyor.
Hal böyle olunca yarı zamanlı...
Yazı yazmanıza gerek yok ret ve iade modülünden kendiniz ödeme emri ile kişi paylarını ödeyebilirsiniz genelde muhasebe birimleri tahsilat olarak kaydediyor bu şekilde gelen tutarları tahsilat...
Evet muhasebeyle de görüştük şimdi cevabımızı bulduk. SGK dan gelen tutarı direk gelir olarak kaydediyorlarmış. Bu durumda kişiye ödenmesi gereken tutarı da gelir olarak kaydetmişler. Bundan sonra...
yarı zamanlı çalışan personeli ek mahiyette değil de asıl mahiyette olarak bilgilerini kişi ekleden ekleyin gönderin. Sonuçta maaş dışı ek bir ödeme değil.
şu tabloya göre takip edebilirsiniz.
https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2025-yili-gelir-vergisi-istisna-tutarlari-ve-vergi-dilim-oranlari.27576/post-134901
biz merkezdeyiz. strateji birimimize gönderiyoruz.
strateji birimimiz ilgililere tebliğ için birimlerine ( ev adresi de olabilir) gönderiyor. ilgililer borcu ödemeyiz diyerekten tebliğ etmeseler...
kişilerden alacakları tahsil etmede kanuni süre 10 yıl (6098 sayılı borçlar kanunu madde 146)
kişilere ödeme yapacaksak mahkeme kararı vb. dışında 5 yıl (5018 sayılı kamu mali yönetim ve kontrol...
Aylıksız İzinde Olan Memurun Genel Sağlık Sigortası GSS Nasıl Hesaplanır
Personel mevzuatı uyarınca aylıksız izinli sayılanların ve muvazzaf askerlik görevi nedeniyle kurumlarından aylıksız izinli...