Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çoğu personellerde eksiklik var. o yüzden tek tek kontrol etmekte fayda var.
ben bugün 900 küsür personelin ek ödemelerini kontrol ettim eksiklikleri tespit ettim.
yarın güncelleyeceğim. ardından...
Valla aynen öyle haklısınız Süleyman hocam 1000 TL yi 720 gösterge rakamına bölünce 1,388888 gibi katsayı çıkıyor oda şimdiki katsayı 1,170211 üzerinden yüzdesini hesaplayınca yüzde 18,69 zam...
KBS 2026 uygulama klavuzu ve toplu sözleşme ilgili maddelerini inceledim. 1.000 TL taban aylık maaşında almayanlar için KBS baktığımızda
101 Ek-Taban Aylık kodunu taban aylık üzerinden maaş...
özlük hakları eşdeğerse 2 sayılı cetvelde eklenmesi gerekir.
bazı kurumsal ünvanları maliye takip edemediğinden sorumluluğu bizlere atmış.
bizdede örneğin teknisyene ek ödeme artırmış, haberleşme...
2026 Yılı Ocak Ayına Ait Mali ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge
2026 Ocak Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi, kamu personeline uygulanacak memur maaş katsayıları, taban aylık ve yan ödeme...
Önceki mesajımda yazdığım gibi G bndine göre tazminat alan şeflere 10 puan kesin. Ancak 60 iken puanı 82 puan uygulananlara ilave 10 puan daha verilmesi hususunda birçok kişi tereddütte bilginize...
evet asgari ücret vergi istisnası çıkardılar baktılar eski indirime göre çok vergi indirimi veriyoruz.
onlarda sürekli buradan çalıyorlar. :eek: yama yapa yapa her şeyi bozdular
Şef ve amirlerin özel hizmet tazminatı
Şef ve amir olanlardan özel hizmetini zam ve tazminat kararnamesi 3 sayılı cetvel g bendine göre alanlara ilave 10 puan eklendi..
tablodaki veriler benim...
Kurumumuzda kişi bazlı bir çalışma yapılmış, aynı ünvanlar birden çok olabilir. ama ünvan bazında filtreleme ile belki fayda sağlayabilir diye atıyorum. Kendim hazırlamadığım için eksikliklerle...
Maaş hesaplamalarımıza esas teşkil eden Özel Hizmet Tazminatı ve Ek Ödeme oranlarının, güncel unvan ve kadro derecelerine göre revize edilmiş, hazır bir excel tablosu veya benzeri bir doküman...
atması mutemet ünvanında olanları kapsıyor sadece. ünvanı olmayanları kapsamıyor. zaten burdaki %99 umuzun böyle bir ünvanı olmayaraktan iş yapmaktayız.
Merhaba.
Emeklilik görev yolluğunda günlük hesaplama yevmiyeye göre değil emeklilik görev tazminatı * aylık maaş katsayı-dv olarak hesaplanır.
Memurlar için: 13358*1,170211-Damga Vergisi
İşçiler...
maaştan kesinti cebri bir işlem olduğundan- dahası icrai -dolayı doğrudan maaştan kesinti yolu ile kişi borcu tahsili mümkün değildir ilgilinin açık rıza beyanı ile kesinti yapılabilir
bende formüller açık şekilde kendi yaptığım exel vardı. yarın unutmazsam burada paylaşırım. karşılaştırma yapılabilir. 1-2 Kuruş hatası dışında genelde tutuyor.
bu gibi durumlarda borcu tebliğ ettiğin tarihte başlanmasının daha doğru olacağını söylediler eğitimde. zaten doğrusu da budur. kamu zararı gibi bir tespit olmadıkça. bu durumlarda zaten kamu...