Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kbs silahlı personeller için cetveli eklememiş. o yüzden sizler 4b sözleşmeli için elden istisnadan değiştireceksiniz. 70 puansa silahlılarda 70+21 = 91 puan olacak şekilde ayarlarsınız...
teşekkürler ilgi alakanız için ancak; 3-4-5 ismi olan personel sayımız baya fazla o yüzden ilgili birimlere doldurtacağım bunu. Bu taktiği bende kullanıyorum 3 ve fazlası olanı da tek tek...
eskiden bende hatırlıyorum öyle bir şey olduğunu ama. hemen hemen birçok rapora baktım göremedim..
Banka değişikliği olacak banka mail istiyor. birimlere yaptıracağım artık. Harcama Birimleri...
malesef tuğrul bey exel oalrak bende ayırabiliyorum ama 2 isim 2 soyisim olanları yine tek tek kontrol etmek zorunda kalıyoruz. bu şekilde çk personel var. KBS den sıralı veri varsa diye konu...
Kbs maaş hesaplama açılmış. Sözleşmeli personel Sgk malüllük işveren payı kesintisi %12 ye göre yapılmış. Ama kesinti tablosunda %11 olarak görünüyor. Sizi yanıltmasın. Ancak şöyle br problem var...
maliye bakanlığı değiştirmemiş henüz ama 1. derece için 135+10 =145 puan olması gerektiğini düşünüyorum. bununla ilgili cetvel düzeltmeleri için çağrı açtım.
şeflerin puanları şu maddedeki duruma göre kesin olarak 92 olacak. maliye çağrıma cevap vermedi ama ilgili birimden netleştirdim. 92 uygulamakta bir sakınca yoktur.
Zahid ŞEF
İdari büro grevlisi ile idari destek görevlileri özelleştirme kapsamında kurumlara dağıtılan ve lağvedilen 657/4c liler. Bunlar daha sonra 4/b ye alındılar. Ek ödeme oranları %20. Toplu sözleşme...
sorunun içinde cevapta var aslnda. ilgilinin atamadaki değerlerini abz almanız gerek. kbs ye ünvan olmadığınız için idari büro görevlisi girmişsiniz. ancak özlük hakları büro personeli ise bu...
10 puan verilmesi gerekiyor programcı ve çözümleyiciye ilave olarak çağrı açarak cetvel güncellettirmeniz veya şuan için istisnadan güncellemeniz yeterli olacaktır.
hastane ve il sağlık müdürlüğünde çalışan ve ek ödemeden yararlanan personeli kapsamıyor 209 sayılı kanunun 5.maddesinin ikinci fıkrası kapsamında yer alanlar hariç ibaresi bulunuyor kısaca ek...
bende maliyeye soruyorum. cevaptan haberdar ederim. yanlış yapmayalım da. sonra düzeltmesi de bizlere kalıyor. mağduriyet olduğu açık ama uygulamaya bakalım.
KBSden sağlık personellerin bölge tazminatlarını güncelleme yapacaktım az daha kuyuya düşüyorduk
209 sayılı kanunun 5ci maddesinin 2ci fıkrasını biliyordum ama hariç deyince jetonumuz düştü...
KBS den güncellemişler ama inşAllah geri almazlar. Ayniyat saymanında da aynısını yapmışlardı.
maddeyi okuyorum okuyorum birçok kez. Yararlanamayacağını düşünüyorum.
2016/10344 sayılı zam ve...
3 sayılı cetvelden alan şeflere verileceği yazıyor c kısmında kısaca özel hizmeti 44-45 puandan yararlanan şeflerin alacağını söylemekte. genel bütçeli kurumlarda bu orandan maaş alan yok diye...
Katsayı TürüTutar
Aylık Katsayı1,387870
Taban Aylık Katsayısı22,722793
Yan Ödeme Katsayısı0,440140
Katsayıların Bu şekilde olacağını tahmin ediyorum (%18,60 a göre düzenlendi)
maaş incelemeve kontrol dökümlerinde
ek ödemeyi rapor veriyor ordan kontrol ettim. ek ödemedegeçmiş aydaki oranı görebileceğim kısım yok gibi malesef.
ancak özel hizmet tazminat raorunda ise...
bu şekilde diye düşünüyorum da rakamlar kafamdaki sallamasyon teoriden dolayı. gerçek çıkarsa bu rakamlar olabilir. yarınki aylı enflasyon 0,95-0,97 arası bir rakam mı çıkacak bekleyelim..
Hadi o zaman biz de Taban Aylık oranını bulalım Süleyman Kambuk hocamın teorisi ile :)
18,316014 x 18,69%= 22,091786 + 1.000= 23,091,78
Süleyman Kambuk doğru mu şekilde?
Hocam 2025 Yılı Taban aylığı 18,316014 TL. Bunu 1000 ile + 19,316014 olarak belirlenip zam uygulanacak demektir.
2026 Yılında taban aylığı kaç olursa 1000 ile ilave edip %11 zam verilecek.
= 720...