Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabit ek ödeme oranını 0 yaparsanız sorun kalmaz.
halen sorun devam ediyorsa
birde exel ayarlarınızdan exel seçenekleri formüllerden yineleme değerlerini etkinleştirirseniz problem çözülecektir. sabit ek ödeme kısmı sağlık bakanlığı için kullanılıyor. Birisinin ricası üzerine ekledik.
en fazla...
benim anladığımda şu şekilde kararı iyice baştan sonra okumakta ona göre değerlendirmekte fayda var.; Dava Tarihi 23.08.2024
Karar Tarihi 27.03.2025
karara göre dava tarihinden itibaren faiz ödemesinden bahsediyor.
yani dava tarihinden önce ödeme tarihi olan maaşlara faiz uygulanmayacak. dava...
Cumhurbaşkanlığından Kurumunuza gelen örnek ücret sıkalasına bakınız. O sıkala da kişinin kadrosu Ücret gruplarını hizmet yılına göre mi yoksa eğitim durumuna göre mi ya da her ikisine göre mi belirtmiş ona bakınız.
Orada kişinin kadrosuna ait ücret grupları eğitim durumuna göre de değişiklik...
Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Verme Yükümlülüğü
5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde sayılan sigortalıları çalıştıran;
Genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, cari aya ilişkin olarak düzenleyecekleri asıl, ek veya iptal nitelikteki aylık prim ve hizmet...
Kurumunuz işlerine yarar sağlamak adına eğitim vermişse bu sürelere ait ek ders için ödeme yapılabilir.
Başka Kurumun iş ve işlemlerine yarar sağlamak için ders vermişse dersi verdiği Kurumca ödeme yapılması doğru olacaktır.
Eğitimin niteliğine bakılmalı eğitim kimin için veriliyorsa o Kurumun...
O zaman diğer vereceğiniz ek bildirgeyi bildirge sebebi. kamu hakem heyeti seçeneğinden yaparsanız gönderir diye düşünüyorum. Her en kadar doğru yöntem olmasa da zor kaldığım durum olursa oradan bildirge gönderiyorum.
toplu sözleşme ikramiyesi kıst ödemelerde de tam hak ediliyor. oranın formülü değiştirilebilir.
aile ve çocuk yardımı gibi 1 gün çalışsa bile tam hak etmiş değerlendiriliyor.
Unutulmaz ama bazen kafa karışıklığı olabiliyor programlarken. Damga vergisi kesip damga vergisi matrahına da eklenmesi unutulmamalı. Sendika aidatı da kesildiğinden sebeple. :D
terfiden kaynaklı bordrolarda ben hiç sıkıntı yaşamadım. Matrahları aktarıyordu.
manuel bordro girişi ile ilgili hesaplama yaptıysanız. ve aylık vergi matrahını girmeyi unuttuysanız belki bu durumdan kaynaklı olabilir. Şu alandaki Aylık vergi matrahı kısmını doldurmuş muydunuz..?