tobb63 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen bordrosu kıst maaş agi

değerli arkadaşlarım; bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. ücretli öğretmen bordrosu hazırlanırken, AGİ'yi bekar olan bir öğretmen için 220,73 lira olarak mı hesaplayacağız. Yoksa 14 gün çalışan bu öğretmenimiz için AGİ hesaplarken 220,73/30 yapıp sonra çalıştığı gün sayısı olan 14 ile çarpacak...
  2. Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

ilginize teşekkür ederim fakat buradaki ilginçlik e sgk bordroları hesaplarken 484,19+683,58+603,83 = 1.771,60 gösteriyor.tahakkuk fişine onaya geldiğimde 1.771,61 oluyor.
  3. Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

bordroda oynama yapsam sorun olmaz mı hocam. çünkü önce maaş işlemleri için bordroyu gönderdim.
  4. Çözümlendi | Kilitli E-Bilderge - Bordro Prim Tutarları Aynı Değil

değerli mesai arkadaşlarım bir konuda ihtiyacım var. e - sgk bildergesini yaparken benim bordromda A-kişisi 484,21- B kişisi 683,57- C -kişisi 603,83 çıkıyor toplamda 1.771.,61 lira ediyor. e- sgk da ise A-kişisi 484,19 - B- kişisi 683,58- C kişisi 603,83 olarak gösteriyor.Toplamda 1.771,60...
  5. Çözümlendi | Kilitli Çıkış Tif' inin TKYS gönderilmemesi

sistem gerçekten çok hata veriyor. 3 gündür mys den muhasebeye gönder işlemi yapamıyorum.basılı yayınlar alımı yaptım.muhasebeye gönder dediğimde ödeme kalemi türü hatalı sistemde bulunmadığı için işlem gerçekleştirilemez diyor.
  6. Çözümlendi | Kilitli devir işlemleri vif oluşturma

değerli arkadaşlarım sorunun çözümünü buldum. tkys den vip oluştur gönder dedikten sonra mys de herhangi bir işlem yapılmayacakmış. eskiden olduğu gibi taşınır işlem fişi çıkarılıp muhasebe müdürlüğüne götürülecek. tabiki bu işlem devretme işlemi için geçerli. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar...
  7. Çözümlendi | Kilitli devir işlemleri vif oluşturma

hocam bu tifleri 18 kasımda devir etmiştim.şimdi vif oluşturuyorum.kbs de etn numarası veriyor.gönderildi diyor.fakat mys de bulamıyorum.
  8. Çözümlendi | Kilitli devir işlemleri vif oluşturma

hocam ben duyuruyu inceleyip öyle yazdım zaten.giriş tiflerinde sorun oluşmadı.çıkış işlemlerinde ki tifler görünmüyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli devir işlemleri vif oluşturma

kolay gelsin arkadaşlar kbs de devretme için vif oluştur gönder dedim, fakat Mys de oluşturulan vif i bulamıyorum.Bu konuda bilgisi olan varmı ?
  10. Editörün Seçimi TKYS-MYS Entegrasyon Duyuruları

yeni mys entegrasyonunda mal alımı yapan arkadaşlar ödeme işlemi için işlem adımlarını yazarsanız çok sevinirim.
  11. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen e bilderge işlemleri

en iyisi ben bordrodaki primden 1 krş düşeyim. bazen maliyede geri çeviriyor.öyle daha çok yorulacağım.
  12. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen e bilderge işlemleri

hocam bordroda 1 kuruş düşürsem daha iyi olmaz mı? çünkü e bildergede oynama yapsam sorun olmaz mı?
  13. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen e bilderge işlemleri

arkadaşlar bir konu hakkında bilginizi almam gerekiyor.ücretli öğretmen bordrosunda tahakkuk 655,10 gösteriyor. e-sgk da tahakkuk fişi 655,09 çıkıyor..maliyede sorun çıkarmı ? ayrıca 3 tane ücretli öğretmenimiz var bunların tahakkuk fişlerini ayrı ayrımı düzenlemem gerekiyor.yoksa toplu haldemi...
  14. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaş Hesaplaması

hocam şu mantığı anlayamadım bekar birisi için asgari geçim indirimi 152,21 lira.öğretmenin bu ayki gelir vergisi 153,36 lira çıkıyor. hangisini yazmam gerekiyor.
  15. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaş Hesaplaması

henüz altın üye olamadığım için indiremedim hocam yinede teşekkür ederim.
Geri
Üst Alt