Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuruş farkı var 1 kuruş yukarıdaki genel borç toplamını ile kapattım. arkadaş MURBUSEL ayrı ayrı seçin demiş terettütde kaldım şimdi ama mantıken sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
1689933882
Teşekkür ederim
Ben toplam borcu seçip kaydettim sıkıntı olur mu bu şekilde göndermem ayrı ayrı seçince kaydet butonu aktif olmuyor
1689933654
Kuruş eksiğim var en yukarıdaki toplam borcu seçip kaydettim sorun olur mu? Kuruş farkını da internet bankacılığından öderim diye düşünüyorum
Arkadaşlar merhaba . Aralık 2022 den Mayıs 2023 dönemi arası işçinin geriye dönük TİS farkı bildirgesini verdim ama mys emanet eşleştirmesinde sistemde tüm ayların toplamı şeklinde bir borç ile ayrı ayrı aylara ait borç beraber çıkıyor. Nasıl bir yöntem izlemeliyim bilgisi olan yapan varsa...
Arkadaşlar merhaba KBS den münferit maaş hesaplama yapıyorum ama sistem muhasebeye göndermiyor hata veriyor . Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı sorun ne olabilir.
Anladım teşekkür ederim. nakil bildiriminde maaş almaya hak kazandığı tarih 15.02.2023 diyor kişi 14 ünde yani bugün başladı bizim kurumda işe. Ben her halukarda bir aylık 15.02.2023-14.03.2023 dönemini ödeyeceğim dimi. O bir günlük kısma ödeme yapmayacağım diye biliyorum doğru mudur
1676359731...
Arkadaşlar merhaba il müdürlüğümüze kurum dışı belediyeden V.H.K.İ 9/1 derece kademe ile personel tayin geldi. 14.02.2023 de görevine başladı ne gibi işlemler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim maaşını nasıl hesaplatıcam. SGK işlemleri nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi