Ümmü ERDOĞAN kullanıcısının son içeriği

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mys Den Sehven Vi̇f Ilişkilendirme Yapılmayan Taşınır Nasıl Düzeltilir

Arkadaşlar merhaba sehven mys de ödeme yaparken vif ilişkilendirme yapılmamış. TKYS de harcama sürecinde olarak gözüküyor nasıl düzeltebiliriz
  2. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi Ti̇s Geriye Dönük Fark Bildirgesi Mys-Sgk Emanet Eleştirmesi Genel Borç Ile Aylara Ait Borçlar Ayrı Ayrı Borç Olarak Çıkıyor Nasıl Yapmalıyız

Kuruş farkı var 1 kuruş yukarıdaki genel borç toplamını ile kapattım. arkadaş MURBUSEL ayrı ayrı seçin demiş terettütde kaldım şimdi ama mantıken sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. 1689933882 Teşekkür ederim
  3. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi Ti̇s Geriye Dönük Fark Bildirgesi Mys-Sgk Emanet Eleştirmesi Genel Borç Ile Aylara Ait Borçlar Ayrı Ayrı Borç Olarak Çıkıyor Nasıl Yapmalıyız

Ben toplam borcu seçip kaydettim sıkıntı olur mu bu şekilde göndermem ayrı ayrı seçince kaydet butonu aktif olmuyor 1689933654 Kuruş eksiğim var en yukarıdaki toplam borcu seçip kaydettim sorun olur mu? Kuruş farkını da internet bankacılığından öderim diye düşünüyorum
  4. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba . Aralık 2022 den Mayıs 2023 dönemi arası işçinin geriye dönük TİS farkı bildirgesini verdim ama mys emanet eşleştirmesinde sistemde tüm ayların toplamı şeklinde bir borç ile ayrı ayrı aylara ait borç beraber çıkıyor. Nasıl bir yöntem izlemeliyim bilgisi olan yapan varsa...
  5. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Den Münferit Maaş Hesaplama Hatası

Sanırım genel bir sıkıntı cumadan beri düzelmedi sistem
  6. Ümmü ERDOĞAN

Çağrı açmıştım tekrar deneyelim çok teşekkürler
  7. Ümmü ERDOĞAN

Ne zaman düzelir acaba kesenekleri münferitle beraber vereyim diye bekletiyordum
  8. Ümmü ERDOĞAN

Bugün giriş yapılıyor ama muhasebeye gönderme işlemi yapılamıyor
  9. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba KBS den münferit maaş hesaplama yapıyorum ama sistem muhasebeye göndermiyor hata veriyor . Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı sorun ne olabilir.
  10. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Nakil Gelen Vhki̇ Personel Için Ne Gibi Işlemler Yapılmalı

Anladım teşekkür ederim. nakil bildiriminde maaş almaya hak kazandığı tarih 15.02.2023 diyor kişi 14 ünde yani bugün başladı bizim kurumda işe. Ben her halukarda bir aylık 15.02.2023-14.03.2023 dönemini ödeyeceğim dimi. O bir günlük kısma ödeme yapmayacağım diye biliyorum doğru mudur 1676359731...
  11. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Nakil Gelen Vhki̇ Personel Için Ne Gibi Işlemler Yapılmalı

Arkadaşlar merhaba il müdürlüğümüze kurum dışı belediyeden V.H.K.İ 9/1 derece kademe ile personel tayin geldi. 14.02.2023 de görevine başladı ne gibi işlemler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim maaşını nasıl hesaplatıcam. SGK işlemleri nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  12. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Boya Badana Için Tevkifat Oranı Nedir

Anladım teşekkür ederim
Geri
Üst Alt