Arama sonuçlarınız

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mys Den Sehven Vi̇f Ilişkilendirme Yapılmayan Taşınır Nasıl Düzeltilir

Arkadaşlar merhaba sehven mys de ödeme yaparken vif ilişkilendirme yapılmamış. TKYS de harcama sürecinde olarak gözüküyor nasıl düzeltebiliriz
  2. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi Ti̇s Geriye Dönük Fark Bildirgesi Mys-Sgk Emanet Eleştirmesi Genel Borç Ile Aylara Ait Borçlar Ayrı Ayrı Borç Olarak Çıkıyor Nasıl Yapmalıyız

Kuruş farkı var 1 kuruş yukarıdaki genel borç toplamını ile kapattım. arkadaş MURBUSEL ayrı ayrı seçin demiş terettütde kaldım şimdi ama mantıken sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. 1689933882 Teşekkür ederim
  3. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi Ti̇s Geriye Dönük Fark Bildirgesi Mys-Sgk Emanet Eleştirmesi Genel Borç Ile Aylara Ait Borçlar Ayrı Ayrı Borç Olarak Çıkıyor Nasıl Yapmalıyız

Ben toplam borcu seçip kaydettim sıkıntı olur mu bu şekilde göndermem ayrı ayrı seçince kaydet butonu aktif olmuyor 1689933654 Kuruş eksiğim var en yukarıdaki toplam borcu seçip kaydettim sorun olur mu? Kuruş farkını da internet bankacılığından öderim diye düşünüyorum
  4. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba . Aralık 2022 den Mayıs 2023 dönemi arası işçinin geriye dönük TİS farkı bildirgesini verdim ama mys emanet eşleştirmesinde sistemde tüm ayların toplamı şeklinde bir borç ile ayrı ayrı aylara ait borç beraber çıkıyor. Nasıl bir yöntem izlemeliyim bilgisi olan yapan varsa...
  5. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Den Münferit Maaş Hesaplama Hatası

Sanırım genel bir sıkıntı cumadan beri düzelmedi sistem
  6. Ümmü ERDOĞAN

Çağrı açmıştım tekrar deneyelim çok teşekkürler
  7. Ümmü ERDOĞAN

Ne zaman düzelir acaba kesenekleri münferitle beraber vereyim diye bekletiyordum
  8. Ümmü ERDOĞAN

Bugün giriş yapılıyor ama muhasebeye gönderme işlemi yapılamıyor
  9. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba KBS den münferit maaş hesaplama yapıyorum ama sistem muhasebeye göndermiyor hata veriyor . Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı sorun ne olabilir.
  10. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Nakil Gelen Vhki̇ Personel Için Ne Gibi Işlemler Yapılmalı

Anladım teşekkür ederim. nakil bildiriminde maaş almaya hak kazandığı tarih 15.02.2023 diyor kişi 14 ünde yani bugün başladı bizim kurumda işe. Ben her halukarda bir aylık 15.02.2023-14.03.2023 dönemini ödeyeceğim dimi. O bir günlük kısma ödeme yapmayacağım diye biliyorum doğru mudur 1676359731...
  11. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Nakil Gelen Vhki̇ Personel Için Ne Gibi Işlemler Yapılmalı

Arkadaşlar merhaba il müdürlüğümüze kurum dışı belediyeden V.H.K.İ 9/1 derece kademe ile personel tayin geldi. 14.02.2023 de görevine başladı ne gibi işlemler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim maaşını nasıl hesaplatıcam. SGK işlemleri nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  12. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Boya Badana Için Tevkifat Oranı Nedir

Anladım teşekkür ederim
  13. Ümmü ERDOĞAN

2000 TL nın üstü için uygulamıyor muyuz
  14. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kurumumuzun boya badana işlemleri için fatura kestireceğiz boya badana için tevkifat oranı nedir ve tevkifat oranlarına güncel nerden ulaşabiliriz yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler
  15. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Memurlara Verilen 16,48 Zammın Hesaplaması Nasıl Yapıldı

Sizden ricam Formül halinde yazabilir misiniz sayıları yerine koyarak
  16. Ümmü ERDOĞAN

Tuğrul bey burdan baktım ama benim arayışım nasıl hesaplama yapıldığı 16,48 in hangi yolla bulunduğunu merak ediyorum.
  17. Ümmü ERDOĞAN

arkadaşlar merhaba memurlara 16,48 zam yapıldı genelgedede de belirtildi fakat hesaplamanın nasıl yapıldığını nasıl formül kullanıldığını anlatabilir misiniz. ben googleden araştırıyorum ama pek yol gösterici veri bulamadım. sadece mantığını öğrenmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  18. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Kaybedilen Dava Sonucu Avukat Vekalet Ücreti Ödemesi

Fatura KDV tutarı 1400 TL. Tevkifat kesmiş olsaydım 700 TL kesinti yapacaktım ama onlarda faturada belirtmedikleri için sehven tevkifat kesintisi yapılmamış oldu. Avukatda Kasım ayının beyannamesini verdim ben o 1400 liranın tamamını ödedim diyor 700 lira iade edersem ödediğim ne olur diyor...
  19. Ümmü ERDOĞAN

Ama karşı taraf diyorki ben o döneme ait vergilerimin hepsini ödedim bu sefer mükerrer olur diyor
  20. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tkys De Hurdaya Ayırma Işlemi Yapıldıktan Sonra Nasıl Düzeltme Yapılabilir

Arkadaşlar merhaba tkys de hurdaya ayırmak için kayıttan düşme işlemi yaptım ama tutanağı yaparken 1- kullanım sonucu yıpranmış ve hurdalanmış olduğundan seçeneğini seçtiğim için muhasebe düşüm yapamıyorız amortisman la ilgili bişeyden bahsettiler. Ben bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı...
  21. Ümmü ERDOĞAN

İşin kötü tarafı ödeme tamamlandı 1672126584 Yani karşı tarafın hesabına düştü
  22. Ümmü ERDOĞAN

Teşekkür ederim bilgiler için 👍 ben ödeme yaparken sehven KDV tevkifatı yapmamışım( faturada tevkifat sıfır olarak yazıyordu) 😔 avukatı aradım tevkifatı yatırması için ama ben Kasım vergilerimi ödedim mükerrer ödemiş olurum diyor.nasıl bir düzeltme yapabilirim. Fikri olan var mı
  23. Ümmü ERDOĞAN

Noterden alınan vekaletname ve kaybedilen dava var elimizde birde kesilen serbest meslek makbuzu. Bakanlıktan gelen yazıda dikkat edilecek hususlar da katma değer vergisi genel Tebliği 1/c-2.1.3.2.13 kapsamında KDV tevkifat ı uygulanacağı belirtilmiş 1672056939 Ben tevkifat kesmeden direk...
  24. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba il müdürlüğümüz tarafından dava açılmıştı ama kaybettiğimiz için 9200 TL vekalet ödemesi çıktı. Ben ödemesini yaptım ama sanırım 5/10 oranında tevkifat uygulamak gerekiyormuş. Nasıl düzeltebilirim karşı tarafa ödemeyide yaptım.
  25. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tüketim Malzemeleri Çıkışında Tutarların Sıfır Görülmesi Sorunu

Teşekkürler dediğiniz gibi onaylayınca fiyat geliyormuş 👍👍👍
  26. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tüketim Malzemeleri Çıkışında Tutarların Sıfır Görülmesi Sorunu

Arkadaşlar merhaba tüketim malzemeleri çıkışı yapıyorum çıkış yaprken birim fiyat henüz belirlenmedi diyor tif tutarı da sıfır çıkıyor. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Sistem görüntüsü ektedir. Şimdiden iyi çalışmalar dilerim
  27. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Stajını Uzatan Öğrenciye Nasıl Ödeme Yapılmalı

Uzatılan gün için ödeme yapmalı mıyım anlayamadım
  28. Ümmü ERDOĞAN

SGK işlemini üniversitesi yapıyor biz yapmıyoruz. Ödemesini yapmalı mıyım
  29. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Stajını Uzatan Öğrenciye Uzattığı Günler Için Ödeme Yapılır Mı

Arkadaşlar merhaba stajyer öğrenci 1 aylık stajına ilaven stajını uzattı uzattığı süreler için ödeme yapmalı mıyım
  30. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kurumumuzda bir öğrenci staj yaptı normalde staj dönemi 15.08.2022-12.09.2022 arasındaydı ama öğrenci stajını 01.10.2022 tarihine kadar uzattı. Daha sonrasında da 26.09.2022 de stajını sonlandırdı. Ben bu öğrenciye nasıl ödeme yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz.
  31. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 5434 E Tabi Personelin Kişi Borcu Hesaplamasında Bireysel Emeklilik Nasıl Değerlendirilmeli

Açıklama için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi sehven hiç ödenmemesi gereken temmuz maaşının kişi borcunu hesaplattığımda kişinin aldığı net tutar +Bes çıkıyor. Bende dediğiniz gibi hesaplama cetvelnin yasal kesintiler kısmında işlenmiş diyorum ikna edemedim kendilerini.😔 Hesaplama cetvelinin...
  32. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli 5434 E Tabi Personelin Kişi Borcu Hesaplamasında Bireysel Emeklilik Nasıl Değerlendirilmeli

Programda hesapladığım cetveli defterdarlığa teslim ettim. Defterdarlık taki arkadaş bireysel emekliliği borca eklemen gerekiyor dedi. Şirketten o tutarı alamayacağın için kişi borcuna yansıtmam gerektiğini söylüyorlar.
  33. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba burdan aldığım programla 5434 e tabi personele kişi borcu oluşturdum ama defterdarlık bireysel emekliliği eklemen gerekiyor diyor nasıl entegre edebilirim yardımcı olur musunuz kafam karıştı...
  34. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Memuriyeti Askıya Alınan Memur Un Tekrar Göreve Başlaması Nasıl Yapılır

Öylemi tamamdır SGK hitap- tescil bilgileri- tekrar göreve başlat mı yapacağız.
Geri
Üst Alt