Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. 5434 sayılı memurun 8. ay maaşını iade almam gerekiyor.
Yararlanılan Program
Bilgilerini kişi borcu cetveline giriyorum. Aylık dönemi ve ayrılış tarihini 15.08.2025 olarak girdiğimde...
programa nasıl entegre edersiniz. ÇKYS bilmiyorum ama.
Normal bordro için;
235,02-189,53= 45,49 TL tamamını brüte çevirerek sadece SGK kesintisi yapılması gerekmekte.
45,49 TL nin sadece SGK...
elde tutma mecburiyeti yok. ancak, biz sistemsel şeylere güvenemediğimizden 1 nüsha bordro dökümü ve ödeme emri belgesi alıyoruz.
ayrıca bilgisayar üzerinden de bordro dökümlerini aylık bazda pdf...
elde tutma mecburiyeti yok. ancak, biz sistemsel şeylere güvenemediğimizden 1 nüsha bordro dökümü ve ödeme emri belgesi alıyoruz.
ayrıca bilgisayar üzerinden de bordro dökümlerini aylık bazda pdf...
Bu entegrasyon çalışması ile Muhasebe Müdürlüğüne evrak gönderilmiyor peki kendimiz için bir suretini tutma mecburiyetimiz var mıdır? Sizlerde uygulama nasıl
Merhabalar hocam kolay gelsin
-Maaş işlem kodunu KBS den "maaş hesaplanmayan" koduna alabilirsiniz.
-Eylül maaşından çıkartın ve Ağustos maaşından da 3 günlük iade alabilirsiniz.
-Maaş...
İlgide kayıtlı yazı ile; Genel Sekreterliğinize bağlı Manisa Devlet Hastanesinde teknisyen yardımcısı olarak görev yapmakta olan Ayşe AKTAŞ’a, 28/06/2015 tarihinde yapılan Bakanlığımız Görevde...
KBS'den Maaş Hesaplanmayan koduna alacaksınız. Başka kod yok zaten.
Mahkeme kararındaki verilen ceza süresinin tamamı, cezaevine giriş tarihinden bitinceye kadar (dışarıda denetimli serbestlik...
Merhabalar hocam kolay gelsin
-Maaş işlem kodunu KBS den "maaş hesaplanmayan" koduna alabilirsiniz.
-Eylül maaşından çıkartın ve Ağustos maaşından da 3 günlük iade alabilirsiniz.
-Maaş...
Merhabalar. 5434'e tabi personel ceza aldığı için memuriyeti askıya alındı. komisyon bu şeklide karar aldı. 12.08.2025 tarihinden itibaren. Bakanlığın yazısında da maaş ödenmemesi diye görüşü...
6245 sayılı harcırah kanunu
Ehliyet tespiti, imtihan ve hava değişimi için başka yere gönderilenler:[7]
Madde 18 – (Değişik: 11/12/1981 - 2562/8 md.)
(Değişik: 17/4/2008-5754/78 md.) Memurlar...
%20,75 ve %2 fazla görünmesinin tek nedeni, bu payları hem kesinti hem tahakkukta kullanarak çifte saymandır belki hocam. Onları kesinti bloğundan tamamen çıkar, sadece tahakkuka yaz; sorun biter.
Teşekkürler. Uygulamam da 2 tarafıda sıfırlayınca ancak tutturdum. Tahakkuka ekleynce de fazla verdi ama bakıcam. Sayenizde bir noktaya geldi haftasonu full ona odaklanıcam tekrardan.
Formüller güzel olmuş elinize sağlık. %20.75 ve .%2 yi tahakkuka siz nasıl yansıtıyorsunuz.
Bunların olduğu kısım hali de varmı.?
Bunların %20.75 ve %2 sini hem tahakkuk hem kesintiye ekleynce...
Mantığını anlayımda senede 1 sefer değiştiririz ya zaten çok zorluk çekiyoruz az da onu takip için mecbur çekeriz. Anlatamıyorum. Bizim burdakilere en azından konuyu bileyim açıklayym istiyorum.
Süleyman bey brütü bizde excelde döngü yada goalseek denen metodla buluyoruz yani 260,89 neti yazıyoruz kodlama bu rakamı kuruş kuruş deneyerek hedefe ualaşana kadar tarıyor hedefe varınca...
%20.5 ile %2 ortalığı karıştırıyor. bunları sıfırlarsak ya da netten düşersek sizin yaptığınız exelde işlem çözümleniyor.
doğru şekilde veriyor.
şu exelde bakabilirsiniz isterseniz hazır...
şu şekilde dönüştürme katsayısıyla bularak yapıyorum da vergilere göre
30 sütünda anca hesaplıyorum. :lollol: bi yemek yardımını. sizinki daha kolay.
sadece düz mantıkta kafama yatmadı.
260,87...
tek sıkıntım brüt tutarın formülü. başından beri brüt tutarı bulan formülde sorun yaşıyorum. bunun formül hali olsa kendi exelime uyarlayacağım. sizin düzelttiğinizde de 1 günlüğün brüt hali elden...