Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
657 sayılı kanun 36. madde ortak hükümler bölümünün A sırasının 5. maddesinde;
5 – Dört yıl ve daha fazla süreli yüksek öğrenim görenlerden tabip, diş tabibi, veteriner hekim, eczacı ile benzeri...
KBS sistemi yarı zamanlı için oluşturuncaya kadar;
1- Personeli Ücretsiz İzinli koduna alacaksınız
2- Yarı zamanlı maaşını manuel hesaplayacaksınız
3- Hesaplamış olduğunuz manuel maaş bordrosunu...
Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararı ve 8. Dönem Toplu Sözleşme Hükümlerinin İncelenmesi – Mahmut ESEN, E. Mülkiye Başmüfettişi
1- Kamu görevlilerinin geneline yönelik mali ve sosyal haklarla...
Doğrudur bende öyle yorumladım.
Toplu sözleşmedrki 10 puandan düşük olanlara da 10 puana tamamlayın aytıntısı da var. Maddeler karışık. 1 sefere mahsus kanunlaştırsalar şu maddeleri herkes daha...
Tşk ederim Mehmet bey aslında Süleyman beyin dediği sebeplerden ötürü bende aile ve çocuk yardımında bir tereddüt ettim ama dediğiniz gibi yönetmelik her şey yarım diyorsa gerisini kurcalamak bana...
Tşk ederim Mehmet bey aslında Süleyman beyin dediği sebeplerden ötürü bende aile ve çocuk yardımında bir tereddüt ettim ama dediğiniz gibi yönetmelik her şey yarım diyorsa gerisini kurcalamak bana...
geçmiş dönen hatalı bildirimlerin düzeltmesi diye bir seçenek vardı. oradan düzeltirsiniz. bildirge rakamlarıyla ödeme bordrosu rakamlarınız tutarsa işleminiz tamamdır
2024/08 den 2025/08 dönemleri arasındaki eksik gönderilen ek gösterge farkını hesapladım. Kesenek bilgi sisteminde dönemlere ait düzeltme işlemi nasıl yapılır.
657 sayılı kanun 36. madde ortak hükümler bölümünün A sırasının 5. maddesinde;
5 – Dört yıl ve daha fazla süreli yüksek öğrenim görenlerden tabip, diş tabibi, veteriner hekim, eczacı ile benzeri...
15'inden sonra görev başlayan personele münferit maaş yapılmaz bir sonraki ay kıst ve tam maaşı ödersiniz bu ay hesaplanan GSSP primini kesenek sistemine 5 günlük giriş yapıp fazla kalan tutarı...
kanun maddesine sosyal yardımlarında yarısının ödeneceğini yazmışlar.
normalde buraya göre yarım ödenmesi gerekir.
fakat kafa karışıklığı yaşamanız normal çünkü aile çocuk yardımların da bu...
kanun maddesine sosyal yardımlarında yarısının ödeneceğini yazmışlar.
normalde buraya göre yarım ödenmesi gerekir.
fakat kafa karışıklığı yaşamanız normal çünkü aile çocuk yardımların da bu...
Mehmet bey bu işlemler kolay ama sorun çocuk yardımı kıst mı ödenir toplu sözleşme ikramiyesi, sendika kesintisi, vergi ve damga istisnaları nasıl uygulanır bu kalemler hesaplamayı bayağı...