Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce 24 numaralı mesajımda belirtmiştim.
"Daha önce yaptığım ve paylaştığım birkaç programda gördüğüm lüzum üzerine, programın genel bütünlüğü korunması amacıyla bazı sayfalar/sayfaların bir...
Taşınır Mal Yönetmeliği gereği taşınır kayıt yetkilisi ile taşınır kontrol yetkilisi farklı kişilerden oluşur. Taşınır kayıt yetkilisi için mali sorumluluk zammı ödenir. Kontrol yetkilisi için değil.
Taşınır Mal Yönetmeliği gereği taşınır kayıt yetkilisi ile taşınır kontrol yetkilisi farklı kişilerden oluşur. Taşınır kayıt yetkilisi için mali sorumluluk zammı ödenir. Kontrol yetkilisi için değil.
Arkadaşlar kolay gelsin , bugün kbs de taşınır kontrol yetkilisinin profilinde bir güncelleme yaptım ancak kaydet dediğimde kefalet aidatı ile ilgili bir uyarı verip kaydetmedi. Saymanlıkla...
kişi hem emekli hemde bağkur kapsamında çalışan olduğundan yeniden mecburi sigortalılık durumu ortaya çıkıyor. sonuçta bu kişinin aile yardımının kesilmesi için sadece emekliliği bile yetiyor...
yarım zamanlı çalışma yapıyorsanız işten ayrılış bildirgesi gerektirmez. bu yüzden işe giriş bildirgesi durumuda ortaya çıkmaz.
eğer ki mevcut durumda ücretsiz izindeyse de normal diğer çalışanlar...
15 nisan maaşında yarım maaş yapılması gerekmektedir.
KBS de henüz 4B sözleşmeli için; yarım zamanlı işlem kodu eklenmediğinden manuel elden bordro hesaplatmanız gerekmektedir. (Maliye bakanlığına...
30 nisandan 14 mayısa kadar olan kısmı terfiden kıst maaş oalrk hesaplatıp bir yere kıst maşı not alıp;
sonra işlem kodunu yarım zamanlı çalışma seçmeniz.
daha önce not aldığınız kıst maaşı da...
önce tam zamanlı koduna alıp kıst + tam maaş hesaplatıp , kıst bordroyu çıktı alıp kenara ayırıcam , sonra yarı zamanlı koduna alıp kıst maaş girişini silicem. Toplu bordroyu hesaplattıktan...
30 nisandan 14 mayısa kadar olan kısmı terfiden kıst maaş oalrk hesaplatıp bir yere kıst maşı not alıp;
sonra işlem kodunu yarım zamanlı çalışma seçmeniz.
daha önce not aldığınız kıst maaşı da...
önce tam zamanlı koduna alıp kıst + tam maaş hesaplatıp , kıst bordroyu çıktı alıp kenara ayırıcam , sonra yarı zamanlı koduna alıp kıst maaş girişini silicem. Toplu bordroyu hesaplattıktan...
Merhaba arkadaşlar.
Benzer bir durumla karşı karşıyayım. 5510 kadrolu personelim 01.04.2026 - 30.04.2026 arası ücretsiz izin aldı. 15.05.2026 itibariyle de yarı zamanlı çalışmaya başlayacak. Ben...
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) - vergi oranı hesaplama programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
Merhabalar. Kolay gelsin.
5510 sayılı kanuna tabii personele komisyon tarafından sanal intibak yapıldığı bildirildi. Terfi kararında Ödemeye Esas Terfisi 5/3, Emekliliğe Esas Terfisi 2/2 olarak...
Herhangi bir 14 günlük fark programını kullanarak, hesaplanan tüm tutarları yarıya düşürüp ödeyebilirsiniz.
Şuan için yarı zamanlı 14 günlük fark programı yok, ama yıl içerisinde bu konuda...
Herhangi bir 14 günlük fark programını kullanarak, hesaplanan tüm tutarları yarıya düşürüp ödeyebilirsiniz.
Şuan için yarı zamanlı 14 günlük fark programı yok, ama yıl içerisinde bu konuda...
Merhaba
4/b Sözleşmeli 2025 Ekim ayı Doğum sonrası yarı zamanlı çalışan personelin 2026 Ocak ayı 14 günlük fark hesaplaması yapılmamış bununla ilgili hesaplama programı olan varmı acaba?
1-onay alınmadan ayrılış yazısı nasıl oluyor pek anlamadım ama;
ayrılışına istinaden kişi borcu çıkartırsınız.
2- bes ve sendika için kesilen ve gönderilen değiştirmemenizde faydavar.
bes için...
Bu zamana kadar hiçbir sorun olmadı. Olmayacak değil olabilir. o zamanda eksik kalan ödemeyi manuel hesaplar ödeme keseriz. Olan hep maaş mutemedine oluyor.
1-onay alınmadan ayrılış yazısı nasıl oluyor pek anlamadım ama;
ayrılışına istinaden kişi borcu çıkartırsınız.
2- bes ve sendika için kesilen ve gönderilen değiştirmemenizde faydavar.
bes için...
2026 YILI GELİR VERGİSİ DİLİMLERİ
Gelir vergisi, yıl boyunca biriken kazanç üzerinden kümülatif olarak hesaplanır.
Vergi Dilimleri:
190.000 TL’ye kadar → %15
400.000 TL’ye kadar → %20
1.500.000...
Öncelikle bir program yapmaya ve mantığını çözmeye başladığınızı görüyorum.
Program yaparken ilk adım olarak parametreler sayfası (KBS'de olduğu gibi) oluşturmanız gerekiyor. Çünkü tüm...