Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Süleyman Kambuk kullanıcı adlı üyemiz Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
2026 yılı
Güncellemenin devamını inceleyin...
Bu tür işçileri ben odama çağırır durumu artısı eksisi ile anlatırdım. Bilgi kirliliğinin en temizi, temiz aydınlatmadır. Sendikacılar bunları anlatmaz. Umru da olmaz.
Ama bana göre işimiz...
Ferhad ERYILMAZ ferhad bey KBS de şu alnda ilgilinin tutarları çıkıyorsa v sizin gönderdiğiniz duyuruya göre de girilmemesi gerekiyor ben girdiklerimi silme işlemi yapılırsa yapacağım. zaten 7...
bizde girdik ama yanlış yapmış oalbiliriz silip olmadı elden takip edeyim. vergi geçiş aşaması olmadığından ödemelerde sorun olmaz ama yinede işi garantiye almak gerek
Kbs Duyurusu
2- Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sisteminde (KBS) Olmayan Sistem Dışı Bordro Girişi (Gelir Vergisi İstisnasının Tespiti İçin)
30.10.2022 tarihli ve 31998 sayılı Resmi Gazete'de...
Kbs Duyurusu
2- Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sisteminde (KBS) Olmayan Sistem Dışı Bordro Girişi (Gelir Vergisi İstisnasının Tespiti İçin)
30.10.2022 tarihli ve 31998 sayılı Resmi Gazete'de...
Fazla mesai veya nöbet ücreti talebi için çalışma fiilen yapılmış olmalıdır. Mahkeme mahrum kaldığı hak olarak nöbet ücretini yazsa da, uygulamada çalışmadığı aylar için ortalama fazla mesai...
evet yapılmalı yapılmadığı taktirde vergi geçiş aşamasındaki değişen istisnalar geç yansır. örneğin temmuzda istisna artıyor. girmediğimiz taktirde 4b li bulunduğu ay kadar geç aynsıtır geçiş...
Fazla mesai veya nöbet ücreti talebi için çalışma fiilen yapılmış olmalıdır. Mahkeme mahrum kaldığı hak olarak nöbet ücretini yazsa da, uygulamada çalışmadığı aylar için ortalama fazla mesai...
Yine de bahsetmek gerekiyor ki nöbet ücretleri ödenmeden öncesinde kanun koyucular "....kurumunca izin kullanmasına müsaade edilmeyen memurlar ile sözleşmeli personele" ibaresiyle sorumluluğu mali...
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na göre hekim ve sağlık çalışanlarına:
• Aile sağlığı merkezleri ve toplum sağlığı merkezlerinde ayda en fazla 60 saate kadar,
• Diğer sağlık kurumlarında ise...
Bu menü 657/4b sözleşmeliden memurluğa geçenler içinde geçerli mi? Bunların zaten bordroları Kbs de mevcut. Mart ayında 2 arkadaşımız sözleşmeliden kadroya geçti. Gelir vergisi istisna raporunda...
Kuyuya bir taş atıyorlar k,m çıkarırsa.. :)
Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, mahkemenin doğrudan ortalamaya göre fazla mesai ödenmesi yönünde bir hüküm kurmamış olmasıdır. Kararda...
Süleyman Kambuk kullanıcı adlı üyemiz Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
2026 yılı
Güncellemenin devamını inceleyin...
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) - vergi oranı hesaplama programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
4 tane formül var aslında (E-F-G-H) sütun sıralarında çok kısa ve açık görünür şekilde arkaplanda gizli formül yok.
hataya bozulmalara sebebiyet vermemek adına hücre koruması yapmıştım.
kaldırarak...
2026 yılı vergi dilimlerine göre hesaplama...
Değerli meslektaşım ilgin için teşekkür ederim. Bu yazdıklarını harfien biliyorum lakin aynı işi yapan YÖK' deki meslektaşıma anlatamıyorum bunu. Bu işin artık unvan olması şart. Her önüne gelene...
sözleşmelilerde taban aylık olmadığından kamu hakem heyetine göre
1.000,00 TL/katsayı=1,387871= 720,53=721 oranında ek taban aylık şeklinde ödeme yapmaları gerekiyor.
721*1,387871=1000,65 TL...
Değerli meslektaşım ilgin için teşekkür ederim. Bu yazdıklarını harfien biliyorum lakin aynı işi yapan YÖK' deki meslektaşıma anlatamıyorum bunu. Bu işin artık unvan olması şart. Her önüne gelene...
şu programı bi kontrol edin kendinize uyarlayın isterseniz.
sizin rakamlarınıza göre güncelleyip sisteme kaynaklara ekledim.
formül güncellemesi her yıl karışık şekilde gerekse de daha basit...
Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Vergi Oranı Hesaplama Programı (dilimlerine göre) - vergi oranı hesaplama programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
2026 YILI GELİR VERGİSİ DİLİMLERİ
Gelir vergisi, yıl boyunca biriken kazanç üzerinden kümülatif olarak hesaplanır.
Vergi Dilimleri:
190.000 TL’ye kadar → %15
400.000 TL’ye kadar → %20
1.500.000...
Sorunuzun içinde cevabı da vermişsiniz zaten. Yarı zamanlı çalışma ilgili onay alındıktan sonra tarih varsa tarihi tarih yoksa onayı izleyen aybaşından geçerli yarım maaş oluyor. 1-14 arası 14 gün...
biz kurumumuzdaki personel için genelde 16 sından sonra yarım zamanlı çalışma başvursun da bulun diyoruz. hem maaş tamamlanmış olsun hem de 1 aylık kaybı olmaması adına örneğin 16 mart tarihinde...