Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet AKDEMİR kullanıcı adlı üyemiz Huzur Hakkı Ödemesi Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Genel güncelleme
Güncellemenin devamını inceleyin...
Aylık puantajı zaten okullar idareye veriyor.
Bunları tarayıp, adlandırıp, birleştirip pdf formatında HYS'ye ekleyin.
Ayrıca puantaj sayfası oluşturma niyetim. yok.
Programın bu şekilde kullanımı...
Daha önce 24 numaralı mesajımda belirtmiştim.
"Daha önce yaptığım ve paylaştığım birkaç programda gördüğüm lüzum üzerine, programın genel bütünlüğü korunması amacıyla bazı sayfalar/sayfaların bir...
Evet dahil.
Programda maaş hesaplattığınızda, AYRINTILAR düğmesine tıklayarak SGK Keseneklerinin kalemlerini veya maaşa konu diğer kalemlerin nasıl hesaplandığını görebilirisiniz.
Ayrıca kendi...
kişi zirai kazançtan dolayı gelir unsuru elde ediyorsa ki;1 ay da olsa 2 ayda olsa bu bahsedilen koda göre kod doğruysa gelir elde ediyordur. Aile yardımını hak etmez. Gelir elde etmeyen isteğe...
kişi zirai kazançtan dolayı gelir unsuru elde ediyorsa ki;1 ay da olsa 2 ayda olsa bu bahsedilen koda göre kod doğruysa gelir elde ediyordur. Aile yardımını hak etmez. Gelir elde etmeyen isteğe...
kişi hem emekli hemde bağkur kapsamında çalışan olduğundan yeniden mecburi sigortalılık durumu ortaya çıkıyor. sonuçta bu kişinin aile yardımının kesilmesi için sadece emekliliği bile yetiyor...
Evet dahil.
Programda maaş hesaplattığınızda, AYRINTILAR düğmesine tıklayarak SGK Keseneklerinin kalemlerini veya maaşa konu diğer kalemlerin nasıl hesaplandığını görebilirisiniz.
Ayrıca kendi...
Aylık puantajı zaten okullar idareye veriyor.
Bunları tarayıp, adlandırıp, birleştirip pdf formatında HYS'ye ekleyin.
Ayrıca puantaj sayfası oluşturma niyetim. yok.
Programın bu şekilde kullanımı...
Daha önce 24 numaralı mesajımda belirtmiştim.
"Daha önce yaptığım ve paylaştığım birkaç programda gördüğüm lüzum üzerine, programın genel bütünlüğü korunması amacıyla bazı sayfalar/sayfaların bir...
Taşınır Mal Yönetmeliği gereği taşınır kayıt yetkilisi ile taşınır kontrol yetkilisi farklı kişilerden oluşur. Taşınır kayıt yetkilisi için mali sorumluluk zammı ödenir. Kontrol yetkilisi için değil.
Taşınır Mal Yönetmeliği gereği taşınır kayıt yetkilisi ile taşınır kontrol yetkilisi farklı kişilerden oluşur. Taşınır kayıt yetkilisi için mali sorumluluk zammı ödenir. Kontrol yetkilisi için değil.
Arkadaşlar kolay gelsin , bugün kbs de taşınır kontrol yetkilisinin profilinde bir güncelleme yaptım ancak kaydet dediğimde kefalet aidatı ile ilgili bir uyarı verip kaydetmedi. Saymanlıkla...
kişi hem emekli hemde bağkur kapsamında çalışan olduğundan yeniden mecburi sigortalılık durumu ortaya çıkıyor. sonuçta bu kişinin aile yardımının kesilmesi için sadece emekliliği bile yetiyor...
yarım zamanlı çalışma yapıyorsanız işten ayrılış bildirgesi gerektirmez. bu yüzden işe giriş bildirgesi durumuda ortaya çıkmaz.
eğer ki mevcut durumda ücretsiz izindeyse de normal diğer çalışanlar...
15 nisan maaşında yarım maaş yapılması gerekmektedir.
KBS de henüz 4B sözleşmeli için; yarım zamanlı işlem kodu eklenmediğinden manuel elden bordro hesaplatmanız gerekmektedir. (Maliye bakanlığına...
30 nisandan 14 mayısa kadar olan kısmı terfiden kıst maaş oalrk hesaplatıp bir yere kıst maşı not alıp;
sonra işlem kodunu yarım zamanlı çalışma seçmeniz.
daha önce not aldığınız kıst maaşı da...
önce tam zamanlı koduna alıp kıst + tam maaş hesaplatıp , kıst bordroyu çıktı alıp kenara ayırıcam , sonra yarı zamanlı koduna alıp kıst maaş girişini silicem. Toplu bordroyu hesaplattıktan...
30 nisandan 14 mayısa kadar olan kısmı terfiden kıst maaş oalrk hesaplatıp bir yere kıst maşı not alıp;
sonra işlem kodunu yarım zamanlı çalışma seçmeniz.
daha önce not aldığınız kıst maaşı da...