uzmanlık eğitimi

  1. Serkan KAFALI

    Çözüm Bekliyor Uzman Hekim İken Yeniden Tus Kazanarak Asistanlığa Başlayan Personele Hangi Maaş Ödenir?

    Merhaba arkadaşlar, Uzman hekim olarak görev yapmakta iken yeniden TUS'a girerek farklı bir uzmanlık alanında asistanlık eğitimine başlayan bir personele hangi maaşın ödenmesi gerekir? Personelin kadro durumu SBA (Sağlık Bakanlığı adına) şeklindedir. Ben, ödemenin işgal edilen kadro esas...
  2. Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimi Görevlendirmelerinde Süregelen Vergi Matrahı

    Merhaba. Uzmanlık eğitimi almak üzere 663 sayılı kanun hükmünde kararnamenin 56. maddesinin 1. bendine göre uzmanlık eğitimi süresince Üniversite Tıp Fakültesi Anabilim Dallarında görevlendirilen tabipler, Üniversitelerden ek ödeme almakta. Üniversitelerden alınan ek ödemelerin vergi matrahını...
Geri
Üst Alt