Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 5510 Fhz Hesaplama 22 Gün 3,61 Mi, Yoksa 30 Gün 3,61 Mi ?

30 güne 5 ise 22 güne x dir -------------------- 22*5/30=3,66 Maximum 3,61 esas alınır
  2. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü (2021)

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 ALLAH cc vatanımızı ve milletimizi her türlü hainlikten korusun.Bir ve birlikte olursak hiçbir güç bu milleti yıkamaz. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
  3. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2021 Temmuz Ayı Enflasyon Oranına Göre Memur Aylık Maaş Katsayıları

Resmi bir açıklama yapılmadı. İlgili linkten takip edebilirsiniz. link: https://www.hmb.gov.tr/kategori/bumko/sayfa/1
  4. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Uzman Tab.uz.tüz.göre 4924 Maaş

ek ödeme açısından da böyle bir görüş var. 4924 maaş ödemesi için görüş almak daha doğru olabilir.
  5. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sigortalı İşe Giriş Ve İşten Ayrılış Bildirgesi Şifre Işlemleri

şifre kimin adına ise o kişi e-devletten görebilir. link: https://www.turkiye.gov.tr/sgk-esgkuyg-esgksifre
  6. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Kurum Değiştiren Personelin Maaş Ödemesi Nasıl Yapılır ?

EK Açıklama: 2013-8 sayılı genelge gereğince , 2013 yılındaki 14 günlük mahsup edilemeyen sabit ek ödemenin mahsup edilmesi gerekiyor. Unutmayınız !!!
  7. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Kurum Değiştiren Personelin Maaş Ödemesi Nasıl Yapılır ?

657 Sayılı Kanun; Görev yeri değiştirilen memurların aylıkları: Madde 169 – (Değişik - 28/3/1988 - KHK. 318/3 md.) Bulundukları yerden başka yerlerdeki görevlere nakledilen ve 62 nci maddede belirtilen süre içinde yeni görevlerinde işe başlayan memurlarla, yer değiştirme suretiyle başka...
  8. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli AHB Giden Geçici Görevli Personel Sabit Ödemesi

ilgili yazı gereğince 1 aydan daha fazla olan görevlendirmede, sabit ek ödeme gittiği kurum tarafından yapılır.
  9. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Taşeron İşçi çalışmasında Şef Ünvanı verilebilirmi?

İlk sorunun cevabı "hayır" olduğu için diğer soruların cevabı da hayır olur.
  10. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Mayıs Ayı Aylıklarının Ödenmesi

Mayıs Ayı Aylıklarının Ödenmesi Hakkında Yazı
  11. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli mys gerçekleştirme görevlisi rol atama hk.

O zaman söyle yapın , görevlendirme yazısını mal müdürlüğü/defterdarlık gönderin ve gerçekleştirme görevlisi yerine görevlendirilen kişi kaşe-imza atsın.
  12. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli mys gerçekleştirme görevlisi rol atama hk.

Başhekime ( harcama Yetkilisi )ait olan kimlik yönetim sistemi üzerinden şifre vermeyi deneyin. Linki: https://kimlik.hmb.gov.tr/login
  13. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personel fiili hizmet bildirge

Fhz (ek 30-33 nolu belge) önce verip, kuruş düzeltmeleri için sonra ek 13 nolu belgeyi vermek daha iyi olabilir ama şart yok.
  14. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Tabip Yan Ödeme Puanı Belirleme

Ekobs nasıl işlem yapıyor ise ona göre de maaşı yapınız.Ekobsdaki yan ödeme puanları günceldir.
  15. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli KBS' de Terfilere ilişkin Emsan Veri Boş Geliyor

KBS ve HBYS(Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) birlikte yaptığım için , terfi keseneğini HBYS den alarak , kesenek bilgi sistemine yükledim.KBS bir kaç güne hatayı düzeltecektir.
  16. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Maaştan 1/8 kesme cezasına Dönerden ödenen Ek Ödeme dahil edilirmi?

375 khk sabit ek ödemeden maaşlara ilişkin hükümler uygulandığı için kesinti yapılır.
  17. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Ölüm Yardımı ( Anne veya Babanın Ölümü Hk.)

" ve " ibaresi olsaydı bu şekilde düşünmezdim ama " veya " ifadesi kıyas ifadesi olduğu için tereddüte düştüm. TİS yanlış anlamalara mahal vermeyecek şekilde kalem alınması bu kadar zor olmasa gerek. 1617864535 Görüş istemek daha doğru olacak gibi.
  18. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Ölüm Yardımı ( Anne veya Babanın Ölümü Hk.)

Sağlık tesisimizde çalışan sürekli bir işçinin 10 gün içinde hem babası hem de annesi maalesef vefat etti. :cry: TİS 43.Madde b) gereğince ölüm yardımı yapacağım. Tereddüte düştüğüm husus şudur; Madde de "ana veya babasının herhangi birinin ölümü halinde" işçiye ölüm yardımı yapılır...
  19. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Üst öğrenim ve ek ödeme

https://khgmekodemedb.saglik.gov.tr/TR-43626/ornek-gorusler.html inceleyiniz.
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli İşçi eksik gün bildirimi

Arkadaşım biz TİS gereğince ödeme yapıyoruz , protokol gereğince değil. Zaten maktu(aylık) ücret ödeyen kurum ve işletmeler normalde mahsuplaşma protokolü yapar. ÇKYS işçi maaş hesaplama zor olduğu , rapor takibi zor olduğu için , işimiz kolaylaşsın diye yaptığımız bir uygulama. Herkes kendi...
  21. Ömür Kandemir

böyle bir zorunluluk yok , aylık yani maktu ücret ödense idi doğruydu ama günlük ücret ödeniyor.
  22. Ömür Kandemir

e-bildirge verilirken kaç gün rapor aldı ise o kadar eksik girilecek zaten , sgk ile mahsuplaşma protokolü yapılması ,kişi rapor aldığı zaman eksik gün bildirmemeyi gerektirmiyor.işçi ne kadar rapor aldı ise o kadar eksik gün bildirilmesi zorunludur.
  23. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 5434 lü personelin KBS'den FHZ EMSAN txt alınamama sebebi nedir?

Şubat ayı aylık fhz işlemlerini KBS den yaptım ve Defterdarlığa gönderdim. Şubat ayı txt dosyası ne zaman düşecek emsan veriye , hala düşmedi !
  24. Ömür Kandemir

Sohbet Alanı 🇹🇷 Çanakkale Geçilmez 🇹🇷

ALLAH cc. şehitlerimizden razı olsun , gani gani rahmet eylesin , mekanları cennet olsun...
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Teknik destek hizmet zammı

Kadroya alındığı ünvanı teknik hizmet ünvanı sayılıyor mu? Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı ise sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  26. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Teknik destek hizmet zammı

Uyuşmazlıkları Çözüm Kurulu Kararları 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve anılan Kanuna dayanılarak yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Zam ve Tazminat Ödenmesine İlişkin 2006/10344 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Yargıtay 22. Hukuk Dairesinin 24.12.2019 tarihli ve...
  27. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Ay İçinde Normal ve Riskli Birimlerde Nöbet

Sana anlattığım gibi yap sen 🤭🤭🤭 64 ve 24 saat riskli olarak ödenir.
  28. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 5434 lü personelin KBS'den FHZ EMSAN txt alınamama sebebi nedir?

Ben bildim bileli oradan fhz emsan veri alınamıyor, onun için tüm fhz ödemelerini HBYS üzerinden hazırlıyorum.
  29. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli MYS İşçi Maaş Hatası - Fazla Mesai Yetersiz Ödenek Uyarısı

2021 merkezi bütçe kanunu 8. Maddesi 4.bendi gereğince sürekli işçilere fazla çalışma ücreti ödenmeyecek.Bu bağlamda MYS hata veriyor.Calistigi fazla süre kadar izin kullandırılacak.
Geri
Üst Alt