Arama sonuçlarınız

1. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Kbs güncel ödeme kalemleri

Dal hastanesi olduğumuz için Devlet Hastanesi Hizmetleri MHT kullandım. Sıkıntı olmadı.
  2. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi MYS Ödeme Emri Hatası

MYS de ne çıkıyor ise onu yapınız.
  3. Ömür Kandemir

Hangi hastane ? Yalova Devlet Hastanesi mi?
  4. Ömür Kandemir

Bütçe tertiplerinizi kontrol ediniz , bütçe tertibi hatalı olduğu için gönderme yapmıyor.Harcama yetkilisi olarak evrağı geri çekip iade ediniz,yanlış bütçe tertibinizi düzelterek tekrar gönderiniz.
  5. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/mys-kadrolu-soezlesmeli-maas-ve-uecret-avans-kapatma-oedeme-emri-oernegi.17942/ inceleyiniz
  6. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Aralık 17 Günlük Maaş Gelir Vergisi Matrahı HK.

Aksi görüş yazısı gelmeden 4924 personel içinde 17 günlük ve 14 günlük maaş matrahlarını 2021 vergi matrahı olarak değerlendirmek daha doğru gibi. Herşeyi mutemet mi düşünecek , kamu zararı oluyor ise ilgili kurumlar bi zahmet anlaşılır açıklama yapsın !!!
  7. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Aralık 17 Günlük Maaş Gelir Vergisi Matrahı HK.

ilgili görüş yazısı ektedir. Görüş yazısının ne dediğini yazandan başka kimse bilmiyor olabilir :) Neden anlaşılır yazılmaz bilmiyorum !!!
  8. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 696 KHK İşçilerinde Yeni Toplu İş Sözleşmesi Gereği Doğum Yardımı

Ödeseniz bile Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğum yardımı ödemesi yaparken mahsup ederek ödeyeceği için bir şey değişmez. Toplamda alacağı doğum yardımı tutarı değişmez.
  9. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 696 KHK İşçilerinde Yeni Toplu İş Sözleşmesi Gereği Doğum Yardımı

Aile , Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğum yardımı ödemesi yapmaktadır. 1 çocuk için 300 TL 2 çocuk için 400 TL 3 çocuk için 600 TL ödeme yapmaktadır. Doğum Yardımı Yönetmeliğinin 5.maddesi 10.bendi grereğince ve Doğum Yardımı Başvuru formunun 10 maddesi gereğince kamu kurumu...
  10. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Memur rapor kesintisi

maaş bilgi girişi , kesinti , kesinti kodu olarak 230' u kullan.
  11. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Kasım ayı performans ek ödeme için ekobsta dönem açtığınızda düzenleme yapılmaktadır hatası

"...... Yaptığımız görüşmelerde bir rivayete göre, “Para yok!“, diğer rivayete göre ise Sağlık Bakanlığı sağlık çalışanlarına, “Sürpriz” hazırlığı içindeymiş… Yani, sağlık çalışanlarına daha iyi bir, “ek ödeme” vermek için Maliye Bakanlığı ile görüşüyormuş… Ayrıca bir başka söylenti de ek...
  12. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi 2021 Yılı İlave TEDİYE 1.Taksit Cumhurbaşkanı Kararı

2021 yılı ilave tediye 1.taksit Cumhurbaşkanı Kararı RESMİ GAZETE TARİHİ :31/12/2020 RESMİ GAZETE SAYI :31351 1.YARISI 29.01.2021 2.YARISI 11.05.2021 ödenecekti̇r.
  13. Ömür Kandemir

Mutemet Arşivi Kasım ayı performans ek ödeme için ekobsta dönem açtığınızda düzenleme yapılmaktadır hatası

Belki de seyyanen zam verileceği için onun için yapılmıyor olabilir.( Seyyanen zam hususu hayal ürünüm) 🤭🤭🤭
  14. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

Döner sermaye bütçesi ve genel bütçe için aynı hesap mı kullanıyorsunuz ?
  15. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Tıbbi Sekreter Üst Öğrenim

Sağlık Bakanlığının yayımladığı son listeye göre işlem tesis edin , mahkeme kararı yok ise kazanılmış hakda yoktur.
  16. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Tıbbi Sekreter Üst Öğrenim

Hayır , sayılmaz.Bu arada büro yönetimi ve sekreterlik önlisans bölümüde üst öğrenim sayılmıyor, kişiye önlisans olarak ücret ödeniyor ise hatalıdır.
  17. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli çkys ye 696 işçi için özel hizmet zammı ve yan ödeme gelir tamınlaması nasıl yapılacak

bende sizin gibi yapıyorum , günlük değil aylık tutar üzerinden gün etkisiz olarak hesaplama yapıyorum.
  18. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli çkys ye 696 işçi için özel hizmet zammı ve yan ödeme gelir tamınlaması nasıl yapılacak

Yan ödemeden hangi kesintileri yaptınız ? GV ve dv harici kesinti yapılıyor mu? 1608877538 İlknur hanım excelinizi inceledim gayet güzel olmuş , kendi hazırladığım ile kıyasladım hesaplama aynı.
  19. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli 4857 Kanuna tabi genel bütçe personel askerlik nedeniyle görevden ayrılma SGK bildirimi

Evet buda bir yol. 1 aydan fazla askerlik süresinde ben o şekilde yapıyorum.1 aydan az olduğu zaman sizin dediğiniz gibi.
  20. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli MYS de Muhasebeye Göndermiyor

Ben şu şekilde çözdüm ; Harcama yönetimi , harcama işlemleri , ödeme emirleri , durum sorgulama yaptım.Düzeldi.
  21. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Mys'de Kesinti tutari brut tutarindan dusuk olamaz uyarisi

Gelir vergisini 0,01 kuruş düşürerek yaptım oldu , sıkıntı olmadı.
  22. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi 17 günlük bordro işlemlerinde AGİ Tammı ödenir?

Agi de 14 günlük fark olmaz , Aralık ayı 17 günlükte yapmanız gerekiyor.Kadrolu maaş hesabını emsal alabilirsiniz.14 günlük kadrolu maaşında agi var mı?
  23. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli Eşinden boşanan işçiden geriye dönük AGİ hesaplaması

ilgili linkteki genelgeyi inceleyiniz. https://dosyamerkez.saglik.gov.tr/Eklenti/38226,2020-5-kamu-zarari-genelgepdf.pdf?0
  24. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli FHZ Ekim Ayı Kesenek Bildirimi Sehven unutulursa

Ekim dönemi için fhz bildirgesi verirsen İPC kaçınılmaz onun için verme , ekim ayındaki fhz gün sayısını kasım ayına eklersin.ÖEB iptal ettirirsin, yada ilgili tutarı gelir kayıt ettirirsin.
  25. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli KBS giyim yardımı

İlgili kılavuzu inceleyiniz.
  26. Ömür Kandemir

Çözümlendi | Kilitli KBS giyim yardımı

Maaşın yapılması engel değil , KBS sosyal yardımlar kısmından yapabilirsiniz.
Geri
Üst Alt