Arama sonuçlarınız

1. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Dün paylaşmıştım avans kapama birden fazla kurum için.
  2. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Biraz fazla ama bu sadece kadrolu personel. Daha bunun sozlesmelileri de var.
  3. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Her biri için ayrı ayrı mi yapılacak bu iş. Öyleyse nasıl ayıracağız. Ciddi yardıma ihtiyaç var.
  4. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Birden fazla kurumun tek bir ödeme emrinde olduğu maaş avans kapama işlemini hangi hesap üzerinden yapacağız.
  5. Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

Kolay gelsin. Bildiğiniz gibi ilçe milli eğitimlerde maaşları yaparken birden fazla okulu birleştirip tek bir ödeme emri döküyoruz. Bunların avansı toplu çıkıyor. Avansı kapatırken hangi kurumun hesabından avans kapatacağız.
  6. DUYURU Maaş avans kapatma işlemleri

Dinlenmek bizim hakkımız! Teşekkürler ömür kandemir
  7. DUYURU Maaş avans kapatma işlemleri

Arkadaşlar maaş avans kapamaları yarın yapıp pazartesi muhasebeye versek problem olmaz degilmi.
  8. DUYURU Maaş avans kapatma işlemleri

Maas avans kapama işlemlerini yapmada ir sakınca varmi.
  9. Mutemet Arşivi Maaş Avans Kapatma Ekleri

Maas avansları ne zaman kapatiyoruz
  10. Çözümlendi | Kilitli Rapor alan öğretmen ek ders kişi borcu

Arkadaşlar iyi aksamlar. Aralık ayında erken ödenen ek derslerden sonra rapor sevk alan öğretmenler icin elinde kişi borcu programı olan varmı.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

Kadrolu ve sözleşmeli ocak maaş hesaplama islemleri yapmaya sistem ne zaman izin verir acaba.
  12. Mutemet Arşivi Maaş Avans Kapatma Ekleri

Bugün tüp hesaplar kapatılmış baktım da. Tahmini ne zaman açılır.
  13. Mutemet Arşivi Maaş Avans Kapatma Ekleri

Arkadaşlar iyi aksamlar.maas avans kapamaları ne zaman yapacağız bu yıl.
  14. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Geçen yılki 14 nolu cetvelde var. Aynısını söyledim fakat bakanlığın yapması gerektiğini soyluyorlar
  15. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Eren bey sadece bir kodda problem var. Bu kod 3 yıldır devir ediyor fakat bu yıl muhasebe de yok.
  16. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Biz o riske giremeyiz felan diyorlar.
  17. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Muhasebe birimi bu koddaki ürünü aktarmamış olabilir diyor. Nasıl bir yol izleyeyim.
  18. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Uygun olmazsa muhasebe birimi nasıl işlem yapacak.
  19. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Yanlış koddan nasıl oldu.anlamadim.tuketim yok yanlız aynı koddan mal aldik
  20. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Aynen Onun disinda tüm hesaplar tam.
  21. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Yanı 2017 den 2018 e devredildi geçen yıl fakat bu yıl muhasebede gözükmüyor.ama bizde var Elimde raporlar var. 2017 de devir işlemi yapılmış.
  22. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Ama bu geçen yilda devreden bir para
  23. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar iyi günler yıl sonu islemleri için münasebeye gittim. 255.3.1 de geçen yıldan bende devreden kısmında 1800 tl gözükürken muhasebede gözükmediğini söylediler. Acaba neden olabilir Görüntü paylaşayım. Resim
  24. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Bende az önce baktım hala devam ediyor tutarsizlik
  25. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Isın asli bunlar kg olması gereken yerde adet girmişler sistem 0.5 adet olmaz hatası veriyor
  26. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Hüseyin bey devir yapmaya çalıştığımda aldığım hata şu.
  27. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Teşekkürler. Ozaman miktar kadar düşüm yapıp raporları karşılaştırmak lazım.
  28. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar bugünkü kotamı doldurdum. Fakat bir soru daha sorayim. Bir arkadaşımız söyle bir problemle Karşı karşıya. Yatılı okulumuzun bir tanesi kapandı ve başka bir yatılı okulla birleşti. Kapanan okulun tasinirinda 150 de 0,5 adet malzeme görünüyor.dusum yapmaya sistem virgüllü işlem olduğu...
Geri
Üst Alt