Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İşten Ayrılış Bildirgesi

Teşekkürler ömür bey 02.09.2019 tarihi itibariyle eksik gün sayısı doğru mu ? Bir de 4447 sa...onu da Hayır olarak mı isaretliyoruz.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İşten Ayrılış Bildirgesi

Aynı işverene ait değil. Hangi kodu kullanmamız gerekiyor? Geçici görevlendirme değil Fatih Bey.
  3. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İşten Ayrılış Bildirgesi

Değerli arkadaşlar, Kurumumuzda 4/B Sözleşmeli İdari Destek Görevlisi olarak çalışan personel aynı il içerisinde başka bir ilçeye görevlendirildi. 02.09.2019 tarihi itibariyle Sigortalı İşten Çıkış Bildirgesi düzenleyeceğiz. Ekli belgeyi inceleyebilir misiniz. Eksik ya da hatalı bir yer var...
  4. Çözümlendi | Kilitli Yargılama Gideri İcra Ödemesi Hk.

Tesekkürler değerli arkadaşlar.
  5. Çözümlendi | Kilitli Yargılama Gideri İcra Ödemesi Hk.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim kusura bakmayın son olarak ödemeyi 03.4 bütçe tertibinden yapacağım doğru mudur, ödenek olmadan ödeme yapabiliyor muyuz?
  6. Çözümlendi | Kilitli Yargılama Gideri İcra Ödemesi Hk.

Ali bey alakanız için teşekkür ederim. Masrafla birlikte ödenecek toplam tutardan Damga Vergisi ve Gelir Vergisi kesildiğinde yeterli midir? Stopaj Kesintisi yapılacak mı?
  7. Çözümlendi | Kilitli Yargılama Gideri İcra Ödemesi Hk.

Kurumumuzun kaybettiği bir davadan ötürü mahkeme yargılama giderleri ve avukatlık ücretinin tarafımızca ödenmesine hükmetti. Bununla ilgili ödenek talebinde bulunmuştuk. Ödenek olmadığı için ödeme yapamadık. Bugün de İcra Müdürlüğünden İcra Emri geldi. Arkadaşlar Avukatlık ücretlerinin...
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Tayini Sebebiyle Mali İşlemleri Hk.

Tayini çıkan 4/B sözleşmeli personelin 26.08.2019 tarihi itibariyle ilişiği kesildiğinde, SSK, maaş vb. mali konularda ne gibi işlemler yapmak gerekir değerli arkadaşlarım.
  9. Editörün Seçimi Emekli Kesenekler'de Java Sorunları için Çözümleme

Yukarıda resimde gösterildiği şekilde yaptım ancak gene düzelmedi " UNABLE TO LAUNCH THE APPLİCATİON " hatası veriyor. Başka bir çözüm yolu var mı arkadaşlar?
  10. Çözümlendi | Kilitli Velayeti Anneye Verilen Çocuklar İçin Aile Yardımı Ödemesi

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. "Boşanan çiftler için Asgari Geçim İndiriminin hesabında, hangi tarafın nafaka sağladığı dikkate alınır. Nafaka kim tarafından ödeniyorsa, indirimden de aynı taraf faydalanacaktır. Bu durum çocuk sayısına göre değişiklik gösterir." Asgari geçim indirimden...
  11. Çözümlendi | Kilitli Velayeti Anneye Verilen Çocuklar İçin Aile Yardımı Ödemesi

4/B personeli eşinden boşanıyor ve mahkeme 2 çocuğun velayetini anneye veriyor. Anne 14.06.2019 tarihi itibariyle işinden ayrılıyor ve şu an çalışmıyor. 4/B personeli baba çocuk yardımından ve AGİ' den yararlanır mı? Bir çok forum sitesinde yararlanacağı yazıyor ama konuyla ilgili DPB görüşü...
  12. Çözümlendi | Kilitli Tüketim Malzemesi Çıkışı ve MYS Gönderme

Tüketim Malzemesi çıkışı yaptım bugün itibariyle TKYS üzerinden VİF Oluştur ve Gönder dedim. MYS' den VİF sorgula dediğimde görünmüyor. Oluşturduğum VİF direkt Malmüdürlüğüne mi düşüyor. Yardımcı olur musunuz?
  13. Çözümlendi | Kilitli İdari keşif ve infaz giderinden Gelir Vergisi kesilir mi?

3091 sayılı Kanun kapsamında idari keşif ve infaz gideri için Malmüdürlüğü emanetine yatırılan paranın görevli personele ödenmesi için Çeşitli Ödemeler Bordrosu hazırlayacağım. Bunun için personelden gelir vergisi kesilir mi? Teşekkürler.
  14. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu Mali Trafik Sigorta Poliçesi Hk.

Arkadaşlar, Hizmet aracının zorunlu mali trafik sigorta poliçesi MYS üzerinden ödenirken damga vergisi kesilir mi?
  15. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Özel Hizmet Tazminatı ve Ek Ödeme Hk.

Arkadaşlar, 10. aydan itibaren personelin Özel Hizmet Tazminatı ve Ek Ödemesi eksik ödenmiş. Aradaki farkı MYS üzerinden nasıl yapabiliriz. Yardımınız için teşekkürler.
  16. Çözümlendi | Kilitli Lojman Kira İadesi Hk.

Değerli arkadaşlarım, 15.03.2016 tarihinde lojmana oturan ve ilk kirayı peşin ödeyen personel 09.03.2019 tarihinde lojmandan ayrıldı. Maaş işlemi nasıl yapılmalıdır? Teşekkürler.
  17. Çözümlendi | Kilitli Lojman Kira Kesintisi Hk.

Arkadaşlar kolay gelsin. 14 Şubat 2019 tarihinde lojmana oturan personelin 15 Mart maaşından yapılacak kesinti nasıl olur? 2 kira + 1 gün şeklinde mi kesilecek? Teşekkürler.
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personeli İstirahat Raporu Hk.

Ömür bey teşekkür ederim. Maaşından kesinti yaparken KBS' de aşağıda resmini gönderdiğim ekranda bilgileri girdiğimizde, geçici iş göremezlik ödeneğine rapor gün sayısını mı yazıyoruz?
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personeli İstirahat Raporu Hk.

18.02.2019-22.02.2019 tarihleri arasında (5) gün süreyle istirahat raporu alan 4/B personeli için; -https://uyg.sgk.gov.tr/vizite/RaporListele.do buradan girip "Çalışmadı" olarak seçiyorum. -SGK' dan aldığı para kadar da maaşından kesinti yapıyorum. -Sigortasını tam şekilde 30 gün üzerinden...
  20. Çözümlendi | Kilitli SÖZLEŞMELİ PERSONEL 14 FARK MAAŞI E-BİLDİRGE DÖNEMİ

Bildirge jac gün içinde iptal edilmesi gerekiyor. Dün yaptık bugün iptal edersek bir sorun olur mu ?
  21. DUYURU Maaş avans kapatma işlemleri

Ömür Bey' in eklediği dosyada "Sözleşmeli Personel Zam ve Tazminatlar" kalemi yok. Yukarıda gönderdiğiniz linkteki dosyada var. Sebebi nedir?
  22. Çözümlendi | Kilitli Üst Göreve Atanan Memur Maaşı

Yanlış olmuş Mustafa bey, 15/01/2019 - 14/02/2019 olacaktı. Çok teşekkürler gece gece zahmet verdim.
  23. Çözümlendi | Kilitli Üst Göreve Atanan Memur Maaşı

Tamam hocam çok sağolun. O zaman fark ödemesi yapmayacağız. Onayda belirtilen kademe ve derecesine uygun kalemlerden maaşını hesaplatalım.Bu personel 20.12.2018 tarihinde göreve başladı. 15.12.2018-14.01.2019 maaşının tamamını şef olarak mı ödeyelim.
  24. Çözümlendi | Kilitli Üst Göreve Atanan Memur Maaşı

Hüseyin bey, Bilgisayar İşletmeni iken 68/b den yararlanıyor. Son aldığı maaşında Kadro derecesi 4; ödemeye esas derece kademesi 4/1. Sonra 5. derece şeflik kadrosuna atanıyor. Atama Onayı "5 inci derece 2 inci kademe hak aylık ve emekli müktesebi ile ................ emrinde boş bulunan 5...
  25. Çözümlendi | Kilitli Üst Göreve Atanan Memur Maaşı

İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar. Bilgisayar İşletmeni iken; Kadro derecesi:4 Öde. Esas.Der./Kad. 4/1 Emek. Esas.Der./Kad.:5/2 Şef olarak atandıktan sonra; Kadro Derecesi:5 Öde. Esas.Der./Kad. 5/2 Emek. Esas.Der./Kad.:5/2 Unvanını Şef olarak seçtim oranlarda herhangi bir değişiklik...
  26. Çözümlendi | Kilitli Üst Göreve Atanan Memur Maaşı

Bilgisayar İşletmeni iken Görevde Yükselmeyle Şef olarak atanan ve 20.12.2018 tarihinde göreve başlayan Şef' in atama onayında 657 SK' nun 45 ve 68/B maddeleri uyarınca ataması diye yazılmış. 160 Seri Nolu DEVLET MEMURLARI KANUNU GENEL TEBLİĞİ 11/c maddesinde "Üst derece ile alt derecelere...
  27. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar, daha önceki senelerde arada kuruş farkları oluyordu. Kuruş Farkı Cetveli düzenleyerek işlemi tamamlıyorduk. Ama bu yıl Malmüdürlüğünden aldığımız "Muhasebe Birimi Bazlı Hesap Kontrol" cetvelinde hemen hemen her hesapta borç ve alacak arasında çok büyük farklar var. Böyle durumla...
  28. Çözümlendi | Kilitli 15' inden sonra göreve başlayan Şefin maaşı hesaplaması nasıl olur?

Görevde Yükselme Sınavı sonucuna göre 19.12.2018 tarihinde göreve başlayan Şef' in maaş hesaplaması nasıl yapılır arkadaşlar?
  29. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

4/B MAAŞINI 13 GÜNLÜK MANUEL OLARAK YAPAN ARKADAŞLAR ÖRNEK EXCEL DOSYASI GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ?
  30. Mutemet Arşivi Kaymakama Giyecek Yardımı

Cetveli ekledim Mülki İdare Hizmetleri diyor ama hocam.
  31. Mutemet Arşivi Kaymakama Giyecek Yardımı

II Sayılı Cetvelde Mülki İdare Amirleri Hizmet Sınıfı var ama emin olamadım. Kaymakama giyecek yardımı ödenir mi?
  32. Mutemet Arşivi Hizmetli Kadrosunda Görev Yapan Personele Giyim Yardımı Ödemesi

Arkadaşlar Hizmetli kadrosunda görev yapan personele giyim yardımı ödemesi yapılır mı? Yönetmelikte göremedim.
  33. Çöp Kutusu Rapor Alan 4/C Personelin Ödeme ve Gün Durumu

RE: 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı Hocam ceza falan gelmez değil mi bu şekilde kuruma?
  34. Çöp Kutusu Rapor Alan 4/C Personelin Ödeme ve Gün Durumu

Arkadaşlar 4/c personeli 02.06.2017-16.06.2017 tarihleri arasında rapor aldı. Toplam 15 gün. Maaş programında rapor gün sayısına 13 mü yazmamız gerek. 2 günü biz ödeyip kalanını SGK mı öder. Yardımcı olur musunuz?
Geri
Üst Alt