Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Engelli vergi indirim iadesi

Programlar kısmından indirebilirsiniz Hocam.
  2. Mutemet Arşivi Çocuk Gelişimci (Yan Ödeme)

Yataklı kurum ibaresinden kaynaklı sanırım.Çalışılan yer yataklı kurum değil mi acaba ?
  3. Mutemet Arşivi Çocuk Gelişimci (Yan Ödeme)

Aradığınız bu mu acaba ? Sağlık Hizmetleri Sınıfına dahil kadrolarda bulunup da; a) Mesleki sağlık yüksek öğrenim görmüş olanlar; 1- Yataklı tedavi kurumlarında ......................... : 600 500 600 - =1700 2- Diğer yerlerde................................................. : 550 500...
  4. Mutemet Arşivi Çocuk Gelişimci (Yan Ödeme)

Kbs de yan ödeme cetvelleri var ordan indirip bakmayı deneyin.Hangi kurumdasınız
  5. Mutemet Arşivi Yurtiçi Yolluk Damga vergisi

Daha şimdi baktım bi değişiklik yok.
  6. Mutemet Arşivi Memurun ayın 15 inden Önce(12sinde) Emekli olma Durumu

16 Nolu Kişilerden Alacaklar Tebliği B- AYLIKLARINI ALDIKTAN SONRA GÖREVİNDEN AYRILANLAR İLE İLGİLİ İŞLEMLER 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 164 üncü maddesi hükmü gereğince, aylıklar her ay başında peşin olarak ödenmektedir. Emekliye ayrılma veya ölüm halinde peşin...
  7. Mutemet Arşivi Memurun ayın 15 inden Önce(12sinde) Emekli olma Durumu

İşçilerde durum farklı.Maaşı çalışıp aldıkları için emekliye ayrılacağı tarihi size önceden bildirmeleri gerekir ki ona göre kalan ikramiye, ilave tediye v.b ödemeleri tahakkuk ettirip ödeme yapabileseniz. Yok siz maaşı tahakkuk ettirdikten sonra ayrılmak isterse kalan günleri iade almanız...
  8. Mutemet Arşivi Memurun ayın 15 inden Önce(12sinde) Emekli olma Durumu

Ayın 12 sinde emekli olacak ise maaşın tümü geri alınır. 16 sında olacaksa alınmaz.
  9. Mutemet Arşivi Taşıt Ücreti Ödemesi

Hayır ödenir. Herkes ayrı ayrı alır. Masrafları minimize etmek için dedim.
  10. Mutemet Arşivi Taşıt Ücreti Ödemesi

Birkaç arkadaş bir araya gelip, özel aracınızla gidip gelirsiniz. Daha ekonomik olur. Rayiç bedel üzerinden yol ücreti alırsınız.
  11. Çözümlendi | Kilitli SGK HİTAP

3 Nolu şifreyi özlükçüler kullanıyor bizde. Sizlerde bu işi mutemetlere mi yüklediler yoksa :)
  12. Mutemet Arşivi Kamu Personeli Asılsız Eş Yardımı İçin Kariyerini Yaktı

Ahlaklı bireyler yerine ahlaklı bir sistem geliştirilse bu denli sıkıntılar yaşanmaz. Misal tüm mutemetlerin elinin altında öyle bir sistem olmalı ki çalışanın eşinin ve çocuklarının çalışıp çalışmadığı, çocuklarının öğrenimlerine devam edip etmedikleri gibi bir takım sorgulamalar yapılabilsin...
  13. Mutemet Arşivi KBS Kıst maaş

Gün ay 68/b atamalarında giriliyor diye biliyorum.
  14. Mutemet Arşivi Eş Durumu Tayini

Uygulama yanlış. Ataması yapılan kişi her ne kadar eş durumundan tayin olsa da eşi çalışan olmadığından ve harcırah almadığından harcırahın tam ödenmesi gerek.
  15. Mutemet Arşivi Daimi İşçilere Yapılacak Olan Ayni Giyecek Yardımı(Koruyucu Malzme)

Rica ederim. Bumkonun görüşü 2004 yılına ait. O tarihten sonra görüş revize edildi mi bilmiyorum. Hiç denk gelmedim.
  16. Mutemet Arşivi RESMİ ARAÇ

Bu tanıma göre Büyükşehir olan yerlerde kurumca sağlanan araçla gidilip gelinebilmesi halinde harcırah ödenmeyeceği belirtilmiş. Büyükşehir olmayan iller kapsama dahil değil diye düşünüyorum. g. (Değişik: 10/9/2014 - 6552/89 md.) Memuriyet mahalli: Memur ve hizmetlinin asıl görevli olduğu veya...
  17. Mutemet Arşivi Daimi İşçilere Yapılacak Olan Ayni Giyecek Yardımı(Koruyucu Malzme)

Bütçe Mali ve Kontrol Genel Müdürlüğü memurlara yapılan giyecek yardımındaki azami tutarların dikkate alınması yönünde görüş belirtmiş. Ancak 10 yıllık çalışma hayatında bu görüşe riayet edeni duymadım görmedim. Piyasa araştırmasına göre işlem yapılıyor genelde.
  18. Mutemet Arşivi rapor kesintisi

Dediğinizde haklısınız kanunende böyle. Anca gel gör ki uygulamada aksaklıklar oluyor. Normal şartlarda bildirge vermek için takip eden ayın yedisine kadar beklerseniz hiçbir sıkıntı yaşanmaz. Ancak nedir gerek muhasebe müdürlükleri gerekse malmüdürlükleri her şeyi memurlara endekslemiş...
  19. Mutemet Arşivi rapor kesintisi

Valla Hocam bizde de bu durumlar çok oluyor. Her ne kadar bi düzen oturtmaya çalışsak ta maalesef gecikmeler oluyor. Düzenli evrak akışı olmuyor. Ek bildirge vermedim hiç hep ödemenin yapıldığı döneme ait bildirgeye ekliyorum.Şu ana değin sorun olmadı bundan sonra olur mu bilemem. Çokta detayci...
  20. Mutemet Arşivi rapor kesintisi

Özel Hizmetten gelir vergisi kesilmez damga vergisi kesilir. Yan ödemeden hem gelir vergisi hemde damga vergisi kesilir. Ödeme kodu ile ilgili Snak06 arkadaşımız cevap vermiş zaten. İyi çalışmalar
  21. Mutemet Arşivi rapor kesintisi

Bölgelere göre verilecek ek özel hizmet tazminatı MADDE 7 - (1) Teknik ve sağlık hizmetleri sınıflarına dahil kadrolarda bulunan ve ekli IV sayılı Cetvelde gösterilen yerleşim birimlerine sürekli görevle atananlara, bu yerlerde fiilen çalıştıkları sürece, ekli II sayılı Cetvelin (E) ve (F)...
  22. Mutemet Arşivi rapor kesintisi

Fiili çalışma karşılığı verilen tazminatlardan heyet raporu alınsa da kesinti yapılır.
  23. Mutemet Arşivi Yargı Giderleri Ödemesi

3.4.2.90 dan ödeyebilirsiniz.
  24. Mutemet Arşivi Yargı Giderleri Ödemesi

03.4.2.04 Mahkeme Harç ve Giderleri : İdarelerin taraf olduğu davalarda, dava sonuçlanıncaya kadar dava ile ilgili olarak yapılması zorunlu olan ve diğer tarafa ödeme külfeti yüklenebilen davaya ilişkin her türlü mahkeme harç ve giderleri ile benzeri giderler bu bölüme kaydedilecektir...
  25. Mutemet Arşivi Yargı Giderleri Ödemesi

13. MAHKEME HARCI ve MASRAFLARI, İLAMA BAĞLI BORÇLAR T.C. MALİYE BAKANLIĞI Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemet Genel Müdürlüğü Sayı : B.07.0.BHM.0.06-431/900 11.03.2005* 8600 Konu: Mahkeme harcı ve masrafları, İlama bağlı borçlar ………………………BAKANLIĞINA ……………………...MÜSTEŞARLIĞINA...
  26. Mutemet Arşivi İlave Tediye Ödemeleri 21 Eylülde

Tahakkuk tarihi 15.09-14.10.2015 dönemine düşüyor.
  27. Mutemet Arşivi İlave Tediye Ödemeleri 21 Eylülde

İlave Tediye ödenme tarihi dönem olarak 15.09-14.10.2015 aralığına denk geldiğinden bu döneme ilave edilmeli. Ben bu döneme ekleyeceğim.
  28. Mutemet Arşivi İlave Tediye Ödemeleri 21 Eylülde

18 Eylül 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29479 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2015/8098 4/7/1956 tarihli ve 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere, anılan Kanunun 3 üncü maddesine göre 2015 yılında verilecek ilave tediyenin birinci yarısının 21/9/2015, diğer...
  29. Mutemet Arşivi İlk atamada maaş ne zaman ödenir??

15.09 da göreve başlayan maaşa hak kazanır ve maaşını bir kaç gün gecikmeyle alır. 2 ay önce benzer bi hesaplama yaptım.
  30. Mutemet Arşivi Memuriyetten ilişiği kesilen personel

Emanet hesapta bekliyordur. Muhasebe müdürlüğü ile görüşüp geri çekersiniz.
  31. Mutemet Arşivi Hizmet Borçlanması Keseneği

Sgk nın ziraatte online hesabı var. Ordan elden yatırsın.Dekontu size getirsin.Sizde üst yazıya bağlar sgk ya gönderirsiniz. Daha önce benzer bi uygulama yapmıştım.Tabii uzun süre oldu. Memur maaşlarına bakmayalı 4 yıl oldu. Bu zaman zafında değişen bişey oldumu bilmiyorum. Öte yandan kesenek...
  32. Mutemet Arşivi Hizmet Borçlanması Keseneği

Eksik Kalan Kısmı elden yatırsın.Makbuzu size getirsin.
  33. Mutemet Arşivi Döner Sermaye Saymanı İçin Maaş Bordrosu

Kastettiğim normal sayman.Bu arkadaşların maaşları genel bütçeden ayrıldı artık döner sermayeden ödenecek. O nedenle tek kişi için maaş hesaplaması yapabileceğim kullanışlı bi çalışma lazım. Normal memur maaş bordrosu gibi. Bu tür çalışmaları olup ta ekleyebilecek arkadaşlar olursa memnun olurum.
  34. Mutemet Arşivi Döner Sermaye Saymanı İçin Maaş Bordrosu

Arkadaşlar forumu arattım bulamadım.Döner sermaye saymanları için düzenlenmiş maaş bordrosuna ihtiyacım var. Elinde olan varsa ekleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  35. Mutemet Arşivi Sisteme geç düşen rapor

(1) Bildirimin, http://www.sgk.gov.tr internet adresinde “İŞVEREN” menüsü, “Çalışılmadığına Dair Bildirim Girişi”, “Kullanıcı Şifre Ekranı”, “Çalışılmadığına Dair Bildirim İşlemleri”, “Giriş” bölümünde yer alan bilgiler kaydedilmek suretiyle işverenler tarafından sigortalıların hak ettikleri...
  36. Mutemet Arşivi Sisteme geç düşen rapor

2013/19 Sayılı Sgk Genelgesi
  37. Mutemet Arşivi Sisteme geç düşen rapor

e bildirge üzerinde göndermişse sorun yok.Siz işçiye bi sorun bakalım o dönemler için iş görmezlik ödeneği almış mı.Almamış ise onaylamanızda bi sakınca yok.İş görmezlik raporlarının bildiriminde değişiklik yapıldı.Değişikliği bulup eklerim.
  38. Mutemet Arşivi Sisteme geç düşen rapor

Rapor sisteme geç düşmüş bu bi yana ancak işçi rapor aldığında bu kuruma bildirmeli ve eğer sisteme düşmemiş ise düşmesi sağlanmalıydı.Öncelikle raporun istirahat raporu olup olmadığını kontrol edin.Bazen emzirme ödeneği alabilmek için sigortalının doğum yapan eşi için rapor düzenlenir. Bi...
Geri
Üst Alt