Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Öğretmenlerin 375 Sabit Ek Ödemesinden Sendika Kesilirmi?

Öğretmenlerin 375 sabit ek ödemesi sendika kesintisi uygulanıyor mu ?
  2. Çözümlendi | Kilitli Askerlik Borçlanması 657 Memur Iş Ve Işlemleri

Bir memur personelimiz askerlik borçlanmak istiyor bunun kesenek hesaplarını kim yapacak başvuru işlemleri nasıl olur ? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ?
  3. Mutemet Arşivi Ebys Taslak Kaydetme

Sağlık bakanlığı elektronik yazışma programı olan EBYS de örnek yazıyı taslak olarak kaydettim. Daha sonra seri bir şekilde yazabilmek için taslaklardan AÇ diyerek güncelleyip GÖNDER tuşuna bastım. Yazışma gittikten sonra taslaklarda eski yazı durmuyor. Daha önce bu şekilde yaptık mı yazı gitse...
  4. Mutemet Arşivi Gelir Vergisi Kaldırılıyor Mu ?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'na gelen talepler arasında tüm maaşlardan asgari ücret kadar kısımdan gelir vergisi alınmaması da bulunuyor. Bu da 2021 rakamlarıyla her kesim maaşına 483,28 lirayı bulan bir artış anlamına gelecek. Artış AGİ ile karşılanabilir. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk...
  5. Mutemet Arşivi Sabit Ek Ödemeler Kbs Sistemine Geçince Iş Yükü De Değişecektir.

Sağlık bakanlığında sabit ek ödemeler şuanda ekobs sisteminde yapılmakta ama yeni yönetmelikle birlikte muhtemelen KBS sistemine geçecektir. Buda genel bütçe mutemedine zor olacaktır. Döner sermaye mutemedi biraz olsun iş yükü azalacaktır.
  6. Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Indirimi Nasıl Hesaplanır

KBS ye 2383,93 hayat sigortası girildi Bordroda 569,51 yansımış 569,51 tl nasıl hesaplanıyor yardımcı olursanız sevinirim
  7. Çözümlendi | Kilitli Prim İade

Arkadaşlar 01/10/2019 tarihinde aile hekimliğine geçen personelimiz var kesenek bilgi sisteminden iade dönem başlangıcı İade dönem bitişi maaş dönemi ne yazman gerekiyor tutturamadım bir türlü
  8. Çözümlendi | Kilitli Bes Kullanıcı Adı Değiştirme

Ziraat emeklilik kurumsal kullanıcı adı iptal etme ve yeni personele kullanıcı adı tanımlama işlemleri nereden nasıl oluyor ?
  9. Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

Mehmet abi sence terfi ve gss ler ne olacak onlara da fark yapmak gerekir mi hatta fhz ler var
  10. Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

arkadaşlar mart maaşında benim bordroda 3577,50 altında kalan personeller bu düzeltilmedimi ? mart ayı üstünde rakam çıkması gerekmezmi
  11. Çözümlendi | Kilitli Şehit Yakını KBS Girişi

çok teşekkür ederim
  12. Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

1)Mehmet abi şimdi sadece ocak şubat ayı içinmi fark yapacağız Mart maaşı ne olacak ? 2)ayrıca ocak şubat primleri birleştirip tek ayamı yükleyelim yoksa ayrı ayrımı yükleyelim ?
  13. Çözümlendi | Kilitli Şehit Yakını KBS Girişi

emre altun teşekkürler yazıyı paylaşabilir misiniz ?
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/b KBS sağlık raporu girişi Hatası

arkadaşlar 4/b sağlık raporu kesintisi giriş yapabiliyormusunuz ? bende Kayıt Başarısız. JSONObject["aktif"] not found.! Hatası vermekte
  15. Çözümlendi | Kilitli Şehit Yakını KBS Girişi

arkadaşlar yeni atama oldu şehit babası ayrıca 216 tl devletten maaş alıyormuş ama emekli değil bu personel normal maaşmı vereceğiz kesenekleri farklımıdır ?
  16. Çözümlendi | Kilitli Aylıktan Kesme Cezası KBS

Arkadaşlar bir memur personelimiz 1/30 aylıktan kesme cezası aldı 1) KBS de ceza tutarı nereye gireceğiz 2) Keseneklerini bildirirken farklı bir uygulama oluyor mu ? 3)Elinde bu tip hesaplama exceli olan paylaşırsa çok sevinirim
  17. Çözümlendi | Kilitli evde bakımı personeli fhz

Evde Hasta Bakımı Meslek Elemanı olarak mezun olanlar var buünvanlar evde bakım biriminde çalışmaktadır. 1612767506 peki ne yapıyorsunuz fhz veriyormusunuz
  18. Çözümlendi | Kilitli evde bakımı personeli fhz

4/b li evde bakımı personeli fhz faydalanır mı ? SGK ünvan listesinde bu ünvanı göremedik sizler ne yapıyorsunuz veriyormusunuz fhz ?
  19. Mutemet Arşivi kbs-mys bütçe tertip kodları hata listesi yayınlandı

paylaşma değil il sağlık müdürlüklerine verilmiş oradanda hastanelere verildi 1612251143 ALT FAALİYET ADI GİDER TÜRÜ DOĞRU OLAN BÜTÇE TERTİBİ İl ADI MUHASEBE BİRİM ADI HARCAMA BIRIMI ADI HARCAMA BIRIMI VKN HARCAMA TUTAR
  20. Mutemet Arşivi kbs-mys bütçe tertip kodları hata listesi yayınlandı

Mehmet abi varda il il olarak var şimdi paylaşırsam olmaz kurum bilgileri sonuçta
  21. Mutemet Arşivi kbs-mys bütçe tertip kodları hata listesi yayınlandı

kbs-mys bütçe tertip kodları hata listesi yayınlandı.Sağlık bakanlığında her hastane var. şimdi düzeltme istiyorlar Arkadaşlar geçen ay kbs de hatalı bütçe tertibinden hesaplatanlar düzeltmeyi nasıl yapacaklar bilginiz var mı?
  22. Çözümlendi | Kilitli MYS sms doğrulama sistemini devreden çıkarma çözümü

yöneticileri ne yapıyorsunuz her seferinde onlardan sms doğrulama kodumu istiyorsunuz
  23. Çözümlendi | Kilitli MYS sms doğrulama sistemini devreden çıkarma çözümü

arkadaşlar bu mys yi nasıl yaptınız yeni sistemde yönetici peşinde mi koşacağız ? Nasıl bir doğrulama tercih ettiniz ? 1612165452 SAASPASS On Premise Uygulama ile hem kendi hesabına hem yönetici hesaplarına girebiliyormusunuz ? yani kendi telefonunuzdan aynı barkotla yöneticilerde açılıyor mu ?
  24. Çözümlendi | Kilitli KBS alt faaliyet kodu

Devlet hastanesi olanlar kbs de alt faaliyet kodu nu 16172 devlet hastanesi mht mi ? seçti 16802 devlet hastanesi mi seçti ?
  25. Çözümlendi | Kilitli Kadroya alınan 657 4/B Sözleşmeli Personelin Statüsü(5434 ,5510)

2007 de 4/b li atanıp 2011 de 657 kadroya geçenler bakanlık bunların hepsini 5510 sayılı kanun yaptı.Bununla ilgili resmi yazı bulamadım.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ?
  26. Çözümlendi | Kilitli Tayin Olan 5434 Sk Tabi Personelin Yıllık FHZ Hangi Kurum Yapar ?

2020 yılını isteyip tamamını siz ödeyeceksiniz.
  27. Çözümlendi | Kilitli 657 4/B Sözleşmeli Personel Emsali Derece-Kademe

4 yıllık mezunlar 9/1 den başlamaz mı ? dayanağınız nedir ?
  28. Çözümlendi | Kilitli 657 4/B Sözleşmeli Personel Emsali Derece-Kademe

Yeni atanan lisans hemşire 4/b sözleşmeli personel kadro derecesi ne olur ?(sabit ek ödemeler için )
  29. Mutemet Arşivi Devlet memur maaşına ait Prim Esas Kazancı brüt ücreti Asgari Ücret altında olabilirmi?

bu konu çok su kaldırır benim kadrom Sağlık Memuru ama memurlara üzülüyorum adamlar kanun alt sınıra tabi tutmasa bile mağdurlar. Ayrıca SGK Uzmanı Şevket TEZEL'de bu konuyu gündeme aldı.akşama facebooktan görüntü atarım sgk uzmanları daha iyi bilir bu işi
  30. Mutemet Arşivi Devlet memur maaşına ait Prim Esas Kazancı brüt ücreti Asgari Ücret altında olabilirmi?

memur pek tutar şubat ayı için alt sınırın altında kalmaktadır 5510 sayılı kanunun 82 maddesine göre sigortalı çalışanların Sosyal Güvenlik Primine Esas Kazançların Alt sınırı aylık olarak 2021 Şubat ayı için 3.577,50 TL olmuştur. Yani bir memurun emeklilik için aylık bildirilen SGK primi...
  31. Mutemet Arşivi Devlet memur maaşına ait Prim Esas Kazancı brüt ücreti Asgari Ücret altında olabilirmi?

sadece 4b personelller değil 657 memur vhki ve yardımcı hizmetler şubat maaşı alt sınırın altında kalacak Halil beyle birlikte çalışıyoruz kendisi ya dava açmayı düşünüyor kendi adına
  32. Çözümlendi | Kilitli 4/B Prim gönderme

aralık ayı sgk bildirgesi 23 ocak son gün peki defterdarlığın sgk prim ücretlerini göndermesi ne zaman son gün ocak 30 mu ?
  33. Çözümlendi | Kilitli Yanlış işyeri numarasına kaydedilen bes

Ömür bey önerdiğiniz kısım çok güzel yeni gördüm. Fakat ben 30 kişi cuma günü yanlışlıkla memurların işyeri no ya kaydettim.Şuan durumları aktif teklifler durumunda yani aktif sözleşmede değiller.Sizin dediğiniz yerden yapınca kişilerin aktif sözleşmeleri yok yeniden giriş yapınız deyip kayıt...
  34. Çözümlendi | Kilitli Yanlış işyeri numarasına kaydedilen bes

yeni başlayan 4/b lileri ziraat emeklilk sisteminde yeni giriş yaparken genel bütçe memur işyeri noya kaydetmişim 30 kişi 4/b işyeri no farklı bunu nasıl düzeltiriz. tekrar çıkış yapıp tekrar girişmi yapacağız toplu halde düzeltebileceğimiz yöntem var mı ?
  35. Mutemet Arşivi kbs 4/b maaş hesaplama hatası

arkadaşlar şuan kbs 4/b münferit maaş hesaplatabilen varmı bana aşağıdaki uyarıyı veriyor Hesaplama Sırasında Hata Oluştu.!
Geri
Üst Alt