Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Sendika listesi

KBS den çıkarılan Sendika listesini kurum amiri imzaladıktan sonra deft.muh.müdürlüğünede imzalatıyormusunuz ?
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel rapor takibi

4/b sözleşmeli personel rapor takibi nasıl yapılır ? Yatıp yatmadığını bizim takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ?
  3. Çözümlendi | Kilitli 5434 Ek gösterge farkı prim bildirme

2 nolu seçenekten şimdi çözüldü.Çok teşekkür ederim allah razı olsun bütün gece bunun yüzünden uyumamıştım.
  4. Çözümlendi | Kilitli 5434 Ek gösterge farkı prim bildirme

2 . yolu denedim hocam ek gösterge farkı istemedi sehven yanlış ödenen keseneklerin tutarını istiyor 2200 kaldırdım yine olmadı.
  5. Çözümlendi | Kilitli 5434 Ek gösterge farkı prim bildirme

Önce ana maaşı ödedim.Kesenekleride bildirdim. Sonra sehven ek gösterge farkı bordrosu yaptım fakat muhasebeye göndermedim.Olmuş mu diye keseneklerden kontrol edeyim dedim üsteki resimdeki uyarı alıyorum. SGK ana maaştaki kesenek prim tutarlarını istiyor oysaki benim ödemem gereken ek gösterge farkı
  6. Çözümlendi | Kilitli 5434 Ek gösterge farkı prim bildirme

1/4 vhki ocak maaşını hesaplarken sehven 2200 ek gösterge 0 hesaplanmıştır.ek gösterge farkı manuel hazırladım. Aşağıda manuel hazırladığım bordro kesenek sisteminden ek mahiyette sadece bir dönem ve geçmişe dönük ödenen maaşa ait bildirim seçeneği seçilerek yükleme yapılmıştır. Sistem kırmızı...
  7. Çözümlendi | Kilitli KBS-Ek gösterge farkı

hesaplattım mehmet bey şimdi kesenek ödemeye geldim.5434 bu personel hangi şıktan seçip ödeyeceğiz acaba ?
  8. Çözümlendi | Kilitli KBS-Ek gösterge farkı

14 gün farkta sıkıntı olmadı mehmet bey ama kişiye sehven ödemediğim ek gösterge farkını manuel yapmaya karar verdim. Bu farkı yaparken sizce %100 artış yapılmalı mı ? Sonuçta terfi değil bu sehven ödenmeyen ek gösterge farkı
  9. Çözümlendi | Kilitli KBS-Ek gösterge farkı

Aralik maaşı ek gösterge 200 tl ocak maaşı ek gösterge 0 tl bu durumda 14 günlük ek gösterge kalemi 0 düşmez mi sizce
  10. Çözümlendi | Kilitli KBS-Ek gösterge farkı

Mehmet bey bu kisinin 14 gunluk farkı nasıl olur? Ocak ayi 2200 ek gösterge eksik aldı.
  11. Çözümlendi | Kilitli KBS-Ek gösterge farkı

terfi gibi giriş yapsam terfi geçerlilik tarihi ocak desem olmazmı cetvellerden 2200 seçeceğim.
  12. Çözümlendi | Kilitli KBS-Ek gösterge farkı

ocak maaşında bir personelim anlamadığım nedenlerden dolayı 2200 ek göstergesi bordrosuna sıfır olarak yansımış.Kişi kartındada ek gösterge boş duruyor. Önümüzdeki Şubat maaşında terfi kısmından bu fark yapılabilir mi ? Nasıl yapılır ? Yoksa manuel mi yapmalıyız ?
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük farkların bildirgesi

4/B 14 günlük farklar sgk primleri aralık ayınamı yoksa ocak ayı bildirgesinemi yapacağız ? 4/B 14 günlük farklar BES kesintileri biz manuelmi yükleyeceğiz ? Yoksa KBS kendimi gönderecek ?
  14. Çözümlendi | Kilitli MYS-Hata

arkadaşlar memur fhz harcama talimatı oluşturdum fakat ödeme emri oluşturamıyorum aşağıdaki hatayı almaktayın sizdede aynı oluyor mu ?
  15. DUYURU Maaş avans kapatma işlemleri

harcama talimatı oluşturmadan ödeme emri yapamadım ki direk ödeme emri nasıl açıyorsunuz ?
  16. DUYURU Maaş avans kapatma işlemleri

Ömür bey paylaşım için teşekkür ederiz fakat harcama talimatı yok mu ? Onuda paylaşabilirseniz çok sevinirim.
  17. Çözümlendi | Kilitli KBS Sözleşmeli pesonel zam oranı uygulama

KBS Sözleşmeli pesonel zam oranı uygulama halen açılmamış.Kendimiz maaş usnsurları bilgi girişindeki brüt ücretleri manuel 10,73 zam koyup kaydetsek sorun olur mu ?
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor iş göremezlik ödeneği kesintisi

Mehmet bey peki iş göremezlik ödeneği ne kadar aldı ? Biz bunu takip edebileceğimiz bir yer var mıdır ?
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor iş göremezlik ödeneği kesintisi

Ben forumdaki 4/b rapor kesintisi excel programından hesaplayıp aynı ay maaşından kesiyorum yanlış mı yapıyorum ? SGK nın kişiye iş göremezlik ödeneği yatırmasını mı ? beklemeliyim ?
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor iş göremezlik ödeneği kesintisi

07/09/2018 tarihinde işe başlayan ve öncesinde sigortalılığı bulunmayan 4/b sözleşmeli personelin 10 günlük raporu maaşından kesilir mi ?
  21. Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

Arkadaşlar kbs de 4/b zam oranına ne yazdınız ?
  22. Çözümlendi | Kilitli Yabancı dil tazminatı seviye

1) yabancı dil tazminatı 22 kasım 2009 93 puan A seviye olan personel YDS seviye göstergesi ne olmalıdır ? 2) yabancı dil tazminatı 22 kasım 2009 84 puan B seviye olan personel YDS seviye göstergesi ne olmalıdır ? ayrıca KBS kendimi belirlemektede göstergeleri ?
  23. Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 gün fark

Arkadaşlar 4/b sözleşmeli personel KBS de 14 günlük farkları nasıl yapacağız ?
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor kesintisi

Mehmet bey 2 günlük raporları e-viziteden onaylamak gerekir mi ? Ayrıca e vizite onay süresi nedir ? rapor bitiminden kaç gün içinde girmek gerekir ?
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor kesintisi

4/b sözleşmeli personel daha önce 3 gün rapor aldı.sistemden 2 gün biz ödedik 1 gün sgk Şimdi yine 2 gün rapor aldı.Kesinti yaplacak mı ? 3 güne 1 gün kesme olayı sınırı varmı bu haktan senede kaç defa faydalanılıyor ?
  26. Çözümlendi | Kilitli FHZ GÜN

Ömür bey yıl içinde nakil giden persolin fiili hizmetini kim yapar gittiği kurum mu ?
  27. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

Sağlık bakanlığı adına bu yönde işlem tesis edelim arkadaşlar uygulamada farklılıklar oluşmasın.
  28. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

Şöyle yapsak olmazmı ? 17 gün tam eski agi 14 gün sıfır agi sonra 14 gün agi zam farkı elden manuel fark bordro yapıp versek olmaz mı ?
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B Bildirge borçları

4/b sözleşmeli perosnel 2018 yılına ait ödediğimiz primlerin hepsi borç olarak sistemde duruyor.Her ay aynı şekilde devam ediyor.Sizde durum nedir ? SGK dekont götürmeden bu iş çözülmeyecek mi ?
  30. Çözümlendi | Kilitli FHZ GÜN

5434- 90 gün çalışanlar için 2018 yılı gün sayısı kaç gündür ? 5434 -60 gün çalışan sağlık personeli 2018 yılı kaç gündür ?
  31. Çözümlendi | Kilitli 4 d 17 günlük maaş hesaplama

Arkadaşlar tam maaş yaparsak kümülatifi nasıl ayıracağız.16 gün normal kümülatif+14 gün sıfırlanmış kümülatif ayarlamamız gerekmez mi ?
  32. DUYURU Maaş Ve Ücretler İçin Bütçe Dışı Avansların Verilmesi Ve Mahsup İşlemleri

Stjar öğrenci maaşları MYS ödeme emri keserken maas avans kodlu olacak şekildemi keseceğiz ? Ayrıca FHZ memur ve 4/b ödeme emirleri keserken avans kodlu olacak şekildemi keseceğiz ?
  33. Mutemet Arşivi Sağlık Müdürlüğünde Yolsuzlukla Suçlanan 3 Mutemede Tutuklama

KAYNAK: milliyet Erzurum'da, çalıştıkları İl Sağlık Müdürlüğünde yolsuzluk yaparak yaklaşık 4 milyon lira haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 3 mutemet tutuklandı İl Sağlık Müdürlüğü:"İddiaların detaylı ve teknik açıdan incelenmesi ve suç unsuru taşıyıp taşımadığının araştırılması için 30...
  34. Çözümlendi | Kilitli Tabip DS Sabit Ek Ödemeden MYO kesintileri kalkacak mı ?

Torba yasada kabul edilen 4.Madde sizce tabip sabit ek ödemelerden MYO kesintileri kaldırıyor mu ? MADDE 4- 8/6/1949 tarihli ve 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanununa aşağıdaki ek madde eklenmiştir. “EK MADDE 84- Bu Kanuna göre tabip veya diş tabibi kadro ve pozisyonları esas...
  35. Çözümlendi | Kilitli 4/d işçi Engelli ve işsizlik teşvik yönetimi

Arkadaşlar 4/d işçi Engelli ve işsizlik teşvik yönetimi nereden yapılıyor ? Nasıl yapılır bilgisi olan varmı ?
  36. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

arkadaşlar yok mu yardımcı olacak ?
  37. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

Ömür bey neden olmadı acaba aşağıda ekran fotosu attım fotoda ki örnek 2016 yılına 1340 saat girdim çünkü o dönemde ödenen fhz bordroya uysun dedim fakat çakışmalar nedeni ile uyarı alıyorum. izin kısmına tarih giriyorum yine çakışıyor aşağıdaki gibi doldurulmayacak mı ?
  38. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

Ömür bey bizler dalgın halinizi öpüp başımızda koyduk.Bu yazı olmasaydı hiç anlayamayacaktık.Emekleriniz için Allah razı olsun bir soru daha sormak istiyorum. Aşağıdaki açıklamanız için neden 1820 saat çıkmamaktadır ? -2009 yılı için =1.300 saat -2010 yılı için=1.800 saat
  39. Çözümlendi | Kilitli HİTAP (Ömür Bey)

Ömür bey bazı hesaplamalarınızı çözemedim yardım edermisiniz ? Aşağıdaki resimde 1 yıl 9 ay nasıl buldunuz ? 690 güne kadar tamam ama 690 günü çevirdikmi 690-360=330/30 yani 1 yıl 11 ay çıkıyor siz nasıl 1 yıl 9 ay buldunuz ? Soru 2 : -2011 yılı ve sonrası için 1.820 saat den fazla...
Geri
Üst Alt