Arama sonuçlarınız

1. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Mys'den İhale İlan Bedeli Ödemesi

Yukaridaki Ödeme emri gibi yapacaksınız.Ödeme emri doğru.
  2. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Mys'den İhale İlan Bedeli Ödemesi

Avans olarak Kamu İhale Kurumuna ödemeniz gerekiyor.Ekap 'tan hangi hesap numarasına yatırılacağını bakıp kredi olarak ödeyebilirsiniz.
  3. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Engellilik İndirimi Ek 39

Bizde de iade edilecek tutarı gösteren belge ve resmi yazı ile başvurduk.Malmüdürlüğü başka evrak istemedi.
  4. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Eski Yıllara Ait Emekli Kesenek Ödeme Dekontu Nerden Alınır?

Malmüdürlüğünde çalışan memur arakadaş eski sistem olan say2000 den vermem lazım burdada bulamıyorum diyor.Bende malmüdürlüğü sistemini bilmiyorum.Sizin dediğiniz yerden alınırsa iyi olur.
  5. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Eski Yıllara Ait Emekli Kesenek Ödeme Dekontu Nerden Alınır?

Mrb lar arkadaşlar.Kurumumuzda 2012/1. dönem yılına ait kesenek prim borcu gözükmekte.Sgk borç düşününü yapmak için ödendiğine dair dekont istiyor.Malmüdürlüğündeki arkadaşlar say2000 sisteminden muhasebe işlem fişi veriyorlar.Dekontun çıkmadığı söyleniyor.Sgk muhasebe işlem fişi ile işlem...
  6. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Kbs Yeni Kurum Tanımlama Işlemleri

Hocam konuyu kapatabilirsiniz.Sıkıntı çıkmazsa tamam gibi.Tesekkürler.
  7. mehmetpetek

Kesenek sisteminde Özel Eğitim Kurumları adı altında saymanlık numaramız var.Bilsemde Özel Eğitim gurubuna giriyor.Yinede sicil numarası almam gerekiyormu.
  8. mehmetpetek

Mrb lar arkadaşlar.Müdürlüğumüz bünyesinde Bilsem Merkezi açılıyor.Bu kurumu Kbs ye ekletmemiz için nasıl bir yol izlememiz lazım.Ayrıca kesenek işlemleri için sigortadan nasıl bir yol izlememiz lazım.Daha önce yeni kurum eklemesi yapan arkadaşların sırası ile açıklama yapmasını...
  9. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sisteminde işletilen gecikme faiz oranı kaçtır.

Mrb lar arkadaşlar kolay gelsin.2020/7 ay keseneklerimizin tamamı borç görünüyordu.Dekontları alıp gönderdim ve düşümler yapildi.Dekontlari incelediğimde 7.aya ait bazı tutarların 9. ayda onaylandığını gördüm.Bütün kurumlarımızda borçlar düşüldükten sonra kesenek bilgi sisteminde bildirgeler...
  10. mehmetpetek

Editörün Seçimi Aylık Prime Esas Kazanç Tutarı Asgari Ücretin Altında Olan (Kadrolu 5510 sonrası) Memurların Prim Farkı Hesaplama Programı

Kesenek Prim ve İade servisini aradım.Asgari ücret altında kalan tutarlar için,şu anda birşey yapmayın tekrar açıklama yapılacak dediler.
  11. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Talebinde GSS Hesaplaması

Teşekkürler hocam.Ben çalıştığı günden işlem yapmaya çalışıyordum.Anladım Teşekkürler.
  12. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Talebinde GSS Hesaplaması

Mrb lar arkadaşlar kolay gelsin.Öğretmen arkadaşımız 03.03.2021 tarihinde ücretsiz izine ayrıldı.Kişi borcunu hesapladım.Kesenek bilgi sisteminden kesenek iadesi yapacağım.Herşeyi anladimda ekte eklediğim belgede 17 günlük sürede Gss tutarı 238.07 TL çıkıyor.Pek toplamın % 12 bu tutar...
  13. mehmetpetek

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Mrb lar arkadaşlar.Okul Öncesi ve İlköğretim Okulları için avans kapatacağımda,2020 Aralık ayı ödeme emrinizde hakeden kısmında 25 tane okul ismi var.Avans kapatırken bu okullar yerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün vergi numarasını yazarak kapatsam sıkıntı olurmu acaba.
  14. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli MYS Elektrik Faturası Ödemesi

3.2 den bir çok kuruma elektrik ödemesi için ödenek geldi.Evet dediğiniz gibi herşeyi seçmemize rağmen 3.2 görükmüyor.3.4.70 çıkıyor.Beklemek lazım gibi.Çağrı açan arkadaşlar var.Ileriki günlerde düzelecektir.
  15. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Şeflik kadrosuna vekalet etme

Teşekkürler Süleyman bey aradaki farkı alacak.Benim takıldığım yer atandığı kadronun boş yada dolu olması farketmeksizin mi 3 ay gectikden sonra 1/3 Vekâlet aylığı alması gerekiyor.İşin aslı boş kadroya vekalet edene de 1/3 Vekâlet aylığı ödenirmi.
  16. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Şeflik kadrosuna vekalet etme

Mrb lar arkadaşlar.Soru içinde soru gibi oluyor ama.86 ve 175 göre Boş kadroya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Okul Müdürüne 1/3 oranında vekalet aylığı ödenirmi.Dolu kadro şartımı olması gerekiyor.Teşekkürler.
  17. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Ekders

Mrb lar arkadaşlar.Sözleşmeli öğretmen ekderslerini yapan varmı bu ay için.Sgk tutarlarını eklediğimde sistem hatası veriyor.Sgk ları eklemeden devam ettiğimde kayıt işlemini yapıyor.Teşekkürler.
  18. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ek Ders İadesi İçin Hangi Evraklar Hazırlanmalıdır?

Hocam doğrudur.Benim demek istediğim fazla yatırılan ekders var.Bunu resmi yazıda fazla yatırılan saat çarpı ekders tutarı ödenecek bu tutar dedikten sonra ne farkediyorki.Bunu demek istedim.Aynı yere geliyoruz.
  19. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ek Ders İadesi İçin Hangi Evraklar Hazırlanmalıdır?

Hiç bir evrak dahi hazırlamayıp,resmî yazı ile ekders saati ve saat tutarını yazıp Malmüdürlüğüne kişi borcu olarak gönderebilirsiniz.Kişide yazıya istinaden Malmüdürlüğüne yatırır.
  20. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Kadroya Atanan Sözleşmeli Personel Kişi Borcu

Sgk çıkışını ayın 14 de yapın.Sözleşmeli personellerin kadroya geçmeleri ile ilgili bir yazı vardı.Mali ve sosyal hakları takip eden ay başından itibaren başlar diye.
  21. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Disiplin Affına Bağlı Mali Haklar

Hocam Personel Genel Müdürlüğünden Disiplin Affına Bağlı Malı Ödemeler başlıklı yazı geldi.
  22. mehmetpetek

Teşekkürler hocam.Benim tereddüt ettiğim kısım maaş ödenir demiyor.Kesenekleri ödenir diyor.
  23. mehmetpetek

Mrb lar arkadaşlar.1999 tarihinde görevine son verilen daha sonra 2014 yılında 5525 sayılı disiplin affına göre görevine dönen personel için Personel Genel Müdürlüğünden gelen yazıya göre,memuriyetinin sona erdiği tarih ile 22/06/2006 tarihi arasındaki dönem içinde uzun vadeli sigorta kollarına...
  24. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Duyurusu | 07/08/2020

Mrb lar arkadaşlar.Genel bütçeden ödemesi yapılan sözleşmeli öğretmenlerin maaş ve ekdersleri muhtasar ve Prim Hizmet beyannamesinemi gireceğiz.Sgk v2 ye giriş yapmayacakmiyiz.Birde gelir vergisi ve damga vergisi kısmını dolduracakmiyiz.Genel bütçeden ödeniyor zaten gelir vergisi ve damga vergisi.
  25. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor kesinti işlemleri

Rapor başlangıç ve bitiş tarihi raporun kaç gün olduğu ve ödenen ücret bunları doldurduğunuzda yeterli.Maaş hesapladığınızda da kontrol edersiniz.
  26. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli 4/b rapor kesinti işlemleri

Sağlık raporu kısmından kayıt ekleyerek geçici iş göremezlik ödeneği tutarını ve diğer bilgileri girerseniz maaşından otomatik kesinti yaparsınız.E bildirgesinde birşey yapmanıza gerek yok.
  27. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Memurlara Fazla Ödenen Tutarlar.

Haklısınız hocam, ama bende bir mutemet olarak tayin olduğunda gördü Hocam yukarıdaki yazınıza istinaden bütün yazıları unutuyorum ama,o tarihten itibaren mutemet sorumludur deyince ne yapmamız gerekiyor.Ben tayin olduğu için yakaladım.Bizim bütün personellere tek tek bakma şansımız yok...
  28. mehmetpetek

Mrb lar hocam bunu sormamın nedeni bir ingilizce öğretmeni anadolu lisesinde görevli iken 500 puan teminde güçlük zammı verilmiş.Öğretmen bir süre sonra ilköğretime atanmış ve teminde güçlük zammı verilmeye devam etmiş.Bende 2018 yılindan bu güne kadar kişi borcu çıkarttım.Önüme bu yazıyı...
  29. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Nakil gelen memurun 14 günlük fark işlemi

Maaş fark tablosuna aktar işlemiyle kişiyi ekledikten sonra birşey yapmanıza gerk yok gibi.Sistem Haziran 2020 ve Temmuz 2020 dönemindeki maaşı ay durumuna göre aralarındaki farkı 30 veya 31 bölüp 14 çarparak doğruluğunu kontrol edebilirsiniz.Sgk ödemelerinde ay 31 olsa dahi 30 üzerinden işlem...
  30. mehmetpetek

Mrb lar arkadaşlar memurlara fazla ödenen tutarların geri alınması ile ilgili aşağıdaki yazı ile ilgili yorumlarınız nedir. ANLIŞLIKLA YAPILAN FAZLA ÖDEMELER NE SÜRE İÇERİSİNDE GERİ İSTENEBİLİR? Danıştay İçtihatları Birleştirme Kurulunun 22.12.1973 günlü, E:1968/8, K:1973/14 sayılı kararı...
  31. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Tayin

Bende sizin dediğiniz gibi yapıyorum hocam.Bazi arkadaşlar doğum izininse maaş ödenmemesi lazım diyor.Bu dönemde iş göremezliği ödeneği alması gerektiğini söylüyorlar.Bu yüzden kafam karıştı.Tesekkurler.
  32. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Tayin

Mrb lar arkadaşlar.Kurumumuzda doğum öncesi izine ayrılan sözleşmeli öğretmene maaş yapılır mı.Ayni kişi doğum izni devam ederken tayin ile başka yere göreve başlayabilirmi.
  33. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardımında Eş Durumu

Kurumumuzdaki öğretmenin eşi markette çalışıyor.2 tanede çocuğu var.Dediğimiz kodu seçtiğinde asgari geçim indirimini eşi çalışmayan olarak veriyor.Kamu haricinde çalışanlar içinde Eşi çocuk yardımı alıyor yada almıyor seçilse yetmiyor mu.
  34. mehmetpetek

Yok hocam öğretmen emekli değil.Benim merak ettiğim Asgari Geçim İndiriminde'' Emeklilik,Serbest Meslek ve vb''emeklilik dışında hangi hallerde seçildiği.Öğretmen bunu seçtiği için yüksek agi den yararlanmış oluyor.Aradaki farkı iade alacağım.
  35. mehmetpetek

Mrb lar arkadaşlar öğretmen markette çalışan eşini Kbs 4- Emekli,Serbest Çalışan, vb.olarak seçtiğinde,asgari geçim indirimini çalışmıyor olarak veriyor.Bu durum sadece emeklilik halindeki seçilmesi gerekiyor.Teşekkurler.
  36. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli MYS'de acik ihale ilan bedeli odeme

Biz kr Biz kredi olarak ödüyoruz.Faturasi olmayan birşeyi direkt ödemek doğru gibi durmuyor.Fatura gelince kapatırsın.
  37. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SGK Çıkışları

Eyvallah abi bende sizin gibi düşünüyorum.Yinede görüş alayım dedim.Teşekkürler kolay gelsin.
  38. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SGK Çıkışları

Mrb lar arkadaşlar,19/06/2020 itibari ile okullar kapandığından ücretli öğretmenlerin sgk çıkışını yapacağız.İşten çıkarılmalar 3 ay daha yasaklandığından bir sıkıntı çıkmaz heralde.Kusura bakmayın artık herşeyi sorgular oldum.Geçenlerde iki ücretli öğretmenin çıkışını verip bildirgelerini...
  39. mehmetpetek

Mutemet Arşivi Unutulan Hayat sigortası KBS sistemine Nasıl girilir. KBS Sigorta girildiğinde %15 Kontrol ediyormu?

Hocam tekrar teşekkürler bir personelin yıllık tutarlarını topladım 6943 TL gibi bir tutar çıktı.Benim anlayamadığım yıllık asgari ücret toplam tutarı derken 2943x 12 mi yoksa 2943 mü geçmeyecek bununda tam cevabını alabilsek
Geri
Üst Alt